""
""

REZZIME DANA (ponedeljak): Od 10 prošlo osam... Bravo majstori!

Vreme čitanja: 3min | pon. 25.09.17. | 23:04

Pogledajte ko vam je 25. septembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste tipovali...

ZAOKRUŽENO:

ARSENAL - WBA (tip 1, kvota 1,30) - 2:0
Najigraniji par dana je prošao, a tu je uvek dobra vest. Jer ko zna koliko je tiketa "visilo" o pobedi Arsenala. Na svu sreću, Tobdžije su odigrale koliko treba i uz malu pomoć arbitara slaviili sa 2:0. Oba gola za londonski tim je postigao novajlija iz Liona, Aleksander Lakazet.

BETIS - LEVANTE (tip 1, kvota 1,75) - 4:0
Očekivali ste pobedu Betisa u poslednjeoj utakmici šestog kola Primere, ali sigurno ne ovako laganu. Čak 4:0 je bilo večeras na Benito Viljamarinu golovima Sanabrije (dva puta), Ruiza i Leona. Betis je dominirao ceo meč protiv Levantea i zasluženo odbranio Sevilju.

PALERMO - PRO VERČELI (tip 1, kvota 1,45) - 2:1
Ilija Nestorovski je nastavio u Seriji B da radi ono što je prošle sezone činio u elitnom takmičenju. Sa dva gola makedonskog internacionalca Palermo je odbranio Siciliju iako je bio primoran da preokrene rezultat pošto je gost poveo u 20. minutu preko Alfreda Bifulka.

U. BERLIN - KLAUTERN (tip 1, kvota 1,65) - 5:0
Kajzerslautern je samo senka nekada velikog kluba, a večeras se dobro videlo zašto. Jer Union Berlin jeste solidbna ekipa, ali ne toliko jaka koliko kaže ovaj rezultat. Jednostavno Kajzer je slab i nastavite da igrate protiv njega. Nećete pogrešiti.

KLERMON - LANS (tip 1, kovta 2,25) - 1:0
Najveća kvota među današnjih 10 najigranijih parova je prošla! Istina, bilo je napeto, ali koeficijent 2,25 na pobedu Klermona je ulepšao mnoge tikete, što je "pola Srbije" usrećilo. Jedini strelac na ovom teškom meču Lige 2 je bio Ludovik Ažurk  već u 14. minutu.

MALME - ELFSBORG (tip 1, kvota 1,40) - 6:0
Ovde je malo ko i računao da može da dođe išta drugo osim keca na Malme, zašta je bila savim pristojna kvota za ovakav fiks od 1,40. Međutim, ko je mislio da će pasti čak šest golova?! I to sve u "istu mrežu". Fantastična predstava tima u kojem je stasao Zlatan Ibrahimović i koji je na dohvat ruke da osvoji šampionsku titulu u Švedskoj.

ANTALIJA - OSMANLI (tip 1, kvota 2,10) -  3:0
Prosto je neverovatno kakvu postavu ima Antalija i koliko je čekala na prvenac u novoj sezoni turnske Superlige. A golove za tim sa Mediterana u šestom kolu su dali Samir Nasri, Samjuel Eto i Brazilac Majkon. Čista pobeda za prolazak odlične kvote 2,10.

SAPSBORG - OD GRENDLAND (tip 1, kvota 2,10) - 2:1
Bilo je napeto "ko na noši", ali je Sapsborg nekako uspeo da sačuva taj presudni jedan gol prednosti. Ko je igrao na domaćina, a nemali broj vas se za to odlučio, sigurno je imao teško veče. Vođstvo Sapsborga je smanjeno na konačnih 2:1 u 53. minutu golom Rašanija, a  onda je odbrana domaćih počela da se povija pred napadima gostiju. Na vašu sreću, izdržala je. Jedva.

PRECRTANO:

SETUBAL - BOAVISTA (tip 1, kvota 2,10) - 1:1
Samo dva od deset današnjih najigranijih parova u MOZZARTU nisu prošla i to oba tako što su odigrali 1:1. U Primeiri Setubal i Boavista su takođe odmeravanje završili bez pobednika, ali je takođe došlo i GG i 0-2. Pa ako ste niste vezali samo za konačan ishod, imali ste svoje šanse.

LIBEREC - SLOVAČKO (tip 1, kvota 1,75) - 1:1
Sve do 86. minutu domaći tim je vodio golom Mateja Hibša koji je pao frtalj sata ranije.  A onda je Tomaš Zajic odlučio da zagorča život i navijačima tima iz Libereca, ali i mnogim MOZZARTOVIM igračima. Kvota 1,75 je pala u vodu, a sa njom i mnogi tiketi.

(foto: Action Images)


tagovi

ArsenalEvropaLiga 1PalermoPremijer ligaPrimerarezzime danaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara