"Blejk Šilb"
"Blejk Šilb"

Galata ostala bez 20 poena po meču! Ataman izbacio Šilba i Preldžića

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.02.17. | 14:30

Dobre vesti za Darušafaku i Baskoniju..

Blejk ŠilbInformaciju su objavili novinari sa jakim izvorima u menadžerskim vodama. Šef struke Galatasaraja Ergin Ataman je navodno izgubio strpljenje i proterao Emira Preldžića i Blejka Šilba iz tima.

Izbacio je, dakle, 11,7 poena koliko je na 23 evroligaške utakmice Galati donosio Šilb, te još 8,7 koliki je na 15 mečeva u proseku bio Preldžićev doprinos. Negde je očigledno žestoko puklo o čemu svedoči i saznanje da je kapiten Sinan Guler jutros u sedam sati okupio tim kako bi svi zajedno sa Atamanom porazgovarali o budućnosti ekipe.

Izabrane vesti

Galata je odavno izgubila realne šanse da se domogne plasmana među osam najboljih u Evropi, ali bi odstranjivanje Šilba i Preldžića moglo da predstavlja dobru vest za njene poslednje rivale u regularnom toku sezone.

Pre svih za Baskoniju i Darušafaku, rivale iz dva poslednja kola, kojima bi te utakmice mogle da budu krucijalne u borbi za mesto u TOP 8. U borbi u kojoj učestvuje i Crvena zvezda. Prosta logika kaže, Baskoniji i Darušafaki bi bez Šilba i Preldžića u Galatinoj ekipi trebalo da bude mnogo lakše. Ali znamo svi da nije to uvek baš tako. 

I naravno, sve pod preduslovom da se  prognani ne pomire sa trenerom odmah posle meča sa Realom. Mada je Ataman navodno čvrst u nameri da ih zauvek proglasi nepoželjnima. Bar kada je Evroliga u pitanju.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

GalatasarajEvroligaErgin AtamanEmir PreldžićBlejk Šilb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara