©Star Sport
©Star Sport

Silas "presudio" Pumi, odlazi u Meksiko za 2.500.000 evra

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.09.24. | 13:58

Krilo iz Paname prekobrojno na Marakani

Postoje igrači koji ne mogu da odgovore na pritisak kluba u kom se nalaze, a jedan od njih je i Puma Rodrigez, koji se ispostavio kao potpuni promašaj Crvene zvezde, pa će promeniti sredinu samo dva meseca nakon dolaska u srpsku prestonicu. Kako saznaje Mozzart Sport, krilni fudbaler iz Paname odlazi u Meksiko za obeštećenje od 2.500.000 evra. Ime kluba zasad nije poznato.

Ovajav potez je predstavljao najbolju opciju za sve strane. Nakon dolaska Silasa iz Štutgarta pozicija desnog krila bi trebalo da bude zacementirana, pa je Pumi najbolje bilo da potraži sredinu u kojoj bi imao više prostora za igru, a bio bi i bliže porodici. Crvena zvezda će od preprodaje igrača zaraditi 500.000 evra, pošto ga je dovela iz portugalskog Famalikaa za 2.000.000 evra.

Izabrane vesti

Objektivno gledano, Puma je svoju priliku propustio na samom početku sezone, kada nije uspeo da se nametne ni u mečevima Mozzart Bet Superlige. Milojević mu je pružio priliku i u utakmici sa Radničkim u Gornjem Milanovcu, ali nije uspeo da se snaže pod pritiskom koji stvara ekipa Feđe Dudića. Potonuo je i na igračkom i emotivnom planu, pa je bilo jasno da bi teško mogao da pomogne crveno-belima u mečevima Lige šampiona.

Posle dolazaka Radonjića i Silasa Crvena zvezda je kompletirala krilne pozicije. Tu su još Piter Olajinka, Felisio Milson i Aleksandar Katai, ali i mladi igrači Lazar Jovanović i Jegor Prucev. Takođe, na oporavku od teške povrede radi i Vladimir Vladimir Lučić.


tagovi

Puma RodrigezSilas Mvumpa

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara