Albanci napali Srbe u Gelzenkirhenu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.06.24. | 17:20

Srpski navijači meta napada u Nemačkoj

Grupa srpskih navijača koja je mirno sedela u jednom kafiću u Gelzenkirhenu napadnuta je od strane maskiranih huligana. Iako su strani mediji prvo požurili sa konstatacijama da je došlo do okršaja Srba i Engleza, najnovije informacije nemačkih i engleskih medija kažu da su u pitanju navodno bili albanski huligani.

Dejli Mejl piše da su u tom napadu, koji je prouzrokovalo oko 50 maskiranih lica, bili obuhvaćeni i engleski navijači koji su mirno sedeli u kafiću zajedno sa srpskim navijačima. Isti izvor kaže da je jedna osoba bila krvavog lica, a da se navodno radi o engleskom navijaču.

Izabrane vesti

Prema snimcima sa koji su se pojavili na društvenim mrežama, srpski navijači su se vrlo hrabro suprotsavili maskiranim napadačima. Srbi su krenuli su u "protivnapad" sa stolicama, posle čega su huligani krenuli da beže, a oni koji su uhvaćeni izvukli su deblji kraj. Reagovala je i nemačka policija, koja je bila u blizini incidenta.

Srpski navijači bili su isprovocirani i u svojoj "fan zoni", a incident je prouzrokovao jedan Albanac sa zastavom. Ona je ubrzo bila zapaljena, uz pogrdne povike okupljenih. To je samo nakratko prekinulo fantastičnu atmosferu među navijačima Srbije, koji su se tokom dana odlično provodili, igrali kolo i pravili sjajnu uvertiru uoči večerašnjeg okršaja sa Engleskom. Ostaje da se vidi kakvu će atmosferu napraviti srpski navijači na Feltins Areni, a ono što se zna u ovom trenutku jeste da će Engleska imati podršku od oko 40.000 svojih navijača.




tagovi

EURO 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara