""
""

Erceg našao klub?

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.11.15. | 13:37

Srpski reprzentativac je slobodan otkako mu je na kraju prošle sezone istekao ugovor sa Galatasarajem

Najatraktivniji slobodni agent u evropskoj košarci bi uskoro mogao da se vrati na parket. Zoran Erceg koji je bez ugovora od kraja prošle sezone kada je završio saradnju sa Galatasarajem je na putu povratka u Grčku, Ali ne u redove Olimpijakosa liji dres je nosio već u tabor ljutog rivala Panatinaikosa.

Izabrane vesti

Grčki mediji pišu da je Erceg želja atinskih Zelenih koji do kraja meseca planiraju da angažuju pojačanje na poziciji krilnog centra. Đorđević želi da rastereti Džejmsa Gista i Adonisa Focisa, Amerikanac je jedan od igrača sa najvećom minutažom od početka sezone, dok grčki veteran više nije u tako dobrom fizičkom stanju da može da izdrži veću minutažu u ritmu sa dve utakmice nedeljno, zbog čega Đorđević koristi prvenstvene utakmice protiv lakših rivala da odmara jednog od dvojice krilnih centara.

Erceg je prvo ime na listi želja i ostaje da se vidi da li će srpski reprezentativac prihvatiti ponudu. Atinskom klubu je preko raznih menadžera već ponuđeno nekoliko igrača na poziciji četvorke, ali Erceg je daleko najbolje rešenje i najtraktivnije ime. Takođe, PAO nema problem sa viškom stranaca u ekipi što otvara prostor za početak saradnje.

Srpski reprezentativac je letos bio jedan od najtraženijih irgača u Evropi. Imao je ponude Reala, Makabija, Crvene zvezde, Cedevite, Kuće Laboral i Galatasaraja, ali nije bio zadovoljan ponuđenim uslovima. Možda je PAO ono što je Erceg čekao… 

(FOTO: Action images)


tagovi

Zoran ErcegPanatinaikosEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara