Pape Furer (©FK Partizan)
Pape Furer (©FK Partizan)

Furer potpisao za Partizan: Predan sam jakom radu, brz i stvaram šanse za saigrače

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.09.24. | 18:37

"Želim da poručim saigračima da ću biti apsolutno predan klubu i da ću se boriti za svaki uspeh Partizana"

Finiš prelaznog roka neće doneti nikakvu „bombu“ u Partizan, propali su pregovori oko dovođenja Lazara Romanića iz Železničara, pa ispada da je poslednja letnja akvizicija crno-belih Pape Furer.

Mladi fudbaler Liona i to njegovog rezervnog tima, stigao je u Beograd na završne pregovore, sve je dogovoreno i zatim potpisano.

Izabrane vesti

Papirologija je završena na vreme, pa je Partizan zvanično potvrdio dolazak mladog krilnog napadača, koji bi trebalo da bude zalog za budućnost Parnog valjka.

"Kao igrač unosim mnogo energije u igri i na terenu. Moj stil je takav da sam predan jakom radu, brz sam i za saigrače umem da kreiram šanse na terenu. Volim da učestvujem i u napadu i u odbrani, dajući najbolje za svoj tim. Želim da poručim saigračima da ću biti apsolutno predan klubu i da ću se boriti za svaki uspeh Partizana", rekao je Furer za klupski sajt.

Za samo nedelju dana je večiti derbi.

"Čast mi je da budem deo istorije kluba kakav je Partizan. Naravno da sam čuo za večiti derbi, kao jedan od najvećih fudbalskih rivaliteta u Evropi. Ta strast i navijanje koje navijači pokazuju na derbiju su neverovatni i jedva čekam da tako nešto doživim i budem deo toga".

Imao je i poruku za navijače.

"Moja želja je da vas učinim ponosnim svaki put kada zakoračim na teren. Spreman sam da dam svaki atom snage za klub i vredno radim da bismo zajedno napravili velike uspehe. Zahvalan sam što ste me prihvatili i ne mogu da dočekam da osetim vašu podršku i snagu na stadionu. Zajedno možemo da napravimo najveće uspehe".

Ostaje kao veliki problem za crno-bele što nisu uspeli da dovedu novog napadača posle odlaska Mateusa Saldanje, pa sada trener Aleksandar Stanojević na raspolaganju ima od klasičnih napadača Đorđa Jovanovića i Nemanju Nikolića.

Ovog leta Partizan je napravio pravu generalku u timu, pošto su došli defanzivci Nihad Mujakić, Vukašin Đurđević, Milan Lazarević, Mario Jurčević, Mihajlo Ilić i Marko Kerkez, vezisti Kervin Arijaga, Stefan Kovač, krila Žoao Grimaldo, Ibrahim Zubairu i Pape Furer, kao i špic Đorđe Jovanović.


tagovi

FK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara