(©OSSRB LIGA)
(©OSSRB LIGA)

Priznanja pred početak polufinala: Malgoržata Jasek i Vuk Ivanković najbolji u martu

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.04.24. | 23:15

Odbojkašica Crvene zvezde i odbojkaš Radničkog obeležili prethodni mesec

Najbolji igrači Superlige u martu su Malgoržata Jasek i Vuk Ivanković. Odbojkašica Crvene zvezde i odbojkaš Radničkog dobiće priznanje taman pred početak odlučujućih borbi u domaćem prvenstvu.

Dobiće MVP nagrade kao podstrek pred polufinale, koje u muškoj konkurenciji počinje sutra, a u ženskoj u utorak.

Izabrane vesti

Na zvaničnom sajtu lige objavljeno je i zbog čega nagrade pripadaju baš njima...

"Igračica Crvene zvezde Malgoržata Jasek, zaslužila je priznanje za najbolju odbojkašicu u martu fantastičnim igrama u završnici ligaškog dela takmičenja, a posebno u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa, u kojoj je svoju ekipu vodila do trijumfa od 2:1 protiv Uba i plasmana u polufinale. Crveno-bele su u ovom periodu zabeležile skor od 4 pobede i 3 poraza, a Poljakinja je postigla ukupno 167 poena (23,8 po meču). U tri četvrtfinalne utakmice sa Ubom Jasek je postigla čak 96 poena (32, 36, 28). Malgoržata Jasek je u ovom trenutku četvrta najefikasnija odbojkašica lige, prema ukupnom broju postignutih poena u sezoni", navodi se u objašnjenju.

U Kragujevcu svi slave odličnu formu Vuka Ivankovića, koji će sigurno biti jedan od glavnih aduta i u polufinalu protiv Partizana.

"Primač Radničkog iz Kragujevca Vuk Ivanković bio je u martu prva zvezda svoje ekipe, koja je zabeležila skor od pet pobeda uz samo jedan poraz i plasirala se u polufinale plej-ofa. Na šest utakmica, Ivanković je postigao ukupno 93 poena (15,5 po meču). Vuk Ivanković je ove sezone ubedljivo najbolji primač lige prema procentu pozitivnog prijema, koji u proseku iznosi fantastičnih 60 odsto", piše na zvaničnom sajtu lige.



tagovi

OK RadničkiŽOK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara