Zvezda suspendovala Nebojšu Ilića

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.04.24. | 12:42

Istina na 72 sata dok se ne utvrde činjenice saobraćajnog prekršaja

Košarkaški klub Crvena zvezda odlučio je da suspenduje tim menaždera seniorskog tima zbog teškog saobraćajnog prekšraja, napravljenog u sredu veče. Prema informacijama beogradskih medija nekada sjajni šuter je priveden zobg vožnje u suprotnom smeru, i to u pripitom stanju.

Na sve to Ilić je navodno pokušao da pobegne policiji koja ga je uhvatila kako vozi između dve trase tramvajskih šina u suprotnom smeru. Jurila su ga dva policijska automobila, a nakon privođenja je u krvi imao 1,25 promila alkohola.

Izabrane vesti

“Crvena zvezda obaveštava javnost da je u periodu od 72 sata, do utvđivanja činjenica, suspendovao člana našeg kluba Nebojše Ilića. Nebojša Ilić napravio je saobraćajni prekršaj kao privatno lice u sredu u popodnevnim časovima u Beogradu.Nakon razgovora sa Nebojšom Ilićem, i prikupljanja svih činjenica i podataka, klub ga je sankcionisao zbog neodgovornog ponašanja na prethodno opisan način”, stoji u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

Nebojša Ilić radi i u košarkaškoj reprezentaciji Srbije, a u igračkoj karijeri je dres crveno-belih nosio od 1985. do 1993. i od 1995. do 1997. godine. Ima tri medalje sa mlađim kategorijama reprezentacije Jugoslavije, a bio je šampion Jugoslavije i MVP prvenstva 1993. godine sa crveno-belima.


tagovi

Nebojša Ilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara