""
""

Potvrđeno: Jirgen Klop posle Grujića i Matipa dobio i treće pojačanje!

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.05.16. | 08:21

Sledeći su golman, Jonas Hektor, Mario Gece i eventualno jedan klasični napadač

Još je mesec i po dana do zvaničnog početka fudbalske pijace, sezona nije ni završena, ide EURO, ali za Liverpul je prelazni rok uveliko počeo i naziru se konture novog tima Redsa koji će od sledeće sezone biti više po ukusu Jirgena Klopa. Iz Poljske stižu uverenja da će danas biti potvrđen transfer Pjotra Zjelinskog u Liverpul.

Izabrane vesti

Televizija Kanal+ koja važi za jedan od pouzdanijih izvora u Poljskoj je objavila da je sve dogovoreno i da je Zjelinski praktično novi član Liverpula. Poljski vezista se čak i fotografisao u dresu Liverpoula za ovu televiziju. Pitanje je samo da li će transfer biti potvrđen baš danas ili će Liverpul čekati da završi finale Lige Evrope protiv Sevilje u redu.

Zjelinski će tako biti treće pojačanje Redsa od dolaska Jirgena Klopa na klupu. On je prethodno u januarskom prelaznom roku kaparisao Marka Grujića iz Crvene zvezde i Žoela Matipa iz Šalkea koji će se na kraju szeone preseliti na Enfild.

Zejlinski je bio velika Klopova želja. Još od januara se spekulisalo o njegovom dolasaku i baratalo se sumom od 14.500.000 evra. Poljak je dve sezone proveo u Empoliju kao pozajmljen igrač Udinezea kojem će otići sav novac od obeštećenja. Juče se golom oprostio od dresa Toskanaca u poslednjem kolu Serije A. Može da igra na nekoliko pozicija u veznom redu, ali mu najviše leži uloga plejmejkera.

Iako će Zjelinski biti treće pojačanje za narednu sezonu, Liverpul je daleko od zavšetka prelaznog roka. Sledeća meta je levi bek Kelna i nemačke reprezentacije Jonas Hektor. Potom će se Klop baciti na dovođenje golmana, a trenutno bira između Karijusa iz Majnca i Horna iz Kelna. Šlag na tortu bi trebalo da bude Mario Gece iz Bajerna i još jedan klasični napadač koji bi zamenio Bentekea.


tagovi

UdinezeSerija APremijer ligaPjotr ZjelinskiLiverpulJirgen KlopItalijaEvropaEngleskaEmpoli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara