Komentari na vest

Da krenemo sa kalkulacijama: Srbija može sa dva boda da prođe kao druga

I

Igorgost

pre 9 dana

Srbija u fudbalu je cudo, već dve decenije odlazi na svetska prvenstva sa najskupljim igracima, bude medju najgorima na takmicenju i mediji i narod to opet proglasavaju za pobedu i uspeh.
V

Veljko9

pre 9 dana

Ajmo da dobijemo obe tekme momci i cao. Sinoc da onako odigrate protiv Engleza je dokaz da mozete, jos Sms malo da se opusti i moze da se bez problema zgazi Slovenija.
C

Comi81

pre 9 dana

Bez minimum 4 boda nema prolaska! Osim ako ne mislite na polu-finale prvog glasa splavova😉
Z

Zivkovic

pre 9 dana

Vidim tezi mec protiv Slovenije nego Danske.
M

Moze

pre 9 dana

I sa 0 bodova kao prva! Hrabra je to reprezentacija
R

Rumenige

pre 9 dana

A može i da se prođe na neku pozivnicu bez bodova
O

Ova vest

pre 9 dana

bi imala ikakvu logiku da je objavljena posle našeg x sa Slovenijom i Engleske pobede od dva gola nad Danskom, u ovom momentu je nepotrebna i suvišna, a svako ko malo prati fudbal je bio sposoban i sam to da shvati...
B

BardZiva

pre 9 dana

Alo Pikseta čuj me i pobjedi obe preostale utakmice , nemoj da posle bude nisam rekao . 352 nek izgori i krava i štala . Rajkovic ,Veljkovic, Milenkovic, Pavlovic . Zivkovic , Ilic , Lukic , Tadic , Mladenovic akk ne moze Kostic , Vlahovic i Mitrovic .
B

BokiUSA

pre 9 dana

Ako nismo u stanju da se izborimo sa Slovencima (koji su cak bolji bili od Danaca) I sa Dancima nije potrebno kalkulisati.
s

srka

pre 9 dana

Protiv koga bi igrali ako prodajemo grupu kao treći. Jel kao drugi igrali bi protiv Nemaca, a oni su duplo bolji od Engleza. Male šanse bi nam bile da preskočimo osminu finala. Zato me zanima ko bi mogao da nam bude rival ako budemo prošli kao treći. U svakom slučaju bolje bilo ko drugi nego Nemačka.
A

Ako sam lepi video

pre 9 dana

Portugal vrv.
Т

Тузор

pre 9 dana

Ако бисмо се пласирали као трећи, ишли бисмо највероватније на Португал(ију).
B

Bracafaca

pre 9 dana

Msm da ne to grupa gde je portugal tj prvi iz te grupe sto znaci portugal.
s

srka

pre 9 dana

Pa ni Portugal nije neka sreća. Oni bi nas dočekali na nož, da nam vrate za ono u Lisabonu. Kako god, osmina finala deluje kao krajnji domet. Ono što je apsolutno nedvojbeno, to je da Tadić mora da bude starter. Jer je jedini istinski lider ovog tima. Da je on juče počeo utakmicu, igrači bi se osećali komfornije i ušli sa manje straha i više samopouzdanja. Kada vidiš njega na terenu, drugačije se osećaš. On mora da počinje utakmice, pa dokle izdrži. Ne može Tadić da bude džoker i da ulazi u igru sa klupe. To je besmisleno. Nas je poraza juče koštao taj loš psihološki ulazak u meč, gde smo bili uplašeni, zbunjeni, dezorijentisani. Sa Tadićem bi to bila sasvim druga priča. Bacili smo prvih pola sata utakmice pokušavajući da smirimo glavu. To je bilo pogubno.
s

srka

pre 9 dana

A može da ispadne i sa tri boda. Tri boda u ovom trenutku ne garantuju da će biti medju četiri najbolje trećeplasirane ekipe.
S

SimaAlkos iz Debrca

pre 9 dana

Kalkulacija je sledeca: Dobiti i Dance i Slovence i nema razmisljanja
G

Gostgost

pre 9 dana

Nema sta kalkulacije. Dobar poraz, mala gol razlika. Sad da se pobede Slovenci da bismo bili makar treci, a onda sa Dancima sta bude, za to drugo mesto.
б

баумгартнер

pre 9 dana

Српски фудбал - "историјски" порази, "замало" победе, калкулације од првог кола...Све је то последица корумпираног фудбалског савеза, нездраве и фудбалски смешне лиге и прања новца које се најбоље ради баш у том сегменту друштва. Болестан организам не може да функционише као здрав. Сачекајте европске квалификације па ћете видети још један пут на шта фудбал овде личи. Желим брзо испадање овој селекцији и свим наредним које буду репрезентовале овакав фудбаски савез .
P

Pedja108

pre 9 dana

Jos nisu svi ni odigrali prvi mec, a vec kalkulacije. Posle drugog kola, bice da sudije nisu bile dobre, nismo imali srece. Ali, nije sve izgubljeno, ako pobedimo u trecem kolu, a ovi izgube eto nas dalje. A posle treceg kola je kraj i bice kako je veliki uspeh samo ucesce na ovako velikom takmicenju. Nema veze sto pola Evrope igra ovo prvenstvo i veci je neuspeh ne plasirati se nego sto je uspeh otici.
G

GostWertnvnfk

pre 9 dana

Pisete sedmicama pred evropsko da nema i mozda ne treba biti euforije ni kalkulacija jer ekipa ima realan kvalitet a onda ste napisali desetine bespotrebnih clanaka i kalkulacija! Zasto to radite? Poslije ce biti, znali smo, opet smo razocarani itd. Pustite ba ljude u miru da igraju i bodrite ih
V

Vrbas

pre 9 dana

Ne kalkulisite ako Boga znate, igrajte na pobede i prolazimo
i

ime gosta

pre 9 dana

Nemojte molim vas da krecete sa ovim... Ako Burundi pobedi Englesku 13-1, onda mi mozemo da odigramo X sa Azerbejdzanom i prodjemo dalje kao treci.
T

Trifkeee

pre 9 dana

Rezime naseg ucesca na kontinentalnoj smotri staje u reci komentatora na Areni tokom 60 i nekog minuta meca Danska-Slovenija: ``Srbija veceras pocinje EP, a zavrsava ga 25-og maja u Minhenu protiv Danske. ``
Т

Тузор

pre 9 dana

То је из филма Повратак у будућност? Где нађе 25. мај, остао у сећању Дан младости?
M

Marinjo1

pre 9 dana

Koji je rezultat bio 25. maja?
j

jos sad krecemo

pre 9 dana

:DDDD od prvog kola
Đ

Đeneral Draža

pre 9 dana

Gledajući sinoć utakmicu, ne mogu da se ne zapitam kakav to kredit Sergej ima da svaku utakmicu odigra bez imalo naboja, borbenosti, a uvek zagarantovana pozicija u ekipi. Meni se lično ni Lukić uopšte ne sviđa, ali čovek bar da sve od sebe koliko može i zna, nametnuta mu je pozicija za koju mu treba još malo visine i desetak kila mišića. Mnogo je to bolje izgledalo ulaskom Ilića i Mladenovića, potom Tadića. Godinama gledamo manje više istu reprezentaciju bez ikakvih uspeha, bez volje selektora da nešto promeni, kad će kod nas dobiti šansu mlad igrač, nikad. Mitrović deluje skroz isceđeno i nespremno, njegovo mesto je na penalu a ne 40 metara od gola. Sad se mi zavaravamo kako smo pritisli Engleze, a ne pitamo se nije li to bilo i do njihove taktike, što je Saka prestao zujati po boku? Sve će se videti protiv Slovenije, ako ne možemo njih pobediti, nismo trebali ni ići, a bojim se da će tu tikva da pukne, jer su trkački duplo bolji od nas. Na kraju, hvalimo Piksija što je odveo rep. na EP a zaboravljamo da je sad pola Evrope na EP, koja ekipa nije tu a da bilo šta znači u evrofudbalu?
V

V. Bulatović

pre 9 dana

Aha, znači već su počele kalkulacije😂 Vidim većina ljudi zadovoljna sinoćnom igrom, pitam se koji sam ja onda meč gledao. Svako objektivan ko je vidio meč zna da je bilo kakvo pravljenje kalkulacija bacanje vremena. Dokle više zavaravanje, izgubićemo svaki meč.
G

Gostzmzmmg

pre 9 dana

Odigrali dobru utakmicu a englezi koliko im treba, i ovi vec poceli sa hvaljenjem i dubokom analizom. Halo slavis poraz, pa to je gubitnicki mentalitet. To se samo bosna i srbija time ponose. Treba se uzdici iznad toga i rijesit se tog glupog kompleksa nize vrijednosti
M

MilosBg

pre 9 dana

Zao mi je povrede Kostica, ali, ruku na srce, Mladenovic daleko bolji. Gudelj, Sergej i Vlahovic klupa. Jovic ni kritiku ne zasluzuje makar ona bila i negativna. Da se ne lazemo, nismo ocekivali pobedu, nismo se ni obrukali. Remi sa Dancima i pobeda nad Slovenijom su nase realne mogucnosti, ali je na njima da to dokazu. Od Lisabona nista nisu dokazali, eto, sad je vreme.
m

milo123

pre 9 dana

je l' moze da se sklopi neki dogovor sa FIFA/UEFA da nasi uvek pocnu sa hendikepom od jednog do dva gola, pa da odmah pocnemo da igramo fudbal? Na taj nacin cemo dobiti kojih 10-20 minuta vise vremena da probamo da stignemo rezultat.
H

Hidzuamaaa

pre 9 dana

Nema sta, pobjeda protiv Slovenije i idemo u drugi krug sigurno
F

Figaro

pre 9 dana

Kreću čuvene kalkulacije
M

Mile g

pre 9 dana

Ja bih pre bio treći i išao na Portugal nego drugi i išao na Nemce. Ma da daj samo sa prođemo.
V

Vanecious

pre 9 dana

Slobeniju dobijamo,Danci ce nas pretrcati i kazniti za kraj,bicemo treci.
P

Pazi ovo

pre 9 dana

Ako smo drugi u grupi, idemo na Nemačku? Neka hvala, bolje treće mesto
D

DidierDrogba11

pre 9 dana

Englezi neće uopšte dobiti Dansku, možda i izgube.
O

Obi Mikel

pre 9 dana

Zašto je Mitrović izašao kad je ušao Tadić??? Oni su naši najbolji reprezentativci u istoriji i zaslužni za najveći broj golova/asistencija i bukvalno vukli ovu reprezentaciju godinama. Zar nije logičnije da je izašao Vlahović a da ostane Mitar, jer brat ume da ubaci bućku i pred sam kraj meča, kao protiv Velsa, Portugala... Nije mi to jasno
k

kizabg

pre 9 dana

E to, kalkulacije. Tu smo svetski šampioni
1

123123123

pre 9 dana

I ne samo tu, nego i u teorijama zavere
L

Ljubitelj Eura

pre 9 dana

Kostić je igrač koji je toliko propao da je to strašno. Verovatno više na psihičkom nego fizičkom nivou. Jedna velika 0 i to već duže vreme
A

Apoel

pre 9 dana

Slovenija mora da se pobedi! Sa Danskom ce biti dosta teze i bod ce biti dovoljan...
P

Po redu

pre 9 dana

Posle discipline i taktike dolaze kalkulacije. Loše nam se piše.
y

yero

pre 9 dana

ogadi nam av reprezentaciju i u fudbalu i košarci
P

Pa sta

pre 9 dana

Kakve on sad veze ima sa ovim vestima i kalkulacijama? Ogadi i meni što se najveća mrziteljka Srba u 21. veku Analena Berbok (ministarka spoljnih poslova Nemačke) slika sa srpskom opozicijom nasmejana...
P

Promašio si temu

pre 9 dana

A ti lepo osnuj stranku ,skupi 10.000 potpisa,napiši program i pobedi na izborima.Ovako je najlakše samo ke.ati po tastaturi.
D

Džukela klasična

pre 9 dana

Bravo momci na prikazanoj utakmici sinoć. Onako da Englezi igraju panično, nisam dugo video. Saka, Foden, Kejn stavljeni u džep, sem one prečke. Hrabro protiv Slovenije i Danske 🦅🦅🦅
g

gost031

pre 9 dana

I kod prečke je bio čist faul u napadu Kejna nad Veljkovićem...
C

Cer

pre 9 dana

Tako je bre :))
R

Realista1389

pre 9 dana

Kalkulacija je jednostavna: pobedimo Sloveniju i Dansku i prolazimo. Napred Srbija!
l

ljubadu139

pre 9 dana

dani su za engleze real
P

Partymaker

pre 9 dana

Ako budemo pametni prolazimo kao 2. Danska i Slovenija me nisu ubedili, možemo sa njima da izađemo na kraj
X

Xao

pre 9 dana

Nema mentaliteta za tako nešto, a i trener je nepouzdan
g

gost1978

pre 9 dana

mojne mozzarte

bez_EU4ije

pre 9 dana

Protiv Slovenije odigrajte kao sinoć drugo poluvrijeme i batalite kalkulacije.
x

xbxbxbxb

pre 9 dana

Naivnost je za lose kriticare majka. Protiv Danaca i Slovenaca mora drugacije,da se napada i da se brani. I od Brazila smo izgubili ,ali smo protiv Kameruna i Svajcaraca izgubili,a istu smo pricu pricali.. Ni Dansku ni Sloveniju nemozemo da pobedimo,ne zbog igraca vec zbog trenera.
h

halo

pre 9 dana

Najbolje doba godina, kalkulacije, svima najdraže :D