Foto: ©Shutterstock
Foto: ©Shutterstock

Nema dileme u bejzbol okršaju između fenjeraša i lidera

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.05.20. | 09:41

Ubrzanim ritmom nastavlja se južnokorejsko prvenstvo

Prilično čudno izgledaju tribine bejzbol stadiona u Južnoj Koreji. Nekada zbog velikog interesovanja nisu mogle da se nabave ulaznice za utakmice tamošnjeg prvenstva, dok je zbog pandemije virusa korona situacija sada dijametralno suprotna, jer je zabranjeno okupljanje navijača u arenama.

Ipak, to nije poremetilo timove da u prilično ubrzanom ritmu, gde mečeve igraju gotovo svakodnevno, pruže kvalitetne partije. Videli smo brojne smene u samom vrhu, Lote Džajantsi su izgubili odličan početni korak nakon tri meča sa Dusan Bersima, tako da se može reći da je sve otvoreno.

Izabrane vesti

Tako ćemo danas gledati dvoboj poslednjeplasiranog i prvoplasiranog tima na tabeli. SK Vajvernsi nikako ne mogu da se sastave posle pandemije virusa korona, imaju samo jednu pobedu iz osam kola, tako da sami u ruci drže vreo fenjer. Sa druge strane, Dajnosi igraju odlično, upisali su svega jedan poraz, tako da su svakako veliki favoriti da bodove odnesu i danas (11.30). Ipak, treba uzeti u obzir da je u poslednjih pet direktnih okršaja situacija komplikovana – Dajnosi su slavili tri puta, dok su Vajvernsi pobedili u preostala dva navrata.

Lote Džajantsi će se pre svega nadati kiksu vodećih Dinosaurusa, da bi potom protiv Hanva Iglsa došli do pobede vredne prvog mesta na tabeli (11.30). Zbog izuzetno loše forme današnjeg domaćina, čini se da bi se mogla desiti pobeda gostiju, mada su Orlovi umeli da smire Džinove, pošto su slavili na polovini od šest poslednjih direktnih sudara.

Prilično neizvesno biće u duelu između LG Tvinsa i Kivum Hirosa, koji će se boriti za što bolju poziciju pred plej-of (11.30). Podsetimo, prvoplasirani tim obezbeđuje direktan plasman u finale, drugi će se naći u polufinalu, treći u četvrtfinalu, dok peti i šesti igraju osminu finala.

JUŽNA KOREJA 1 (KBO) – 10. KOLO

Petak

11.30: (2,70) Hanva Igls – Lote Džajants (1,40)

11.30: (2,29) KIA Tajgers – Dusan Bers (1,55)

11.30: (1,65) KT Viz Suvon – Samsung Lajons (2,11)

11.30: (1,95) LG Tvins – Kivum Hiros (1,75)

11.30: (2,19) SK Vajverns – NC Dajnos (1,60)

***kvote su podložne promenama



tagovi

bejzbol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara