Randal Kolo Muani (©Reuters)
Randal Kolo Muani (©Reuters)

Mozzart daje najveću kvotu na svetu na Francusku

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.07.24. | 10:32

Nigde nećete naći veću na Trikolore

Kreću četvrtfinalne borbe na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a bukmejkeri Mozzarta tradicionalno imaju iznenađenje.

Reč je o promo kvoti na slavlje Francuske nad Portugalijom na smotri najboljih selekcija na Starom kontinentu, koja će u svakom trenutku da bude najveća na svetu u Mozzartu.

Izabrane vesti

Reprezentacija Portugalije nije prošla bez poteškoća u grupnoj fazi na Evropskom prvenstvu, gde je u početku bila glavni favorit za prvo mesto. Ipak, u prvom kolu izabranici Roberta Martineza su se suočili sa ozbiljnim problemima i tek u poslednjim sekundama došli do pobede nad Češkom od 2:1. Portugalci nisu imali problema sa Turskom savladavši je sa 3:0, a u trećem kolu, koje više nije imalo turnirski značaj za reprezentaciju Portugalije, selektor je ozbiljno rotirao tim, što je na kraju rezultiralo senzacionalnim porazom od Gruzije sa 2:0. U osmini finala Portugalija je umalo kiksnula protiv Slovenije, eliminisavši Zmajčeke tek posle penala.

Ni za Francusku grupna faza nije bila laka šetnja. U prvom kolu izabranici Didijea Dešana minimalno su pobedili Austriju sa 1:0, ne prikazavši najbolju igru. Još slabiji i dosadniji je ispao meč sa Holandijom, koji je završen remijem. U trećem kolu, francuski sastav je ponovo razočarao, kada je odigrao nerešeno sa Poljskom 1:1 u Dortmundu. U osmini finala Francuska nije rizikovala, već je uspela da u finišu realizuje jednu od šansi i pošalje Belgiju kući u trijumfu od 1:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara