Božidar Bandović (©Star sport)
Božidar Bandović (©Star sport)

Čuka na 'Karađorđu' - Vošina utakmica godine!

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.05.24. | 16:24

"Ne razmišljamo ni o Napretku, ni o finalu Kupa Srbije. Svi volimo trofeje i pobede, ali zato moramo da idemo korak po korak i da ih ne preskočimo", izjavio je Božidar Bandović

U prvenstvu Vojvodina i Čukarički su se već dva puta sastajali u Mozzart Bet Superligi i u oba navrata podelili plen. Međutim, isti epilog po treći put ne bi odgovarao nijednom timu. Na četiri kola pre kraj plej-ofa zaostaju za kragujevački Radničkim pet bodova i ukoliko žele da zadrže korak za timom iz Šumadije sutra će na Karađorđu morati da trijumfuju.

Svestan je toga i strateg Voše Božidar Bandović, pa predstojeću utakmicu sa rivalom kojeg je nedavno eliminisao u četvrtfinalu Kupa Srbije naziva 'finalom'. Novosadska Stara dama ima samo jednu pobedu u poslednjih sedam prvenstvenih utakmica protiv Čukaričkog na svom terenu, ali se crnogorski strateg da će njegov tim nastaviti sa odličnim rezultatima u prolećnom delu sezone.

Izabrane vesti

"Posle nekoliko dobrih utakmica, očekuje nas težak i dobro poznati rival protiv kog smo već odigrali dva meča. Ne treba mnogo govoriti, znamo se, prošli smo u Kupu protiv Čukaričkog. Ovo je za nas finale, utakmica godine, veoma važna, jer pobedom sužavamo krug i privodimo kraju ono što smo počeli. Presrećan sam zbog rezultata, ali i načina igre, kao i na karakter i napredak koji smo postigli kroz sav ovaj period. Ne opuštamo se, spremamo se na isti način i želimo da na pravi način privedemo sezonu kraju. Cilj nam je bio da se odmorimo, svi su zdravi i na okupu, osim Serija koji ima četiri žuta kartona i neće igrati", rekao je Bandović.

Strateg Voše uverava da predstojeće finale Kupa Srbije sa Crvenom zvezdom ne remeti koncentraciju njegovom timu.

"Mene lično kao trenera zanima samo sutrašnja utakmica. Jedino što hoćemo je da pobedimo Čukarički i da idemo meč po meč. Ne razmišljamo ni o Napretku, ni o finalu Kupa Srbije. Svi volimo trofeje i pobede, ali zato moramo da idemo korak po korak i da ih ne preskočimo. Napravili smo velike rezultate, koji se čekaju godinama, ali nismo završili još uvek. Pred nama je nekoliko ključnih utakmica, a uvek je najvažnija sledeća".

Osvrnuo se Bandović i na kvalitete tima sa Banovog brda, koji kako kaže, dobro poznaje.

"Igrali smo protiv njih, poznajemo se, ali gledamo svako utakmicu posebno. Nije problem samo bok, već individualni kvalitet, kontre, u svemu što je Čukarički dobar, moramo da onesposobimo njihove pozitivne strane. Isto tako i da mi budemo najbolji što možemo da iskoristimo sve naše prednosti u odnosu na rivala", zaključio je Bandović.




tagovi

Božidar BandovićFK VojvodinaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara