Komentari na vest

Denver večeras mora da pobedi i bude spreman na mnogo tvrđu igru

H

Higijenicar

pre 10 dana

Brezova metla.
M

Majstor Fudbala

pre 9 dana

bravo stručnjak 😂😂😂
G

Gost 1234

pre 10 dana

Nikola i Marej ce da urade svoj dio posla kao i obicno, vise ce sve da ovisi od ostatka ekipe nego od njih dvojice. Denver treba traziti sansu u tome da je koliko toliko odmorniji nego u prve dvije utakmice koje su dosle nakon teske borbe protiv LA_a. Indiana ako zeli da pobijedi mora da forsira Siakama u napadu jer koliko god pokusavali da budu kolektiv on mora da bude lider inace im ne gine metla.
g

gringo66

pre 10 dana

Izvukao se Klivlend ako se dobro secam gubili su 3 nula
k

kdnld

pre 10 dana

Uopste ne vidim kako mogu da ih dobiju, nekako igraju kao da nije playoff, sve mi mirise na metlu
@

@@@@

pre 10 dana

Opet ste prekopirali tekst i niste proverili gramatiku..
S

Stranac1

pre 10 dana

To ce biti Kraj Denverov. Ove Sezone naj bolja Ekipa je Minesota. PS: Najveca glupost je odluciti o MVP nagradi a jos se igra Playoff. Tako da su najveci Baksuzi upravo ti sto odlucuju. Proslo put Jokic nije osvojio nagradu a osvojili su Titulu, a preposli osvojio MVP nagradu a Titulu nisu..
K

Koji

pre 10 dana

deo u imenu nagrade ti nije tacno jasan? Nagrada za najkorisnijeg igraca regularnog dela takmicenja.. jasno ti kaze ime razumecu ako si isao u specijaln odeljenje pa stvarno nisi u mogucnosti da razumes. Sa druge strane imas nagradu za najkorisnijeg igraca plejofa nadam se da ti je bar tu nesto jasno. Znaci nagrada je za najboljeg igraca regularnog dela i nema apsolutno nikakvog razloga da se ceka kraj plejofa da bi se odlucilo ko je najbolji u regularnom delu kada partije u plejofu nikako ne uticu na to.
M

Mvp klasa

pre 10 dana

Danas, če Jokič odigrati u svom ritmu. Razigrat če suigrače do konačne pobede.
H

HakeemTheDream

pre 10 dana

Доста ће зависити од Мареја, тачније од његовог процента шута. Тешко да може горе од 3/18. Денвер мора да одигра савршен меч, јер је Минесота у налету, а имају Наз Рида са клупе који даје 15 поена по мечу у ово серији. Спортски поздрав!
c

cv

pre 10 dana

što mora 😂
d

dkcz

pre 10 dana

Dobija ovo Denver večeras, Jokara 27 poena, 12 skokova i 6 asistencija.
p

pa

pre 10 dana

malo je to za pobedu
O

On mora

pre 10 dana

da ima 40-20-10 da bi iole imali šansu...