""
""

KRAJ: Crvena zvezda - Neptunas 79:62 (VIDEO)

Vreme čitanja: 4min | čet. 27.11.14. | 19:15

Velika pobeda crveno-belih na krilima najkorisnijeg igrača Evrolige, Bobana Marjanovića koji je ostvario dabl-dabl 24 poena i 12 skokova.

20.47 - Kraj utakmice u Areni, Crvena zvezda je sjajnom partijom u drugom poluvremenu utakmice došla do četvrte pobede u Evroligi, pa je sada na korak od plasmana u TOP 16.

Izabrane vesti

20.45 - Sa tribina se prvi put čuje pesma, u Areni se ori „Dobro znaj”.

20.39 - Zvezda ima 21 poen prednosti a do kraja utakmice je ostalo nešto više od četiri minuta.

20.31 - Gajlijus igra sam protiv Zvezde u ovim trenucima, pogađa trojku uz faul, ali promašuje dodatno bacanje. Na drugoj strani Mitrović precizan oba puta sa linije penala.

20.26 - Kraj treće četvrtine posle koje Zvezda vodi 15 poena razlike.

20.22 - Trojka Dženkinsa pa ukradena lopta, i Zvezda odlazi na već komotnih 15 razlike.

20.18 - Posle sjajne serije crveno-belih - 14:2, Neptunas je došao do daha i spustio razliku na šest poena, pa je Radonjić reagovao tajm-autom.

20.12 - Trećom trojkom Jake Blažiča, Zvezda dolazi do šest poena prednosti.

20.07 - Trojka Jake Blažiča za njegov 14. poen i prednost Crvene zvezde 40:37.

20.03 -  Mitrović je napravio treći faul i mora da napusti igru.

19.45 - Veliki problemi za Zvezdu krajem poluvremena, uporni Litvanci su se raspucali i preokrenuli 15 razlike za praktično pola četvrtine.

19.44 - Marjanović prekida seriju gostiju od 19:0 šutem sa distance.

19.42 - Zvezda ne uspeva da se poveže pa je serija Neptunasa sada 14:0.

19.38 - Strašna serija gostiju koji su se potpuno vratili u utakmicu na krilima Gajlijusa i Šakura. Razlika je sa 15 pala na samo tri poena.

19.32 - Luka Mitrović krade loptu za lakih dva poena i atraktivno zakucavanje. Tajm-aut za Neptunas koji je već u velikom minusu.

19.27 - Domaći sjajno kontrolišu tempo, a šut Neptunasa kao da ne postoji.

19.21 - Zvezda dolazi do prve dvocifrene prednosti krajem prvog perioda. Koš Blažiča donosi zvezdi 20:10.

19.16 - Prazni minuti u ovim trenucima, Zvezda ne koristi loš period u igri Neptunasa.

19.12 - Blažič ima velikih problema da zaustavi Mustafu Šakura koji bez većih problema izlazi na kraj sa agresivnom odbranom Slovenca.

19.08 - Bobi dominantan na početku, šest poena i asistencija - 10:3.

19.05 - Prve poene na utakmici postiže Boban Marjanović.

18.57 - Treći sudija na večerašnjoj utakmici biće Poljak Pjotr Pastušjak, koji je u poslednji čas zamenio Turčina, Ersana Kartala.

18.51 - Sa razglasa se čuju tradicionalne srpske pesme Tamo daleko, Igrale se delije nasred zemlje Srbije, a sada i Marš na Drinu...

18.45 - Za sve ljubitelje statistike evo i malo brojki. Najefikasniji igrač Crvene zvezde je Bobi Marjanović sa prosečno 16,2 poena po utakmici, dok je kod gostiju najbolji Dejvidas Gajlijus sa 13,7. Zvezdin centar je trenutno i najkorisniji igrač Evrolige sa prosečnim indeksom korisnosti 23,8, a lider Neptunasa u toj kategoriji je Donatas Zavackas sa tek 14,8. Neptunas samo dva puta nije ubacio 80 ili više poena i oba puta je izgubio, dok se Zvezda mnogo bolje snalazi u utakmicama na mali broj poena, pa su sve Zvezdine pobede „ušle u minus”.

18.35 – Kako bi se što bolje pripremili za praćenje najvažnije Zvezdine utakmice ove sezone, pročitajte šta se sve dešavalo pre ove utakmice, kako su raspoloženi treneri oba tima, u najavi koju je za Vas pripremio Nikola Stojković.

18.29 – Ako još uvek niste odlučili šta ćete odigrati na Vašim tiketima, pravo je vreme da na sajtu MOZZART kladionice, pogledate kvote za utakmicu i odlučite. Ako vam pak ne odgovaraju kvote za Zvezdu, pogledajte naše predloge vezane za poene igrača u Evroligi u rubrici BET INFO.

18.25 – Na tribinama beogradske Arene je tek negde oko pet hiljada navijača. Zbog tragedije koja se desila u Istanbulu i pogibije Marka Ivkovića, navijanja Delija neće biti, pa je u dvorani na Novom Beogradu neuobičajeno tiho.

18.20 – Dobro veče poštovani čitaoci portala MOZZART Sport u tekstualni prenos utakmice sedmog kola Evrolige, između domaće Crvene zvezde i Neptunasa. Crveno-beli dele drugu poziciju na tabeli grupe D sa Galatom i baš Neptunasom koji je jedno od najprijatnijih iznenađenja u dosadanjem toku takmičenja. Prvi susret u Klajpedi, završen je rezultatom 83:81 u korist Neptunasa. Može se rećo da je ovo ključna utakmica za obe ekipe, jer koji god tim da pobedi, biće nadomak plasmana u Top 16 fazu. Zvezda ulazi u meč posle teškog poraza od Galatasaraja, u dramatičnoj utakmici u Istanbulu koja je otišla u čak dva produžetka. Izveštaj sa te utakmice možete pročitati OVDE.


tagovi

Boban MarjanovićFK Crvena zvezdaEvroligaEvropaKK Neptunas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara