Najava dana (petak, 5. jul): EURO uz finale pre finala i Špance protiv Nemaca, zatim Portugalci i Francuzi, plus Kopa Amerika za sitne sate

Vreme čitanja: 3min | pet. 05.07.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

ŠPANIJA – NEMAČKA, 18.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Biće ovo prvi okršaj dveju najuspešnijih reprezentacija u istoriji evropskih prvenstava u nokaut fazi nekog velikog turnira još od 2010. godine i polufinala Mundijala u Južnoj Africi. Tada je Španija slavila golom Karlesa Pujola i kasnije osvojila turnir, a u naredna tri međusobna duela takmičarskog karaktera Crvena furija nijednom nije poražena, uključujući tu i ono demoliranje (6:0) u A diviziji Lige nacija pre četiri godine.

PORTUGALIJA – FRANCUSKA, 21.00

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Do sada ni jedni, a ni drugi nikoga nisu očarali. Zapravo, od tolikih zvezda uspeo je to da uradi samo Diogo Kosta. Portugalski golman je u penal-seriji protiv Slovenije skinuo tri šuta sa 11 metara, ispisao je istoriju kontinentalnih šampionata i spasao je kožu Kristijanu Ronaldu, kome je u produžetku šut sa bele tačke odbranio Jan Oblak. Portugalci nisu bogzna šta pokazali, još manje Francuzi.

KOMORI – ANGOLA, 15.00

(Fudbal, KSFS kup)

Ovo je polufinale, što znači da popusta nema ni sa jedne, ni sa druge strane. Komori su u poslednje vreme gubili od Zimbabvea i Madagaskara, dok Angola nema kiks na prethodnih pet utakmica. Prijateljski meč para iz marta ove godine okončan je bez golova.

MOZAMBIK – NAMIBIJA, 18.00

(Fudbal, KSFS kup)

Očekujte egal meč dve u skorije vreme neporažene selekcije. Poslednji kiks ekipa Namibije imala je još u januaru, kao i Mozambik. Očekujte tvrd meč, verovatno sa malo golova, budući da je odbrana jača strana obe selekcije.

VENECUELA – KANADA, 03.00

(Fudbal, Kopa Amerika)

Mimo svih očekivanja Venecuela je bila prva u grupi sa Ekvadorom, Meksikom i Jamajkom. Pobedila je sve tri reprezentacije, baš tim redom, rezultatima 2:1, 1:0 i 3:0. Direktno je zaslužna za jednu od najvećij senzacija, eliminaciju Meksika već u grupnoj fazi. Ovo će da bude treći duel Venecuele i Kanade u ovom veku, mada tek prvi takmičarski. Na prethodna dva, prijateljska, nismo dobili pobednika.

TORPEDO ŽODINO – SLAVIJA MOZIR, 20.00

(Fudbal, Belorusija 1)

Posle poraza od Soligorska, Torpedo ima 32 boda i na deobi je prve pozicije sa Dinamom iz Minska. Slavija je tim poznat po remi ishodima. Naime, ekipa ih ima četiri na poslednjih pet utakmica. Biće ova utakmica jako važna za Torpedo je dva puta uzastopno remizirao na međusobnim utakmicama ako u obzir uzmemo zvanične utakmice a tanemarimo prijateljsku minimalnu pobedu iz januara meseca.

KAUNO ŽALGIRIS – ŽALGIRIS, 17.30

(Fudbal, Litvanija 1)

Žalgiris je prvi na tabeli i ima pristojnu zalihu bodova, pa ga ni poraz u prošlom kolu iz duela sa drugoplasiranim Hegelmanom ne boli. Kauno Žalgiris je treći na tabeli, pa ćemo videti šta može na vlastitoj travi da uradi. Inače, gosti su ti koji su dobili poslednja tri meča para.

K. KALKARAZ - TIJAFO. 14.35 ,

(Tenis, Vimbldon)

Može Tijafo do izvsnog otpora, ali do neke senzacije teško. Alkaraz je pred ovaj meč rutinski tukao Vukića, a rival Bornu Ćorića. Istini za volju Tijafo je do sada dva puta gubio, a jednom dobio rivala. Ovaj meč će biti interesantan iz ponenutih razloga za obojicu.

J. SINER – M. KECMANOVIĆ, 17.50

(Tenis, Vimbldon)

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u treće kolo Vimbldona, pošto je posle pet setova pobedio Holanđanina Talona Grikspora 4:6, 7(9):6(7), 1:6, 6:2, 6:3. S obzirom da igra protiv prvog reketa sveta, ne znamo šta bi mogli sa očekijemo, sem da za favorita ne promovišemo Sinera koji ga je do sada tri puta pobeđivao.

D. MEDVEDEV - ŠTRUF, 14.05

(Tenis, Vimbldon)

Štruf kao 41. teniser ATP sveta ne bi trebalo da bude pretežak protivnik za petog na planeti koji ga je poslednji put savladao još daleke 2021. Istini za volju, Štruf je dobar na travi, ali ne i dovoljno ubojit za Medvedeva koji jako dobro nzna kako se rešavaju ovakvi mečevi.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara