Komentari na vest

Španija je preozbiljna košarkaška sila da bi joj tri NBA igrača podapela nogu

S

Storari

pre 9 dana

Spanci su u ozbiljnom padu kvaliteta.Aldama je zaista klasa, braća Gomez dobri i Braun ali samo kada želi da igra, ostalo smešno.Diaz, Pradilja i Lopez Arostegi su igrači koji ne prave razliku i za ozbiljnije timove su smešni.Rudi i Serhio su isceđeni kao krpa a Garuba je tragikomičan iz meča u meč.Žao mi je kao, ljubitelja košarke, što mali Nunjez nema minuta, nego se kao Lorencove alternative koriste Diaz i Pradilja.Sve u svemu šanse Španaca za drugu fazu su najminimalnije moguće i što je neko u komentarima spomenuo, da je preko puta bila ekipa koja igra solidnu odbranu pitanje je da li bi Španija otišla dalje.
С

СА

pre 9 dana

И Лоренцо Браун онај типични шпанац старог кова..
S

Soichiro

pre 9 dana

Ocekuje da katar naturalizuje 6 nba igra a i da se plasira na slede u olimpijadu.
V

Velizar83

pre 9 dana

Malo ozbiljnije da su branili dobiše ih
A

Alexis9

pre 9 dana

Jedva cekam olimpijski turnir! Ameri,Kanada,Francuska,Nemacka,Spanija,Australija,Grcka i naravno mi.Mnogo kandidata za medalje bice prezanimljivo
I

Ivan...

pre 9 dana

Mi smo svoju sansu propustili na proslom SP. Po mom mislenju se to premalo analiziralo, zasto kako zbog cega... Ovo je prejaka konkurencija. Vise me je pogodio taj poraz u finalu nego sva ispadanja u grupi zajedno u fudbalu.
D

Dajvak

pre 9 dana

Lisice španske......Jedina utjeha je što posle OI više neću morati da gledam ovu njušku sa naslovnice.
B

Brundo

pre 9 dana

Bila bi senzacija da se nisu plasirali na turniru u Spaniji.Ode Spanija u najtezu grupu na OI gde su jos Kanada, Australija i Grcka.
V

Vasilis

pre 9 dana

Au kakva A grupa, dok B grupa tanka sem centarska linija Francuske, nasa grupa onako muski jaka.
l

lol12

pre 9 dana

Najjaca grupa na OI a mislim da upravo iz nje nece ici 3 tima nego samo 2 u drugu fazu jer u nasoj grupi ce se moci nabiti kos razlika protiv Juznog Sudana,u grupi B protiv Japana pa ce u tim grupama biti veca sansa da treceplasirane ekipe budu 2 od 3 najbolje treceplasirane.Istina u nasoj je grupi SAD pa ce kos razlika ici i na drugu stranu ali opet kad nemas nijednu slabu ekipu u grupi teze ide.
P

Prijatelju

pre 9 dana

Da li ti zaista misliš da će Portoriko dobiti Južni Sudan sa više razlike nego što će izgubiti od Amerike pa i od nas? Portoriko ako bude imao -40 koš razliku da napravi slavlje na ulicama.
v

vazi brate

pre 9 dana

Paklena grupa