Humanitarni tiket u podne: Dragan Spasić tipuje za lečenje trogodišnje Tare Luković

Vreme čitanja: 3min | sub. 13.02.21. | 12:21

Nezaobilazna karika trenerskog štaba Roberta Prosinečkog, na tas plemenitosti stavlja dvojku na Staru damu

Dobro znate da je stručnost u srži svega, pa i tipovanja, u MOZZART podnevnoj situaciji s plemenitim ishodištem. Eto, tako razmišljamo bližeći se petoj godišnjici rubrike čiju štafetu u 1.710 izdanju predajemo treneru Draganu Spasiću. Za one manje upućene, Spasić je godinama bio desna ruka Roberta Prosinečkog, Zvezdine ikone s kojom smo kroz “Humanitarni tiket u podne” dočekali novu, 2021. godinu.

Dragan Spasić je doneo odluku da istipovanu kvotu 10,66 posveti trogodišnjoj Tari Luković kojoj je zbog teške bolesti onemogućeno da samostalno sedi, jede, priča. Odgovarajuće terapije koje bi poboljšale njeno stanje obavljaju se na klinici „Dečiji osmeh“ u NovomSadu. Finansijska pomoć bi bila od ogromnog značaja za što skorije otpočinjane sa aktivnim terapijama. Fondacija “Budi human” otvorila je račun za pomoć Tari, a mi sledimo izazov vrebajući potencijalni dobitak u iznosu od 106.600 dinara.

Izabrane vesti

Krećemo od meča LESTER – LIVERPUL. Poraz od Mančester Sitija na Enfildu bio je preskup za Liverpul, koji će teško do odbrane trona. Čak mu "visi" i pozicija među četiri najbolja tima u Engleskoj, a ona je prioritet svih prioriteta. Lisice trenutno zauzimaju treće mesto na tabeli, dva boda iza Mančester Junajteda, a sedam iza lidera Sitija, iako su odigrale utakmicu više od Gvardioline ekipe. Neće biti lako Liverpulu koji sudeći po svemu samo može da sanja famoznih 0:4 sa poslednjeg gostovanja Lesteru iz 2019.

„Igram 3+“, kaže fudbalski trener, koji je Prosinečkom pomagao još za mandata u Crvenoj zvezdi, a fudbalsku karijeru s loptom u nogama okončao u Smederevu 2005. godine.

Idemo na susret GRANADA – ATL. MADRID. Ako je išta sigurica ove subote, onda je to Atletikova favorizovana pozicija na gostovanju Granadi. Naravno, ako je Simeone dozvolio da ga Selta navuče na X, odnosno malo očekivanih 2:2 na prethodnoj utakmici, teško da će to biti olako dopušteno Granadi koja je na poslednje četiri utakmice čak tri puta otišla u X. Konkretno, njene mušterije su bile Viljareal, Selta i Levante, pa će Atletiko pokušati da nastavi niz pobeda na mečevima para koji je trenutno zaustavljen na septembarskih 6:1.

„Dvojka na Atletiko“, realan je naš današnji gost.

Idemo u Bundesligu, direktno na susret DORTMUND – HOFENHAJM. Nije sramota reći da Dortmund tone. Dokaz su Frejburgovih 2:1, zatim Menhengladbahovih 4:2, te Bajerovih 2:1 između kojih se ugnezdila GG4+ pobeda nad Augzburgom. Tako stvari stoje, pa se domaći nadaju da se neće osramotiti pred Hofenhajmom koji je vezao dva poraza, a zauzima 12. poziciju na tabeli. Poslednji susret para Dortmund koji trenutno ima četiri povređena igrača dobio je s minimalcem u oktobru mesecu.

„Biram GG3+“, rekao je Spasić koji je nakon Zvezde otišao u Kajzeri, zatim u selekciju Azerbejdžana, pa zatim put Sarajeva, ondosno mesta prvog asistenta šefa struke reprezentacije BiH...

On na kraju na stranu odvaja meč NAPOLI – JUVENTUS. Atalanta je osujetila Napoli u želji da konkuriše za trofej Kupa Italije za koji će se njihov dželat tući upravo sa Starom damom. Dakle, Ronaldova družina je bolje raspoložena pole remija sa Interom u drugoj kup utakmici. Razlog za bolje osećanje u redovima Juventusa ogleda se i u nedavnoj pobedi nad Napolijem od 2:0 koja je označila njihovo osvajanje Superkupa Italije.

„Dvojka na Juventus“, poručuje Spasić spajajući korice MOZZART Sport liste, a mi mu verujemo zbog fudbalskog znanja koje je do nedavno overavao u Turskoj, prvo na klupi Kajzerija, a zatim Denizlija.

Zahvaljujemo se Draganu Spasiću uz želju da mu se subotnje tipovanje pozlati, kako bi bili slobodni da konstatujemo prolazak novog dobitka koji bi potencijalno mogao uvećati naš fond dobitaka koji je do sada prebrojao ravno 18.643.637 MOZZART dinara. Ipak, pre nego što zaključimo današnji listić, uz sportski pozdrav današnjem gostu na čas, uz plemenite namere idemo preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Dragan Spasić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja Udruženje građana “Venera”, Kotor Varoš. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 10,66, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

 

 


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara