Šerif Endijaje (©Star Sport)
Šerif Endijaje (©Star Sport)

Crvena zvezda odbila 5.500.000 evra za Šerifa Endijajea

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.09.24. | 16:53

Tražila je osam miliona, što nije prihvaćeno

Vrhunski posao napravila je Crvena zvezda u samoj završnici prelaznog roka. Dogovorenim transferima Nemanje Radonjića, Radeta Krunića i Silasa pokrila je pre svega odlazak In Bom Hvana, kao i najavljeni transfer Pume Rodrigeza u Meksiko, ali to možda neće biti kraj poslovima u Ljutice Bogdana.

Prema nezvaničnim saznanjima Mozzart Sporta, Crvena zvezda je pre nekoliko dana na stolu imala ponudu od 5.500.000 evra za Šerifa Endijajea iz Engleske koju je - odbila! Naime, ponuda je stigla od Hala u poslednjim trenucima prelaznog roka. Nekadašnjem članu Premijer lige bilo je potrebno pojačanje u navali posle slabog otvaranja sezone, ali Zvezda nije htela da pusti Endijajea za pomenutu sumu novca već je tražila osam miliona evra. Te uslove Hal nije prihvatio i priča je na tome završena.

Izabrane vesti

Zvezda je tada praktično donela odluku da sezonu nastavi sa strelcem četiri gola u dosadašnjoj sezoni i Brunom Duarteom u navali. Tinjala je nada da bi dobra ponuda mogla da stigne sa egzotične destinacije kakva je Saudijska Arabija, ali je u međuvremenu i tu završen prelazni rok.

Teoretski Crvena zvezda ima mogućnost da nešto promeni do ponoći, jer do tog roka mora da pošalje spisak igrača za grupnu fazu Lige šampiona. To u ovom momentu ne izgleda realno, jer bi eventualna prodaja uslovila dovođenje novog igrača do kraja dana, a vremena za takve manevre baš nema mnogo.

Crvena zvezda ima oformljen tim i deluje da je sa Radonjićem, Krunićem i Silasom zatvorila prelazni rok.



tagovi

Šerif EndiajeFK Crvena zvezdaLetnji prelazni rok 2024Hal

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara