Komentari na vest

Fenerbahče otvara akademiju u Novom Pazaru

D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Bolje da naprave filijalu u Pazaru ili Sarajevu. Imaju Turci para, moglo bi im uspjeti.
1

1312

pre gotovo 2 godine

Nema vece izdajnika od poturice..
C

Chelsea123

pre gotovo 2 godine

Ajde rusofilu razguli
S

Sale555

pre gotovo 2 godine

Uh partizan na aparatima. Drugovi im iz Turske ipak izabrase Pazar.
S

SCOUT1234567

pre gotovo 2 godine

Srbija ima puno talenata, Nasa Superliga je na 11 a turska je na 20 mestu, to sto oni imaju pare nema toliko veze, nije bas sve u neuspelim brazilicima i holandjanima igracima koji kostaju vise nego slicni manje poznati igraci, turci su dosta sujetni, ima tu dosta kupovine iz prestiza dovode se igraci koji su nekad pre 5 ili 10 godina nesto znacili, zato su im mnogi klubovi i propali, tu kako dodje koji novi predsednik se ponasa kao dete u prodavnici cokolada. Za tako veliku zemlju turci imaju malo igraca koji su za top 5 liga evrope a ovi ostali turski igraci su osrednji, kad bi mi imali toliko para koliko oni trose po klubu bili bi negde na 5 do 7 mesta u evropi.
d

denula

pre gotovo 2 godine

fora bi bilo da fener prosledi neke igrače koji im ne trebaju u Novi Pazar na kaljenje..ja sam siguran da bi se borili pazarci za evropu u tom slučaju.
:

:3

pre gotovo 2 godine

Sigurno bi oni iz velelepnog Istanbula poleteli kao Pazaru hahah
P

PepeTvor

pre gotovo 2 godine

Yenipazarspor u nastajanju (pandan TSC-u i ulaganju iz Mađarske).
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Naravno to je ozbiljan klub, pa nek se pitaju neki kako Partizan nije mogao da im šutne na gol u prijateljskom meču. Videla se klasa, imaju ekipu za polufinale Lige šampiona i organizaciju na nivou Red Bul timova. Nisu džaba dovodili Žorža Žezusa. Pa nije to neki Zenit iz ruske zabiti koji može da potpisuje ugovore sa klubovima koji su na nivou Omonije i Kairata.
A

Akwasi

pre gotovo 2 godine

Malo si pretjero
G

Gostilinjo

pre gotovo 2 godine

Nemoj biti smesan i da uporedjujes Zenit i Fenerbahce Zenit ima 5 puta vise para i najmanje 2 puta je organizovaniji Klub nego fener. Fenerbahce je veliki Klub i bogat Klub ali je Zenit ipak jaci. St. Petersburg sigurno nije neka zabit kako ti to kazes nego jedna velika i lepa Metropola kao sto je i Istanbul. Sportski poz
G

G7

pre gotovo 2 godine

Milojko,ti si jedan od glupljih i zlobnijih likova na ovom sajtu!
G

Gostqqq

pre gotovo 2 godine

@G7 - on je pravi primer prosecnog Grobara