""
""

Milojević raspoložen za Zvezdu: Zna se ko sam i šta sam

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.05.17. | 09:35

“Igrao sam u Crvenoj zvezdi, bio sam sa omladincima šampion Srbije, zar nije san svakog trenera da bude trener Zvezde, Partizana ili selektor?", kaže trener Panioniosa

Na Marakani je u juče i zvanično otvorena sezona lova na novog trenera, a već prvog dana po rastanku sa dosadašnjim šefom stručnog štaba pojavila su se i imena prvih favorita za vrelu stolicu u Ljutice Bogdana. 

Izabrane vesti

Slovenac Matjaž Kek, aktuelni trener Rijeke, po mnogima je prvi favorit da postane novi kormilar Crvene zvezde, mada je prema informacijama iz Grčke i Vladan Milojević ime koje je ozbiljno uzeto u razmatranje na najvećem srpskom stadionu.

Milojević, još uvek trener atinskog Panioniosa, danas stiže u Beograd jer u Grčkoj nastupa pauza u šampionatu, a videćemo da li će pregovarati sa crveno-belima. Deluje da je raspoložen...  
“Igrao sam u Crvenoj zvezdi, bio sam sa omladincima šampion Srbije, zar nije san svakog trenera da bude trener Zvezde, Partizana ili selektor? Niko me, međutim, nije zvao, niti sam sa nekim pričao. Imaju mnogi moj CV...”, diplomatski je odgovorio Milojević na pitanje novinara Sportskog žurnala.

Potom je objasnio i da neće ostati na kormilu atinskog tima i da je od leta slobodan.
“Ugovor sa Panioniosom neću produžiti, već sam najavio odlazak. Plasirali smo se u Ligu Evrope, ostaću još šest utakmica i kroz plej-of pokušati da obezbedim kvalifikacije za Ligu šampiona. Uvek sam verovao u rad i sebe, ali i u ekipe koje sam vodio”, zaključio je Vladan Milojević.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaMatjaž KekSrbijaSuperligaVladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara