Najbolji tim 36. kola Mozzart Bet Superlige: Trojica Lučanaca, Kneževićev debi

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.05.24. | 11:31

Dadić i Aleksić brane čast Kragujevčana

Bilo je svega u 36. kolu Mozzart Bet Superlige, ali osnovna vest glasi: podeljene su karte za evropsku scenu. Slavilo se u Kragujevcu, tugovalo na Banovom brdu i pored dobre igre protiv Partizana, dok su crno-beli na krilima sjajnog Aleksandra Jovanovića overili drugu poziciju i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Pomogli su crno-belima Lučanci koji su kao domaćini napravili malo iznenađenje i savladali TSC (2:0). Upravo zbog toga Mladost ima trojicu predstavnika u idealnom timu kola. Ponovio je Varjačić prepoznatljivo izdanje i ponovo se našao na desnom boku, pravdajući reči brojnih stručnjaka da je trenutno najbolji bek u ligi.

Izabrane vesti

Uz njega mesto u idealnom timu našli su se štoper Cvetinović, kao i Petar Bojić.

Pamtiće dugo utakmicu u Kruševcu mladi vezista Crvene zvezde Nikola Knežević. Za 45 minuta on je dao gol i spakovao dve asistencije. I sasvim sigurno bi dobio priznanje za igrača kola da na Banovom brdu Aleksandar Jovanović, kao mnogo puta ove sezone, nije spustio rampu.

Iako nije bilo golova u duelu između Radničkog i Vojvodine, imalo je šta da se vidi. Posebno se istakao levi bek Kragujevčana Dadić, kao i jedno od otkrovenja Mozzart Bet Superlige Aleksić.

Romanić iz pančevakog Železničara, te Miloš Lukovič iz IMT-a odbranili su čast timova iz plej-auta.  



tagovi

Tim kola Mozzart Bet SuperligeAleksandar JovanovićAleksandar VarjačićĐorđe CrnomarkovićTomislav DadićNikola KneževićPetar BojićAleksandar KataiMiloš Luković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara