Tamara Miljević u napadu (©Nemanja Vasiljević)
Tamara Miljević u napadu (©Nemanja Vasiljević)

Šampionke sigurne u Pazovi, Caković izvukao džoker iz rukava

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.04.24. | 21:04

Jedinstvo bolje od Crvene zvezde u prvom polufinalnom susretu - 3:1

Aktuelne šampionke odbojkašice Jedinstva se sve više približavaju tronu...

One su večeras upisale pobedu u prvom polufinalnom susretu protiv Crvene zvezde - 3:1 (25:23, 25:22, 22:25, 25:19), pa će u petak na Banjici od 19.00 časova imati meč loptu za ulazak u finale.

Izabrane vesti

Poznato je da su Pazovčanke u finalu Kupa ostale bez startnog primača servisa Une Vajagić, a njeno mesto u postavi na narednim utakmicama zauzela je Ivana Nedeljković. Upravo je ona večeras bila pravi džoker iz rukava, jer je prikazala jednu od najboljih partija u sezoni.

Sa 16 poena bila je najefikasniji igrač pobedničkog sastava. Imala je napad 41-14 (34 odsto) i dva važna bloka. Branka Tica i Tamara Miljević su je pratile sa po 13. Mina Dragović je upisala 11, a Minja Osmajić deset.

Kod Crvene zvezde najviše poena je skupila Malgoržata Jasek - 17. Ipak, nije to bile jedna od njenih dominantnijih partija, ovog puta je u velikoj meri zaustavljena. Nikolina Lukić je zabeležila 15 poena, a Jelena Stojić 14.

U drugom polufinalu TENT je savladao Železničar, pa je sada veoma blizu repriza finala Kupa u borbi za titulu. Mada, svakako će Lajkovac i Zvezda imati šansu da uzvrate u petak na domaćem terenu.

POLUFINALE PLEJ-OFA ZA ODBOJKAŠICE

TENT - Železničar 3:0

Jedinstvo - Crvena zvezda 3:1

***serija se igra na dve pobede


tagovi

ŽOK Jedinstvo Stara PazovaŽOK Crvena zvezdaSuperliga Srbije u odbojciJovo CakovićMilan Gršić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara