Komentari na vest

Lazetić: Ne bismo se menjali ni sa jednom drugom ekipom, broj bodova iznad očekivanja

s

smirio se

pre 13 dana

Pre će biti da u slučaju poraza, krene pljuvanje po sudijama.
G

Grga Cvarak

pre 13 dana

Meni je ovaj Lazetic postao pravo simpatican od kako je pocelo ovo non-stop pljuvanje po njemu. Sve i da ne znam nista o covjeku (a znam da je sa jednim uslovno receno malim TSC-om uspio da razdvoji Zvezdu i Partizan na tabeli, pa onda i da po prvi put u istoriji TSC-a igra grupnu fazu nekog evropskog takmicenja, a evo, kako se cini, uspjece mu slicno i ove sezone), znam jednu stvar – kad ljudi pocnu da pljuju po nekome bez ikakvog stvarnog razloga (navijacku pripadnost ne racunam u stvarne razloge) i prave se kako covjek nema pojma o zivotu, automatski znam da ta osoba itekako ima pojma o zivotu, tj. u Lazeticevom slucaju, pojma o trenerskom poslu. Kako nas narod kaze? Za dobrim konjem prasina se dize? Tako nekako. Da je Lazetic los trener koliko se pojedinci ovde prave, nebi ga niko ni primjetio, a kamoli provodio ovoliko vremena na netu da non-stop pljuje po njemu i ostavlja komentare u kojima grcevito hoce da ga prikaze kao "trenera u pokusaju".
t

tre tre

pre 13 dana

Trener u pokusaju, kad se samo setim onih njegovih izjava posle utakmica, joj majko mila...
D

Dragan F

pre 13 dana

pa da uvek mu neko drugi kriv a on "veliki trener", ceo zivot preko veze sve i uz razna guranja
:

:) :)

pre 13 dana

Čovek imao najduži niz bez poraza u gostima u našoj ligi…nije ni Miloje, ni Bahar, ni Duljaj….sa mnogo većim budžetima. Ako on ne zna, na kom su nivou onda oni?!
G

Gleda se

pre 13 dana

Rezultat i igra ekipe i po tome ceni ko je kakav trener, a ne po izjavama

Mr 007

pre 13 dana

@tre tre,nije Lazetic toliko los,dosta se popravio,cak je za ovaj nas raspad od lige postao odlican trener. 🤣Steta sto Matic nece ojaditi jos neku ekipu ove sezone,vrhunski cirkuzant.
с

скиз

pre 13 dana

ни једна екипа се не би мењала са вама
U

Uf

pre 13 dana

Čini ti se!
G

Grga Cvarak

pre 13 dana

Ma, jok. Nije nikome u cilju da igra Evropu nego samo TSC-u (i Partizanu i Zvezdi). U pravu si. Vidi se odmah da razmisljas i zrelo i zdravo.