Nikola Jokić (©AFP)
Nikola Jokić (©AFP)

Jokić: Draža mi je prošla godina kada nisam bio MVP, a bili smo prvaci

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.05.24. | 03:10

Centar Denvera iskren posle trećeg priznanja za najkorisnijeg igrača NBA lige u poslednje četiri sezone

Nikola Jokić je ponovo najbolji igrač NBA lige. Moglo se to i pretpostaviti nakon fantastičnih partija u ligaškom delu sezone, međutim, treće MVP priznanje u poslednje četiri sezone srpski as je dočekao u daleko lošijem raspoloženju nego prethodna dva. Denver se u drugoj rundi plej-of serije nalazi u problemu pošto Minesota vodi sa 2:0 nakon dva brejka u Bol areni.

Otud i ne čudi Jokićeva izjava u kojoj ističe da mu je lakše nego danas bilo prošle sezone kada je titulu za najkorisnijeg igrača lige dobio Džoel Embid iz Filadelfije.

Izabrane vesti

"Biću iskren, draža mi je prošla godina kada nisam bio MVP, ali smo bili prvaci... Sve ovo je jedan veliki proces, putovanje, ja sam samo neko koje pred kamerama, ali iza mene je ceo tim saigrača, trenera, medicinskog osoblja, porodica naravno... Vi to ne možete da vidite, ali ja sam zapravo samo jedan od njih", rekao je Jokić.

Na konferenciji za medije centar Nagetsa pojavio se u majici sa natpisom "Brate", posvećenoj preminulom treneru Dejanu Milojeviću.

"Ovu majicu nosim skoro pa svaki dan, posebno kada sam na treninzima. Deki je čovek koji mi je dao slobodu, pokazao mi je kako bi trebalo da radim neke stvari, da treniram, da se ponašam. Verovao je u mene i ja samo mogu da mu se zahvalim na tome".

Povodom još jednog MVP priznanja Jokić je od porodice dobio emotivni video s porukama podrške, a novinare je zanimalo kako njegovi najbliži gledaju na karijeru koju je napravio.

"Biću kul deka", poručio je srpski as kroz osmeh.

Upitan je i dokle će njegova karijera trajati.

"Dokle god budem mogao da igram na najvišem nivou i pomažem ekipi da pobeđuje", jasan je bio Jokić.



tagovi

Nikola JokićMVP NBA ligeNBA liga

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara