Kevin Jukilis (AFP)
Kevin Jukilis (AFP)

Lepo je biti svetski šampion, a još lepše kad si zet Toma Brejdija

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.04.22. | 13:40

Trostruki Ol-star igrač MLB na zanimljiv način pričao kako se javnost promenila prema njemu otkad je u braku sa sestrom jednog od najboljih sportista u istoriji

Lepo je biti svetski šampion, ali još lepše zet Toma Brejdija. Tako bar kaže Kevin Jukilis iza koga je decenija vrhunskog bejzbola u čuvenoj MLB ispunjena timskim uspesima od kojih je najvredniji šampionski prsten 2007. sa Bostonom, ali i indiviualnim priznanjima (trostruki Ol star igrač, Zlatna rukavica, nagrada za najboljeg bacača Američke lige...), zbog čega je 2018. uvršten u Kuću slavnih Red Soksa.

Ne, ne priča to zbog eventualnih privilegija koje idu uz status zeta najslavnijeg "fudbalera" u istoriji, već zato što zapravo iako je i sam bio izuzetno uspešan sportista, pa čak i ikona bejzbol tima iz Masačuseca, može da se odmori od medijske pažnje koja je sada, kada je u pitanju familija, isključivo preusmerena na Brejdija.

Izabrane vesti

"Najsmešnija priča je bila kada je moja nećaka maturirala, a išla je u školu sa sinom Vejna Greckog. Ista su generacija. Na maturu smo ušli, Vejn, Tom, pa ja. I niko nije mario što sam ja tu. Bilo je tako dobro. Sjajno", otkrio je Jukulis, priznajući da ipak nije lako nositi breme zeta u familiji Najvećeg.

Posebno je bilo teško kada se šuškalo da bi Brejdi mogao da se vrati američkom fudbalu...

"Uh, dobio sam poruku da će da se vrati. Čeka se samo zvanična objava. A onda sam 15 minuta kasnije bio u nečijoj kući, u nekom društvu. I pokušavam da to prećutim. Ne smem nikome da kažem, jer ne znam tačno kad će vesti da izađe u javnost. Kada se uskoro pojavilo na vestima, neko je uzviknuo 'Tvoj šurak se vraća!' A ja sam morao da se pravim da ne znam - 'Oh, evo ga vraća se.' I onda su mi odjednom zatrpali telefon porukama. Mnogi su pitali 'Hej, jesi li znao?'. Bilo je prilično zabavno šta mi je sve stizalo", dodao je Jukulis koji je uspehe s Bostonom nizao od 2004. do 2012. godine (u MLB je bio do 2014. i jednu sezonu je proveo u Japanu).

A onda je dnevnik Boston herald objavio da se verio sa Džuli, rođenom sestrom Toma Brejdija, s kojom se venčao dva meseca kasnije. Od tada su mediji sve više počeli da ga gledaju kao zeta familije Brejdi, a manje kao godinama jednog od najpouzdanijih MLB igrača na prvoj i trećoj bazi...


tagovi

Tom BrejdiNFLMLBBoston Red SoksKevin Jukilis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara