Da li je Bajern oštećen u poslednjim sekundama meča? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.05.24. | 23:31

Sporan detalj bacio senku na golove Hoselua

Drama karakteristična za nemačke klubove, ali ovaj put sa Bajern Minhenom u ulozi tragičara. Bavarci su imali 1:0 u Madridu i ukupnih 3:2 sve do 88. minuta revanša sa Realom, kada je na scenu stupio 34-godišnji Hoselu. Iskusni napadač Španije rođen u Štutgartu sa dva gola je preokrenuo u korist Kraljevskog kluba i odveo Real Madrid u finale, na megdan Borusiji Dortmund 1. juna na Vembliju.

Malo je nedostajalo da, ipak, gledamo produžetke. U poslednjim sekundama utakmice, u 13. minutu nadoknade, De Liht je poslao loptu iza Luninovih leđa, ali je prethodno sudija Šimon Marčinjak uvažio signalizaciju svog kolege kraj aut-linije i dosudio ofsajd Mazrauija.

Izabrane vesti

Žalili su se gosti, smatrali da igra nije smela da bude prekinuta - što u vreme video-tehnologije uglavnom i jeste tako - međutim, Poljak nije obraćao pažnju. Saslušao je kolege u VAR sobi i ostao pri odluci da dosudi ofsajd. Interesantno je da u tako bitnom trenutku Marčinjak nije gledao snimak, zbog čega će sigurno imati šta da poruče Bavarci u narednim satima i danima.



tagovi

Bajern MinhenReal MadridLiga šampionaŠimon Marčinjak

Obaveštavaj me

Real Madrid
Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara