Tanasković (MN Press)
Tanasković (MN Press)

Budućnost se sprema za Partizan: Ne možemo da počnemo meč dvocifrenom razlikom za protivnika

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.05.24. | 21:48

Nikola Tanasković se oštri pred drugu utakmicu sa prvakom ABA lige

Ispostavilo se da je Budućnost maltene džabe putovala u Beograd. Već posle prve četvrtine inicijalnog polufinalnog okršaja sa Partizanom naziralo se da će izgubiti. Primila je tad 27 poena za deset minuta i mada je bilo trazaja kasnije, rezultatskog povratka nije bilo.

Zato Podgoričani žele da promene pristup, da energičnije uđu u duel sa prvakom ABA lige, da ga savladaju i seriju vrate u glavni grad Srbije. Samo je pitanje koliko je to izvodljivo.

Izabrane vesti

Moramo da uđemo bolje od početka. Ne možemo da dozvolimo da počnemo meč sa dvocifrenom razlikom za protivnika, a tokom prve utakmice smo dozvolili veliki broj poena u prvoj četvrtini“, priseća se krilni centar Đetića, Nikola Tanasković, uoči revanša sa Parnim valjkom, zakazanog za utorak od 18 časova u Morači.

Koliko je komplikovan zadatak pred izabranicima trenera Andreja Žakelja pokazuje podatak da su crno-beli dobili poslednjih sedam međusobnih duea. Prethodni rezultatom 78:67.

Imali bismo veće šanse u prvom meču da smo imali više energije. I ovako je bilo prilika. Sad čekamo spremni meč u Podgorici da vratimo rezultat u seriji na 1:1. Tačno je da nismo bili pravi na prvom meču, možda nam je falilo energije i bolje odbrane. Doduše, promašili smo dosta šuteva, ali uz energiju i želju sve će doći na svoje“.

Ulaznice za duel sa Partizanom prodaju se po cenama od 15, 20 i 25 evra.

Očekujem da navijači dođu i podrže nas u što većem broju. Želimo krcatu Moraču i odličnu atmosferu“, dopunio je Tanasković.



tagovi

Partizan Mozzart BetBudućnost PodgoricaKK Budućnost PodgoricaABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara