Jirgen Klop i Darvin Nunjez (©Reuters)
Jirgen Klop i Darvin Nunjez (©Reuters)

Klop brani Darvina Nunjeza: Ne ide u Barsu! Jedini njegov problem je što je mnogo dobar

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.05.24. | 14:30

“Nije imao sreće kod one šanse protiv Totenhema, nije imao sreće mnogo puta”, ističe trener Liverpula

Sve je počelo kada je društvene mreže preplavila zajednička fotografija Darvina Nunjeza i Ronalda Arauha. Nema veze što su saigrači u reprezentaciji Urugvaja, momentalno su krenule spekulacije da je napadač Liverpula rešio da se preseli u Barselonu pošto su mu se navodno smučili podrugljivi komentari tradicionalno zajedljivih ostrvljana.

Uvertiru za takve glasine sam je napravio izbrisavši sa Instragram stranice sve fotografije iz dresa Liverpula i ostavi samo one u plavoj boji Urugvaja. Ali tek što je priča počela da se širi stigao je demanti. Iz usta Liverpulovog šefa struke Jirgena Klopa.

Izabrane vesti

Harizmatični Nemac smatra da je javnost počela da preteruje u kritikama posle one sada već čuvene šanse koju je Nunjez promašio u sudaru sa Totenhemom. I mada sam Klop ide sa Enfilda, tvrdi da Darvin ne ide. 

Postoje šta? Nema spekulacija. To može samo spolja da dolazi, jer ja za to ne znam. Nema spekulacija. Postoji samo situacija u kojoj smo. Darvin sigurno nije srećan zbog promašene šanse. Nije imao sreće. Nije imao sreće u mnogo situacija u kojima je sve uradio kako treba, ali lopta jednostavno nije htela u gol”, komentariše Klop pred utakmicu sa Aston Vilom.

No, najmanje se pričalo o Vili. Ostrvske medije kao da zanima samo Nunjez što je donekle i očekivano s obzirom da je koštao 85.000.000 evra. Ili što bi Klop rekao: kad je toliko dobar. Bez obzira što je trenutak loš.

Sve ovo jako teško pada mladom čoveku. On ima velika očekivanja od sebe. Ali nema alternativnog rešenja, jednostavno mora da prođe ovo. Pokušavamo da mu pomognemo koliko možemo, ali to moraš da prođeš, svi to moraju. To je deo fudbalerove karijere. Jedini njegov problem je što je toliko dobar, pa je uvek u takvim šansama”.

Naravno, neko će reći da to što promašuje nije baš “toliko dobro”, ali Klop ima svoju logiku.

Da je malo manje dobar ne bi ni bio u svim ovim prilikama. Ljudi kažu: ‘To nije sjajno’. Zato što je dobar, samo je situacija takva kakva je. Koliko je postigao golova,18? To nije loša brojka. Nimalo loša brojka. Ali zato što je toliko dobar svi će reći: ‘Opet, opet!’. Niko to ne voli, ali to je deo karijere fudbalera”, završava Klop



tagovi

Jirgen KlopDarvin NunjezLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Liverpul
Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara