Komentari na vest

Duljaj bez rukavica: Ko vodi sportski sektor? I zašto je UO u rukama nekog koji kao ne postoji

Z

Zvlat BG

pre 11 dana

Koji ljudi, kako se zovu, ime i prezime, funkcija, kada, gde, s kim? Ajdeee golube, gukni! Sve ostalo je trla baba lan!
S

Slavuj

pre 11 dana

Ovaj mi se smučio , kao i njegov pokušaj da najodgovornijeg za posrtanje Partizana, Miloša Vazuru, rehabilituje. On kao najodgovorniji za poslovanje kluba i dubiozu od 50 milona duga, sad je, po Duljaju jedini pozitivac u klubu. Da je sreće ni Duljaj kao početnik, a ni Vazura , kojem je pozicija direktora u klubu prvo zaposlenje, ne bi privirili u klub, osmim na tribine. To je taj stručnjak koji voli Partizan, a ne misli podnijeti ostavku nakon 4 vezana poraza. Svi oni vole klub do poslednjeg eura. Od kluba koji je bio ravnopravan u borbi za titulu, ponosimo se sa tim da se borimo za 2 mjesto, što nam bude cilj na početku sezone, dakle borba sa Topolom, Čukom i Vojvodinom. Strašno.
B

Brdjani 33

pre 9 dana

Pa to je trenutna realnost.
G

Gost Djape

pre 12 dana

U redu Duljaj sto pricas o svom klubu, upravi, problemima, ali ako ona dva derbija nazivas pokradenim, onda bi ti i ja dao otkaz. Zasto lepo ne priznas da je Zvezda tim sa boljim igracima, da vas je saterala u sesnaesterac, i da sam Bog zna zasto od onoliko sansi koliko je imala u ta dva derbija nije uslo barem jos 10 lopti u okvir vaseg gola. Razumem da si bio pritisnut otkazom, i da si zbog toga divljao pored terena, ali da kazes da je nezasluzen crveni za vaseg igraca, i da su i u zvezdi bili zbunjeni, ma ajde bre ne talasaj, takodje onaj teatralni pad tvog defanzivca je bio za zuti zbog simuliranja, ali eto ti to kao nisi video. Sto se tice derbija, kao trener ti bi trebao da proveris statistiku utakmice i prema tome dajes izjave, a ne kao klinac ispred osnovne skole koji igr sa ortacima, i uvek je opravdanje neko je bio protiv nas.
b

batabane

pre 13 dana

Mnogo sam cenio ovog čoveka, borca, i kao igrača i kao trenera. Ali, ovo hranjenje Vazure, partijskog čoveka, uništavača Partizana, nemam reči. Duljaj je i prošle godine izgubio ne izgubio 2. mesto. Neverovatno bodovnu prednost. Ove godine to ponavlja, s tim što je još gore, izgubio je najpre prvo mesto, a sad i drugo u pitanju. Onda brani uništavača, Vazuru. Nemam reči. A pri tom neda ni minut, jedinom d. bek u Partizanu Marku Živkoviću, (Arandjel je u Voši, više igrao z. veznog, i to često sa kupe), a Pavlović ma koliko van forme, je špicina za amatera, spotaća Nikolića. To je toliko vidljivo da nemam reči. Prodaja Belića, je prodaja titule. Ovusu, nema poima, a Kanute takodje, potpuno sklonijen.
J

Jelenko P

pre 13 dana

Kakvi su oni znamo VEC SEDAM GODINA( ali nazalost niko nista ne preduzima) ali TI SI IH PREVAZISAO po svojim nedjelima prema Partizanu, a puno si krace u klubu od njih. Ijos imas obraza da se zalis zbog smjene. I ONI I TI RADITE ZA ISTOGA SEFA koji zeli da UNISTI PARTIZAN U SVIM SPORTOVIMA.

Srpski samuraj

pre 12 dana

😂😂😂
N

Nejbi

pre 13 dana

Zelim vam naj tezu mogucu grupu,rad namjestanja po Srbiji,sudija i naravski uvazenog predsjednika Srbije. Kakvu ce te zmnicu da spremite to je cudo !
G

Gorostasov.tatica

pre 13 dana

Zamisli hteli da ga smene nakon Norćelanda. Čudo to? Hahahahahhahahahahahahahahaha
N

Nejbi

pre 13 dana

Vi ste izbusene paprike samo se ceka evropa da vaslagano puni,da ne pukneta. Jedva cekam lafo zamisljenu facu Milojevoca ha ha ha
N

Nejbi

pre 13 dana

Bica gresili smo ovde,gresili smo onde. Ali 4 komada leza lagano. Sudija ce biti kriv jer mu Vucko ne moze narediti. Buhahahaha ,busi hahaha busi.

Goran Lazic

pre 13 dana

Prvo kaže lice sa poternice u novembru: Šta se dešava sa Duljajem, ne ponaša se onako kako smo se dogovorili. Pa onda Žarko: sila boga ne moli, bog silu ne voli, a trener sa kačketom podigne jednu obrvu. Pa onda Feđa kaže, šta će ona pomoć Zvezdi protiv nas, a trener sa kačketom podigne drugu obrvu. Ali zato naš bivši trener Petrić, ni da ''a'' da kaže za krađu protiv Čuke, gde je on na kkupi. Sve prodane duše. Svi gledaju svoja posla, a mi se ložimo. Ograničite zakonom budžete crveno i crno belih, pa čemo dobiti ligu i fudbal
S

Sta.ces

pre 13 dana

Razumem te hteo si da ispadnes pametan. Al ne moze pohadjao si skolu Zelje Pantica.

Srpski samuraj

pre 12 dana

I onda psihijatar pročita tvoj komentar i podigne obrvu.

FC President

pre 14 dana

I da, klub vam i dalje vodi Zeka, čisto i to da znate!!!

FC President

pre 14 dana

Lepo ja rekoh pre par dana, ovaj je zreo za posmatranje!

Toto-ko-tunjo

pre 14 dana

Evo, smogoh snage, i pročitah napokon ceo tekst. I da sumiramo, ako ćemo baš o iskenosti, nije ovom do Partizana. Njega samo boli povratak u pekaru. Da mu Vazura sad ponudi neko mestašce u Teleoptiku, ćutao bi taj kao riba dok je glumila kondora.
K

Kop

pre 14 dana

Citao sam dok nije poceo da kuka na sudjenje posle toga nije imalo smisla vise
M

Munginjo

pre 14 dana

Kao navijac Zvezde, drago mi je da ih dobijamo. Ali mi nekako bezveze kad vidim ko im vodi klub i na koji nacin. Lozenje svojih navijaca da im neko nesto lose radi i da zato ne uspevaju, a u stvari samo pravljenje magle za maznjavanje love.

Proficap

pre 14 dana

Kada suprotni tabor napise, veliki gospodin, i veliki covek, to nesto znaci. Svaka cast tebi i svemu sto si uradio, a ovima iz uprave zelim da budu u Partizanu jos 20 godina. Jer, samo tako cemo mi iz Zvezde biti prvaci i gospodari srpskih oranica.

Proficap

pre 14 dana

Dao sam sam sebi plus. Inace, i ako sam zvezdas do kraja, i imam sezonske karte vec 20 godina, moram da priznam da mi je Duljaj prijatelj. I veliki covek, i veliki gospodin.
G

Grga Cvarak

pre 14 dana

Au, Duljaj samo sto nije poceo da se ljubi sa Vazurom u sred ovog intervjua. Mozda i bi da je Vazura bio prisutan? Covjece, sve ti vjerujem sto si ispricao, ali gdje nadje Vazuru toliko da branis? Po tvome ispade da Vazura voli Partizan vise od svih nas ukljucujuci i tebe. O zemljo, otvori se!
V

Vojvodinas je

pre 14 dana

Da neće Saldanja u Vošu?!paaaa
C

Chiske1

pre 14 dana

Izgleda da oce hahahah
O

Ojo

pre 14 dana

A šta na sve ovo kaže Rade Bogdanović
F

Fußballspieler

pre 14 dana

Kaže da će Zvezda da ih gazi do 2050.
I

Ivanoo

pre 14 dana

Avijatičar konačno sleteo od derbija i pravo gost na tv-u....
T

Thy Light

pre 14 dana

Koji li mu je sledeci potez? Dva pokusaja je vec ispucao. Neuspesno ulagivanje navijacima u Areni i zakup podcast-a ne bi li se dodvorio i Milošu malo jer iz njegovog izlaganja smo saznali da je on taj koji zaposljava po cele familije pa moze valjda i jednu "legendu" da zaposli negde. Cekamo kao zapeta puska! Mozda se uhvati sa Harisom pa da udare po zutoj stampi, da grmi sve?
n

nine85

pre 14 dana

mislim da je rekao neka bude sta bude, kakva god odluka bila, necu istupati u javnost, i evo gaaaaaa, politika je cudo
G

Grobari Čekin

pre 14 dana

U njegovim ocima on je covek sa stavom i njega mnogi zbog toga ne vole (zato je i smenjen, kako kaze) ali je realnost potpuno drugacija. Odnosno obrnuta. Nit je covek sa stavom, nit' ga neko ne voli osim sto je zavrsio prosle sezone na cetvrtom mestu (!), sto je ispao na sraman nacin iz Evrope (tamo mu ne radi štit) i sto je ove godine pobegao sa derbija, izgubio i titulu i kup. Zbog toga ga mnogi ne vole. Sto prica jedno a radi drugo. Sto sebe predstavlja kao nekakvog borca a svakog prvog za tu borbu uzima 25-30 hiljada eura. Plus kombinacije sa Srnom i sto sedi u UO takodje. Malo li je... zato ga ne vole.
m

miile

pre 14 dana

igore,pa doveli su te jer znaju da si ,,navijač"...sad će prelazni rok treba im ,,ugrađivač"
G

Ggostt

pre 14 dana

"A onda je došao miličić.." lebe mekaniii! Ovonje vap borac protiv uprave tj član uprave ali ustvari borac, jer on je njima rekao a oni su njemu rekli pa je neko drugi nešto rekao.Nedostaje samo baša mrkalj.

Usput

pre 14 dana

Sve ok osim ovog oko suđenja... nećeš da se priča o suđenju,nadigraj protivnika i ne boj se. Kao Voša, ponište im dva gola oni daju i treći i niko ne spominje sudije... tražiti alibi u tome što je sudija pomerio zid metar više ili doneo odluku protiv tebe u situaciji u kojoj ima pravo da dosudi i za i protiv je apsurdno
P

Pa1

pre 14 dana

Čoveče ti si izgubio 5 bodova prednosti nad Zvezdom, prošle godine bio četvrti u ligi, ispao iz Evrope za vreme raspusta... To su rezultati tvog trenerskog mandata! Neka bude da si derbije izgubio zbog sudija(a nisi) ali gubio si od Tsc, Čuke, Radničkog... Idi mesi burek, pusti fudbal nekome ko ga zna!
J

JeNeaH

pre 14 dana

Sa +6 na -10. Majstor!
P

PFC

pre 14 dana

Gde je igrao taj Vucela i Vazura, Ahahhahahaha, pa nije im to DEDOVINA!!!
g

gnjatic paviljoni

pre 14 dana

Au koliko je nas brat Duka namazan. Prvo je sudiji pomenuo familiju od prvog kolena da eskivira derbi i uvali kolegi kosku, da ovaj izgubi pa da ga se reši kao ocigledne konkurencije. Onda kad mu to nije uspelo te je neko, neki čovek tamo naredio da ga nature, isao u Arenu, mislio je da ce mu navijaci skandirati i vrsiti pritisak na upravu ali kad je reakcija izostala, uplatio je sebi termin na podkast-u da proba da se dodvori Milošu da ga vrati na posao. Jao Duki, a jesi namazan... a i reče onaj dan, kad su te nogirali da si vojnik Partizana i da nećeš pričati "sta se desavalo iza kulisa"!!! Ali sad pričaš...
M

Mjv

pre 14 dana

Ne znam da li je gori Haris Dzinovic ili Duljaj…
T

The Damned

pre 14 dana

A juce je rekao da nece pricati i iznositi prljav veš. To samo govori o njemu kao osobi. Tako je pricao - ne bih da komentarisem sudjenje, pa onda krene da kuka i žali se... takav je čovek. Sad brani Vazuru, dodvorava mu se ne bi li i njega sad zaposlio. Sto puta cu ponoviti - sa drugog mesta zavrsio na cetvrtom. Ispao iz Evrope u sezoni kupanja od dece i to 5:0. Petarda. Sad primio 40 golova, dobio onaj namerni karton izgubio i kup i sta vise hoce? I sledece sezone opet isto? Borimo se, radim posteno, najbolje sto umem... prika, shvati da je to lepo ali NEDOVOLJNO za klub kao sto je Partizan rodjače! Odrekni se plate od 30 hiljada i fotelje i masne koverte pa onda nesto pricaj! Ovako si isti kao i oni. Koljete se za šaku eura!
P

Pobeda je resenje

pre 14 dana

Bilo bi lepo videti Igora Duljaja u Bajernu iz Minhena ako Tuhel ode ili bude smenjen i da se pokaze da nije bio problem u njemu nego upravi i SAMO upravi Partizana.
Z

Zutizan

pre 14 dana

Nema vise Toleta i Borhana na vlasti,nema vise ni titula,to vam je to ukratko!
N

Nejbi

pre 14 dana

Ja ne znam Duki ko vise voli Partizan od mene ili tebe. Valjda dolaze bolji dani. Valjda nam nece uzeti prathodne titule ko oonu 46 e. Vrag ga znati. ciganija je to. Izmislice nesto. Mozda ce reci da su oni igrali finale KS a 66 god. VOLIM PARTIZAN.
I

Izgleda

pre 14 dana

da su mnogo zakasao. Idi do Kaze za svaki slucaj
H

Hahahaha 123

pre 14 dana

Ugasice vas Dzaja..samo polako
K

Kako.bre.jel.si.lood

pre 13 dana

Kako moze Zvezda da uzme Partizanu titulu iz 1946 kada Partizan nije osvojio 1946?

Toto-ko-tunjo

pre 14 dana

Sve bi bilo drugačije da je i njega Želimir zagrlio kao Lesora.
L

Logitech

pre 14 dana

Ili recimo da je tebe zagrlio Jabusele.
S

Sale_KST

pre 14 dana

Cirkuzant.
S

Samo gost

pre 14 dana

U pravu je G...Duljaj... Napravio je Šerif faul kod gola i svaki normalan i nepristrasan sudija kao npr.Srđan Jovanović svirao bi bez razmišljanja faul. E sada da li i žuti karton već je stvar finesa....
b

batabane

pre 14 dana

Važno da po tebi nije kriv generalni direktor. Važno da je on g. direktor, a da se u fudbal razume ko Marica... Važno je i da nije partijski čovek, i da nije po zadatku. Ja mislim da su za sve krivi, Marko Živković, jedini pravi d. bek u Partizanu(Arandjel je u Voši, više igrao u vezi), i Pavlović, koji ma koliko bio slab, je špicina za Nikolića, čistog amatera.

Bojank91

pre 14 dana

Nekako s pregurao to da se žalio što su pripreme bile na Kipru, a ne u Turskoj (?!) ali prestao sam da čitam kod toga da je rekao da je trebao Endiajev gol da bude poništen. Sram te bilo ćelave glave da se hvataš za taj gol.
C

CrazyTrapatoni

pre 14 dana

Svima je poznato kako je Zvezda dobila derbi o kome priča Igor Duljaj.
S

Smajkijaja

pre 14 dana

Ko god je gledao poslednje utakmice LS, LE i LK, video je da onaj duel Serifa i Markovica ni jedan sudija u evropi ne bi okarakterisao kao faul. Duljaj i dalje trazi alibi za poraze. Dovoljno je da pogleda duele Vokera protiv Reala, a sudija nije svirao faul. Markovic bi zavrsio preko tribine na Autokomandi. Sta bi onda pricao Duljaj?
d

d.g.

pre 14 dana

Tako je! Svima je poznato da je do tog derbija Partizan imao debelu gurku sudija ali protiv Zvezde to neće da može. Ako Voša ili Tsc nema moć da svojim igračima obezbedi regularno suđenje Zvezda je ima. Videlo se protiv Voše zašto kmečite za Srđanom Jovanovićem ali nije ni on svemoguć.
G

Gostgost

pre 14 dana

75:25 posed, 28:4 odnos udaraca na gol. Eto tako. Pregazila vas je Zvezda, i to je svima jasno, jer takva dominacija nikad nije bila u derbijima.
P

Pa posteno

pre 14 dana

ga je dobila!!!
Z

Zoran Kormoran

pre 14 dana

Klub nam je u rasulu. Vec deceniju. Nista novo. Svi cute. Svako gleda neki svoj mali licni interes. Propade nam sportsko drustvo. Prvo vaterpolo a sada u fudbal.
d

d.g.

pre 14 dana

Da je više takvih realnih imalo bi nade.
V

Vinnie Jones

pre 14 dana

Ne ide to tako Igore, pristao si da saradjujes sa njima...niko te nije terao...e sad kad su te najurili ti bi da budes "opozicija" tako sto pljujes u tanjir iz kog si jeo....? Mislio sam da zaista posedujes ljudske kvalitete... Postaje dosadniji i od Harisa Dzinovica...
M

Mun ze Kon za

pre 14 dana

Bolje bi ti bilo da ćutiš, ništa više neću reći, na Teleoptik dolazim 20 godina i stvari uopšte ne stoje tako, osim da je uprava puna izdajnika. Svim navijacima Zvezde koji ovde piskaraju i onima koji tako misle bih rekao. Od bagre I fukara se ništa drugo i ne može očekivati osim laži, mrznje, bahatosti, nezajazljivosti. Samo napredno zvezdasi, imate Manitua koji lebdi nad Marakanom, imate Terzica lice sa poternice i ostale u upravi i klubu bez malo obraza, imate FSS I sudijsku organizaciju, imate oprost dugova bankama 24 mil evra, imate oprost dugova fantomskoj firmi koja vam je dala 10 mil evra za porez, imate sad već 8 mil evra od Gasproma, imate nezvanične sponzore Ultra coop, Knez Petrol i druge, imate titulu iz 1946 sa turnira, bez Vojvodine I Kosova, imate sponzorstva i davanja države koje je veće od svih klubova zajedno, imate dug od preko 120 mil evra (ne 76) veci nego svi zajedno, imate favorizovanje u svim sportovima. I STA BI JOS HTELI IZRODI, VI KOJI STE PRODALI IME I GRB COVICU A ZAKLINJETE SE SRPSTVOM. Žao mi je sto živimo sa vama u istoj zemlji i disemo isti vazduh. Kad su pitali legendu Tomu Zdravkovica za koji tim navijate odgovorio je, za svaki koji igra protiv Zvezde. Grupa navijača iz Zemuna vam želi sve najgore, zapamtite kad tad ce vam se sve vratiti.
N

Nebojša od Kosova i Metohije

pre 14 dana

Svaka čast legendo,od A do Š...a najbitnije da su nesoji i ljudski odroni!
v

vladano79

pre 14 dana

Imali smo i Tadica,Dacica,Karadzica...
z

zaks

pre 14 dana

Ti si baš težak slučaj. Sve što pišeš za Zvezdu i navijače vama se vraća, zar ne vidiš ?
E

Eto baš

pre 14 dana

Zato što tako umujete zato i propadate. I sve što više lupetate meni je Slađe. Još veću propast vam želim.
G

Gostiona

pre 14 dana

MunZe KonZa, Zdrav i srecan da si jos sto godina i svi Zemunci nasi pravi!!! Kapa dole za izjasnjavanje!!! Na zalost uzalud za sada…
S

Sale Kg

pre 14 dana

@Munze Pazi šta želiš drugima, uglavnom se tebi te stvari ostvare! Niste još naučili lekciju, kad ste želeli da pogasite Zvezdu u svim sportovima, a sad… Šta da radimo kad nismo dovoljno mudri kao vi pa da dovedemo stranačkog vojnika u svoje redove i tako sve popravimo! Priznajemo dosta ste namazaniji od nas, prava avangardna “opozicija”. Vaš slučaj nikad nigde nije vidjen, niko tako dobro ne glumi, podmukli ste da to nema nigde. Neka je proklet dan kad su vas osnovali i doneli ovde da glumite da ste domaći, i unosite razdor medju narodom gde ne pripadate. Slaviće se kao nacionalni praznik kad se konačno budete vratili tamo gde pripadate, da udišete svež primorski vazduh.
d

dragan 77

pre 14 dana

Letiii Duljaaaaj
F

Frizerka

pre 14 dana

Za Bureka i njegovog frizera Legendo,frizer je dobar sa Duljajem...e a ja sam dobar i svaki dan sam sa nekim ko je u klubu u vrhu,i veoma dobro znam 99% stvari iz kluba tako da te molim i ti i frizer idite kod Terze pa tamo sišajte,imaćete baš posla kad Terza i sinovi odu tamo gde im je mesto...trebaće im burek i frizer.. pustite nas da se sa našim izdajnicima borimo.
T

Trancers

pre 14 dana

nisu uspeli da otmu zvezdi titulu pa sad placu od tuge i besa
G

Guh

pre 14 dana

ali likovi koji pisu kako je on postavljen direktno od strane AV ahahhahahahah a onu mu skandirali sve vreme, cirkus, smejurija da jugoslovenima
P

Posteniii

pre 14 dana

Da li je moguce da ovaj prica sve i svasta, umjesto da se uradi analiza njegovog rada i rezultata i da mu se stavi pod nos i dokaze kolika je neznalica, a o karakteru necu da govorim. Lik najvise golova primio u istoriji, najvise poraza sa velikom razlikom, o taktici nema pojma i jos ima obraza da kaze, ja sam htio jos da radim. Ovo je nevjerovatno koliko je lik nepismen da vrijedja tudju inteligenciju.
T

Trancers

pre 14 dana

nisu uspeli da otmu zvezdi titulu pa sad placu od tuge i besa
Z

ZoranNG

pre 14 dana

Igore, ne vidim šešir, već sam pomislio Haris opet kuka na Melinu. Priznaj da nemate ekipu, upravu, stručni štab. Tu ste gde ste. Mnogo bolje stojite na tabeli nego što vrijedite.
P

PFC

pre 14 dana

UFFFF, a vi stojite bas, bas, kao elita fudbalska, toliko love stucano u igrace i dje ste u EU?
А

АМОС

pre 14 dana

Да ли се сећате када су Маза Василијевић и Лукић јурили Паркера по аеродрому? Да ли се сећате те сласти када су хапсили Џају и Цвелета? Када су играчи кукали како нема шампона да се окупају после тренинга? Када је неко фотографисао печурку на терену Маракане? Лалатове конференције у мраку? Шамарање Џаје и Човића? Испадања из Купа од Севојна? Одношење кошева са Калиша.... Све се ово дешавало у ЗВЕЗДИ а исти ти који данас кукају над судбином ФКП тада су ликовали како гасе комшиницу!!!!! Срам вас било лицемери!!! Иако је слично, НИСМО ИСТИ! Ја се не смејем вашој муци! Од мене толико!!!
a

arroyo

pre 14 dana

ja se smejem i izuzetno mi je drago i nadam se samo da će biti još gore i još da potraje. O sekti sve najgore
s

sacuvaj me boze

pre 14 dana

koja smejurija od kluba

rising999phoenix@gmail.com

pre 14 dana

Sve je to u redu, ali zbog tih 40 golova koje spominješ i tvoje postavke igre i igrača koje si ti želeo da igraju pozadi - se sve srušilo. Kao TRENER si se nedovoljno dobro pokazao. Kraj priče Duljaj.
G

Gostgost

pre 14 dana

Steta, nije napljuvao upravu kao sto su se nadali. Ali mi je muka vise od potenciranja sudjenja u derbiju. Udarac u glavu je zuti. To sto je Severini to bio drugi zuti, zao mi je, sve je cisto. Na konto tog drugog zutog u sledecem derbiju Ovusu nije dobio drugi zuti, Antic nije dobio crveni, i jos par igraca nije dobilo zuti za prigovore. U prevodu, sudjenje je sto se toga tice islo u Partizanovu korist. Faul Endiajea nije bio, Sveta je pao prelako i naivno, taj duel je isti kao xy duela koji nisu dosudjeni kao faul, pomirite se sa time, Sveta je jednostavno doneo losu odluku. I to je to. Najjace od svega mi je to sto se oni ne zale da nesto nije bilo, vec se zale zasto je dosudjeno. Pa majstori, pravila postoje upravo zbog toga. Ali tako je to kad se navikne da sudije pod stitom navlace za tebe i nedosudjuju ocigledne stvari. Jedine sporne situacije sem kartona su nezaustavljanje igre zbog baklje kod drugog gola Partizana, dva cista penala za Zvezdu u prvom derbiju (povlacenje Endiajea i start na nogu Djige), i penal za Zvezdu u trecem derbiju kad lopta pogadja u ruku Kovacevica. U prevodu, Zvezda drasticno ostecena, Partizan nije, ali zato Partizan kuka, iz Zvezde se ne javljaju. Zato je tu jedan klub veliki a drugi mali.
Y

YayaT

pre 14 dana

Svetinju derbija je unistio Milojevic sa 60 suteva na gol u 3 meca...Duljaj,semenke/kikiriki sada pichi...
P

PecaCzvBgd1

pre 14 dana

Objektivno gledano ovaj tim Partizana nije ni za Ligu Konferencije, sastavljen mahom od drugoligaskih igraca i Natka koji je majstor, al ima 36-37 godina. Saldanja je dobar, jedini koji uz golmana moze da se nazove iole ozbiljnijim fudbalerom. Tesko da bi bilo koji drugi trener sa ovim timom uspeo da uzme titulu, ali isto tako bi valjalo reci da toliko losi nisu da im se desi da vezu 5 poraza u ovoj krs ligi. Partizan de fakto jeste los tim kad se poredi sa Zvezdom koja je na 4 derbija ove sezone imala izmedju 80 i 90 suteva na gol a Partizan za to vreme verovatno ni celih 20. Razlika u klasi je ocigledna, razlika u mentalitetu takodje, jedna gubitnicka ekipa koja je za 7-8 kola uspela od +5 da dodje na -14. Nisu vam krivi ni zivi zid, ni crveni Severini, ni nepostojeci faul Serifa nad Markovicem. Zvezda je izjednacila pre crvenog Severine, a isto ste se branili i sa 11 igraca kao sa 10. Ne pamtim da je neko nekoga u derbiju toliko nadigrao kao vas Zvezda tad. Jel opet sudija bio kriv sto vam je Njegos dao gol u poslednjoj sekundi, sto vam je Kastiljo bio u ofsajdu protiv TSC-a, sto u 4 derbija ni sami ne znate kako niste primili 20 golova?! Kako moze sudija da ti bude kriv kad si na -14? Razumeo bih da je -1, 2, pa i 5, ali brate mili na minus 14 si malo i sam kriv. Ne moze sudija da ti bude kriv kad ti uprkos porazu od 2-0 UBEDLJIVO najbolji igrac bude golman! U svakom derbiju ove sezone su igraci utakmice bili vasi golmani. Castite coveka necim, zahvalite sto vas je spasio vekovnog ponizenja, pogledajte u sebe za promenu, recite da ne znate, jer u redu je ne znati, samo tako covek moze da napreduje u zivotu - kad prizna da ne zna!
V

VecniCirkusHumska

pre 14 dana

Kako li izgleda lice igrača kada ga na aerodromu dočeka bata Muljaj?:))))Normalno da odmah shvati gde je došao, ali iz cirkusa nema bežanja:))))O poštenju bata Muljaja najbolje govori da nije pomenuo svoje štitove i zidove kada je pobeđivao iz čudnih penala i produžetaka dok nekako ne umuva gol. Lepo je rekao Natho titulu video nije i neće zato što se zadihao protiv TSC i izgubio:)))))Komedija su crni dečki bili i komedija će i ostati i što pre sami shvate da su mali smešni klub bez trofeja bolje po njih:))))
M

MVPCACAK

pre 14 dana

kao uvredjena mlada... leteo si leteo i kada nema rezultata smenjen si, sta je problem? da se ja pitam jos bi na leto leteo iz kluba. plus sada indirektno branis Vazuru, sram te bilo!
P

Pedja108

pre 14 dana

Otvoreno Duljaj o svemu. Ma da, pa sto to nije pricao dok je bio trener nego sada? Kao, necu o sudijama, ali...ne postuju nas sudije. Nije svaki sudija Srdjan Jovanovic, da prekida utakimcu jer se Natho uznemirio i preti da ubije protivnika. Umesto da dobije crveni momentalno, Jovanovic prekida utakmicu i trazi jos da se igrac Vojvodine izvini, po sistemu, oprostice ti Djura sto te tukao. Sve je to Duljaj cutao, a sad kao otvoreno. Cutao je i kad su sudije masakrirali Radnik iz Surdulice, pa preokreti protiv IMT-a i slicno. Citali smo o carobnim preokretima i karakteru ekupe. Cuti i kad Vojvodini ponistavaju dva cista gola gde faul vidi samo Jovanovic. Posle je kao cudo zasto Zvezda nece da im on sudi. Zvezda ga ne zeli na bilo kom mecu, ne samo protiv Partizana. I ni reci podrske svom kolegi Nadju, nego sad prica. Da je bio pravi, on bi odbio da bude trener, kao deset njih pre njega, koji su imali svoj obraz. Ali, usladile pare.
v

vladano79

pre 14 dana

BRAVO
S

Sram vas bilo

pre 14 dana

Smenite i Santrača kao što ste Filipovića,pa možda neće više sudije da kradu Zvezdu??? Dođe ŠEF DRŽAVE koji se pita za SVE u nesretnoj Srbiji,bez kojeg ne smete ni kiselu vodu da otvorite,postavi sve svoje ljude u klub,postavi osvedočenu LOPUŽU sa sve sinovima na čelo kluba,da im još jedan klub u superligi za prijateljske utakmice,zakon za njih ne postoji,postavio sve svoje tolaet papire u FSS...i svi oni kradu za Partizan,svi oni Partizanovi JEL TAKO?...a 7 godina Zvezda mučena nije izgubila na svom stadionu JEDINI NA SVETU...nmg bre ni da pišem,nego me zanima da li vi imate makar gram obraza,časti morala ili ste baš toliki nesoji kakve majke više neće roditi???
Č

Čičak traka

pre 14 dana

Ti si momče toliko ostrašćen da te odavno udarilo crveno-belo slepilo. Ni jedan jedini komentar nemaš da je bar 3% objektivan, ko da si terzin portparol. Za tebe je, recimo 5:0 protiv KG zaslužena pobeda, jesu svi golovi bili čisti a nekažnjeni masakr s početka meča (koji ni ne postoji u hajlajtsima na zvezdinoj Arena TV, kao ni na FSS izveštaju) to nisi video, Mijailovićeve startove s obe noge s leđa, laktove i ostalo? Ali zato fudbaler Radničkog dobija 2 žuta u 2 min početkom drugog za 10x blaže startove, i to je u redu? Eto kako je Šegrt postao Majstor... ni ovaj raspali Partizan ne možete da dobijete u 2 derbija bez vašeg sudije iz navijačke grupe iz KG, inače čoveka u svom gradu poznatog pod nadimkom ''zvezdin huligan'', o tome ne pišeš? Malo je samo jedan derbi da upropasti, ma daj mu i drugi! Kažnjavanje Kralja 6 meseci za komentar suđenja a Dr kad digne frku - menja se cela struktura sudijke organizacije i postavlja se na čelo vaš navijač i sns pion? Lebdeći duh koji sipa € iz helikoptera iznad Rajka, državni tenderi koji idu ultrakopu za 10x veću svotu, milionski državni tender Terzićevom sinu koji pozajmljuje te pare ocu, tašna-mašna firma koja pozajmljuje 10mil€ zvezdi za porez, a gde su oprošteni dugovi Marfin benke(5mil) i Agrobanke(17mil) čiji direktor sedi u zvezdinoj upravi, decu lečimo sms porukama a u miljenicu se trpa bez ikakvog limita, dovode se nekakvi polufabikati od igrača pa se posle isplaćuju godinama ali... ''zaradila je zvezda 30mil€ od uefe'' a potrošila 60 za sezonu, realni dug je verovatno već premašio 200mil€ iako vas Dr interpol laže i maže da je dug 3-4x manji... to može samo dok je lebdeći duh na vlasti. Videće se sve kad njegova dogori. Da su tolike pare s 3gr mozga uložene u bilo koji drugi klub već bi imali bar još jedno evropsko finale ako ne i trofej. Pojma s pojmom ti nemaš, svaki ti je komentar ostrašćen da nema dalje.
p

p.j.

pre 14 dana

Necemo ni MI santlaca,cuvara zatvora,segrte,sektasi srpskog fudbsla.Ali sta cemo kada je Srbija🍌
L

Logitech

pre 14 dana

Care, nije Duljaj vodio ekipu sad protiv Vojvodine, nego Nadj, dalje oba gola Vojvodine su sa pravom ponistena, drugi pogotovo.
k

kimmi

pre 14 dana

niko da mu kaze da to sto se njemu ne svidja sudjenje, ne znaci da je lose? nece da se osvrne da greske na stetu njegovih protivnika [npr povlacenje za dres Ndiayea u sesnaestercu]. Covjek je shvatio sta treba da radi da bi se svidjeo navijacima, trazi izgovore i ide njima niz dlaku. Uloga zrtve po svaku cijenu. Zvezda te razbila manje vise u svako derbiju, i ti nadjes neke odluke koje su u najgorem slucaju sumnjive, a svakako ne postoji koncenzus da su lose. Nezreo klub, nezreo trener, navijaci kojima je samo stalo da kukaju i pricaju kako je sve protiv njih. Zvezda je bila u istoj situaciji deceniju ranije, pa su joj se isti ti smijali, i s druge strane, oni koji su tad kukali, sad prozivaju Partizanovce.
V

View

pre 14 dana

laz: prvi si rekao da necete igrati u kupu, sledeca laz: Natho je odmah rekao da necete igrati u kupu. treca Laz: za sta ljudima iz Zvezde da bude neprijatno zbog sudjenja kada nije bio faul nad Makrovicem?
A

Ava Ava Ava

pre 14 dana

Sta se javljate vi koji ste se sebi pripisali "titulu" iz 1946. godine? Najveci bednici, licemeri i lazovi na kugli zemaljskoj, gori od vas ne postoje.

VecaBg1971

pre 14 dana

Naravno da ce grobari da krive svakog drugog osim sebe, CIA...BIA...Vatikan...AV...sudije...a oni napravili ekipu od amatera i matoraca koji ne mogu da se sastave ako ih ne poguraju sudije. Kukaju na golove u derbiju a presli pola 2x u dve utakmice. Kako vas bre nije sramota vise da spinujete i lazete. Samo vi gledajte u tudje dvoriste i vicite NEPRAVDA dok vas V&V upropastavaju iz dana u dan. Lazite sebe i dalje da je partizan zrtva drzave...raspali se dabogda.
s

spiritus movens

pre 14 dana

Zasto "Wish & Go" a ne Nesa i Gojko? Autori kao da se stide svog jezika. I takvi toboz brinu o buducnosti srpskog sporta, drustva, itd.
G

Gostanko

pre 14 dana

Ali pogledajte vi to. Cak i da uzmemo recimo da je sudija pogresio u korist Zvezde na derbiju a nije ali da kazemo da jeste,oni ne gledaju da li je pogresio i u korist Partizana. Njima je to nevazno. Znaci Ovusu koji je imao zuti,Katai ga prelazi,Ovusu ga vuce barem pola minuta za dres sa ledja i umesto drugog zutog iliti crvenog kartona,ostaje u igri. Zatim gol Severine,baklja stoji u terenu izmedju golmana i dvojice igraca kod korner zastavice (jedan partizanov drugi zvezdin) , umesto da se mec prekine,ide centarsut,a zatim Severina daje gol. Dakle to su dve situacije samo.Plus crveni za Antica kada je napravio penal kao zadnji igrac nad Bukarijem. E isto tako,oni pokradu sve redom pocevsi od Radnika pa nadalje,niko o tome ne govori vec se ceka greska sudije na stetu Partizana ili se izmisli greska i onda ide kukanje.A niko ne spominje kada sudije pomognu Partizanu. I to je ta njihova virtuelna stvarnost u kojoj zive. Izigravaju zrtve dok bi istovremeno na silu do titule kao 2017-te. A u realnosti Zvezda ih nadigra,TSC ih nadigrao,Vojvodina ih nadigrala,Cukaricki ih nadigrao i oni ce totalno nezasluzeno kao drugi u kvalifikacijama za ligu sampiona i to zahvaljujuci parama od drzave na koju kukaju. Kakav paradoks.
A

Ali eto

pre 14 dana

poenta svega je da je uvek neko drugi kriv za poraz. Možeš misliti šef države,sudije na terenu,sudije iz vara. Kako to da nije spomenuo penale za Partizan u zaustavnom vremenu pa golove u zadnjim minutima kada se za njih navlačio ali onda su se pričale bajke o karakteru ekipe.
v

vladano79

pre 14 dana

A zasto to nisi pricao kad je bilo +4.
1

14567

pre 14 dana

Zato sto je DUH rekao da komunisticka petokraka mora biti prva.Pozdrav od Barak Bakara.
T

Top 12 klub

pre 14 dana

ФК има једну титулу за 10 година и то је катастрофа. КК такође има једну титулу за 10 година, али то је невиђен успех. ФК не може да освоји куп и то је страшно. КК такође не може да освоји куп, али куп није ни битан. ФК је у дуговима и то је страшно. КК је исто у дуговима, али то ће се решити.
ц

црно на бело

pre 14 dana

И све се поклопило са 2012. и чувеном тортом испод севера...државни пројекат,мезимица или сте опозиција😉.Зато у Европи узмете бодић у групи и чврсто држите ТОП 16 🤫🤫🤫
S

Sale Kg

pre 13 dana

@црно на бело Ne, vi ste prava najoriginalnija i jedina opozicija ikada, sa sve Evroliga i Liga evropa licencom, Želimirom(koji je platio milijardu € državi Srbiji da dodje da vodi partizan)na čelu, i timom košarkaške sekcije koji vredi više desetina miliona €. Dok su jednima nekada odnosili koševe, drugi troše milione na tim, aparthejd na dva različita načina, zapravo aparthejd i “aparthejd”. Eh da je Mirko Marjanović mogao večno da poživi, izgradilo bi se još 10 Zemunela, možda biste mogli i svoj stadion da napravite. Toletov barjak bi se vio 200 godina na proslavama titule. Lepo ste se ponadali da ćete tako što ćete ugasiti najveće sportsko društvo na ovim prostorima, ali zamalo ste uspeli, doterali ste nas do sms broja za pomoć, ali Zvezdu niko nikada neće moći da uništi!!!
d

darkok

pre 14 dana

Duljaj brani Vazuru i to svima treba da bude jasno u kom pravcu je on vodio tim i onaj čudak Žeks Pantić će još da ispadne da je u pravu jer je od početka sezone ukazivao na ovo što se sada dešava,ali držati stranu vazuri pokazuje da ni duljaj nije nevinašce ili je samo naivan(glup) pa mu veruje,i naj bitinija stavka je da je lično duljaj doveo sva pojačanja što i sam priznaje po njegovim željama dakle čovek ladno umislio da je Ser Aleks lično pa jel smo mi svi normalni kad ovo trpimo e kakva nam je pojačanja doveo takva nam je i igra i rezultati,jesu nas sudije krale,jesu nas sa svih strana osudili na propast pre početka sezone jeste da zvezda vodi ceo FSS i sudijsku organizaciju i da ih na lične zahteve dr terze menjaju kad god mu se prohte ali ono što boli je neznanje Duljaja iz stručnog ugla doveo očajna pojačanja u koje je uložen ozbiljan novac 5.000.000e podatak da toliko nikada ni jedan trener nije dobio para u Partizanu za pojačanja a on napravio nikad gori tim,igra nam je blagi užas sve što smo dobili utakmice je na individualnom kvalitetu Natha,Zahida i Saldanje(do povrede) i još po neko kada iskoči,nigde smislene akcije da se vidi neki pečat u igr. Duljaj je možda želeo najbolje svom Partizanu ali nije dovoljno bio sposoban i biće upamćen kao naj gori trener u istoriji Partizana i iz njegove dobre namere je sam sebe ukopao ali i klub koji je opet ostao bez trofeja a verovatno i bez famoznog 2 mesta koje nam je bilo garantovano od strane vladajućih u FSS i vrha države i koje bi lično ja voleo da ispustimo kao i prošle godine i da se nešto nakon sezone radikalno promeni u klubu da se oteraju svi iz kluba sa svih pozicija(funkcija) i da dodju novi ljudi ali koji nisu vezani za politiku i da ne moram da slušam patetisanje o pomoći od države a ta ista država postavila da nam klub vode u propast vučela i vazura i doveli nas do duga od 50.000.000e i onda predsednik izjavi lako je i zvezda možda i više dužna od Partizana ali da je u slučaju Partizana mnogo teže i da će mo se teško iščupati dok je zvezda sa 80.000.000e duga u boljoj poziciji i da taj dug ne predstavlja veliki problem za mezimicu ovo lično predsednik izjavio izguglajte ako meni ne verujete
B

Bolna istina samo

pre 14 dana

Steta sto ti fali malo obrazovanja, znanja ili poznavanja materije o kojoj pises... Zvezda duguje 80 miliona. A prihod joj ove sezone preko 60 miliona. Partizan duguje 50 miliona, ali mu je prihod bio 7 miliona. Da bi Zvezda bila u problemu u kakvom je Partizan, trebalo bi da joj dug bude 7 puta veci od prihoda, da duguje 450 miliona eura, a ne 80... znas kad odes u banku pa pitas za kredit, ako imas platu 10 000e, dobijes kredit 100 hiljada, a ako imas platu 1000e, dobijes 10 000. To se zove platezna moc. E tako ti je i sa firmama, klubovima, na kraju i drzavama... da ne ulazimo u mnogo drugih faktora koji uticu, a koji Partizanov dug cine mnogo gorim...

Gp

pre 14 dana

Zvezda duguje sada vise, tih 50 miliona duga je imala i kad joj je prihod bio 4 miliona iz godinu u godinu dug je rastao kao i budzet tima ove pare koje su stigle su proslih godina unapred potrosene tu se i Terza dobro omrsio bilo je tu i fantomskih firmi koje su zajmila pare pa onda se gasile....
Č

Čičak traka

pre 14 dana

To koliko Zvezda stvarno duguje možemo samo da nagađamo jer kad su dugovali blizu 100mil€ prkazivali su dug od 30mil. Ako sad pokazuju 80mil€ uz svu Terzinu šminku, cvetiće i oblačiće zvanično duguju bar oko 200. Znatno su im od tada porasli troškovi a prihodi od UEFA i sponzora ne mogu da pokriju ni tekuće troškove a kamoli da smanje dug ili naprave zaradu, a tu su i brojna promašena pojačanja iz prethodnih sezona koja su još uvek na platnom spisku ili nisu isplaćeni do kraja. Ne radi se uopšte korektan finansijski izveštaj pod pokroviteljstvom države ni u Zvezdi ni u Partizanu kako u FK tako ni u KK inače bi odavno otišli u likvidaciju. Kad duh odlebdi jednog dana znaće se...
A

Avoid

pre 14 dana

Po njegovoj priči jedini Vazura normalan u tom klubu 🤣🤣🤣

држава

pre 14 dana

Проблем је много већи од пуког препуцавања на интернету. Држава као и Фудбалски Савез увек ће бити обојени у црвено бело или црно бело. Довољно година имам да се сећам. Када је иста ситуација била на маракани можда и гора него на јна сада. На власти су једни или други и одмах доминација док се власт не промени. Стандардна прича. И свака реч друга је сувишна. Узмимо пример Јувентуса, Милана, Вест Хема, и најсвежији трентно Висла. То се код нас неће десити никада. Немаш стабилне финансије, организацију, ограчки кадар, шта хоћеш, пустај воду....! Без обзира ко којем табору припада. Да ли је реално да у задњих 30 година поред црвеног и црног клуба имамо само једног шампиона државе, и то уз претње смрћу хеклере и осталу ратну опрему покојног Аркана и његовог Обилића?! Елем, глупа су ова препуцавања, отићиће ови са власти, па ће србија бити црна не црвена више, чему толико препуцавање ЉУДИ!
U

Ubububu

pre 14 dana

Ko ti garantuje da ce biti crna? Mozda bude crvenija?
d

dejanera

pre 13 dana

Ne bih bas da poredim mnogo nasu i Skotsku ligu ali kod nas je, od raspada SFRJ (1992), bilo 3 prvaka (Zvezda, Partizan i Obilic) a u Skotskoj od 1985-e (kada je prvak bio Aberdin) postoje samo dva prvaka a to su Seltik i Rendzers! Od osamostaljivanja Ukraine samo je 1992-e prvak bila Tavrija a od tada samo Dinamo ili Sahtjor. Da ne pominjem vecite sampione u Bugarskoj (Ludogorec), Austriji (RB Salzburg) ili Dinamo, Bajern, Olimpijakos ...koji vezu po 10-15 titula pa onda zastucaju godinu-dve a onda sve ispocetka! Sve je to normalno i nije nista cudno, u ligama u kojima ima jedan ili dva izrazita favorita, da niko sem tih favorita ne vidi titulu decenijama. Otprilike kao u Americi kad imas Demokrate i Republikance i svi znaju da ce predsednik (i guverneri, senatori....) biti iz te dve partije iako na listi ima po ko zna koliko kandidata.
G

Ghostq

pre 14 dana

Salke top ekipa????
A

Articoka

pre 14 dana

Bolje i trener po igraca na aerodrom, nego kao Nikolu Lazetica u gepeku kada je "prelazio" iz Vojvodine u Obilic.
D

DarkoP

pre 14 dana

Duljaj gospodin. A FK Pandurović, da razmisli malo. Otac, sin, ćerka, zet... svi u klubu/filijali , porodična firma.
B

Bnm

pre 14 dana

Puna podrska za naseg predsednika Vucica od svih pravih grbara sa juga,da nije njega nas klub u kk i fk ne bi postojao sad,pomaze nam ko ni jednom klubu u Srbiji a mi ga vredjamo sa tribina,to je necuveno!
b

banence

pre 14 dana

PUNA PODRSKA ZA UPRAVU SA JUGA U INAT DUSMANIMA.
K

Karlo Veliki

pre 14 dana

Medij se samo opredelio da ide do kraja u prici o likvidaciji JSD Partizan..Nikad nije bilo vise od nepotrebnih i izmisljenih detalja kao ovde, i planski dodatih komentara, gde su razni "DZM", frizerke i sl.. dolivani da se slucaj zapali...Dolazak Vucelica na celo JSDP i FKP vodi poreklo od prijatrljstva u vreme NATO agresije, a Vazure od potrebe da se preko Vazurine sestre neki kadrovi docepaju direktorskog polozaja na kompanijama u stecaju... Sve posle toga je raspredanje price.. Novina je da se pojavio "KLAN" koji zeli da na prostoru stadiona i pomocnih objekata izgradi naselje sa najvisim nivoom standarda, sa mogucom zaradom od preko milijarde evra... Da bi se UO Partizana u sadasnjem sastavu razbio treba "loviti " Dragana Trailovica, jer je njegov glas presudio za pobedu Vucelica i Vazure, nakon cega u znak zahvalnosti ga je Vucelic vodio "na povovcu" sa sobom.. Slucaj Partizan kao i drzave priblizio se vrhuncu, i bez velikih nemara nece biti mira.
F

Frizerka

pre 14 dana

Ima istine u tome što pišeš,samo mene ne stavljaj u bilo koju priču...kao i svaki čovek i ja imam,braću,prijatelje,kumove...i eto,nekog ko je tamo pa tako i znam dosta toga. Sve najbolje.
Č

Čičak traka

pre 13 dana

Za Vazurinu sestru sam već čuo, nije bilo teško povezati. Za graditeljski ''klan'' takođe znam, jedino nisam znao zašto baš Vučela i kako je tako nedodirljiv toliko dugo. Legao je i on na rudu nakon one duple krune, sve ih je vožd pripitomio ko male mace. Zašto Đurić nije bio pozvan na odgovornost i pod istragom za pljačku Partizana? On jeste bio neko vreme iza brave ali ne zbog Partizana koliko znam?
N

Nenad1246

pre 14 dana

Usraću se od silnih podkasta.
Б

Блок

pre 14 dana

Ау шта наприча човек.Знао си с киме улазиш у коло и шта се жалиш? Овакве ствари се не износе ,који ће клуб после овог да те узме? Знаш са киме си ушао у коло и да су ти ти исти дали нови уговор ,шта би било ? Верујем остао би ,уз неко незадовољство али ове приче не би било. Изгубио четири у низу ,победио на крову у надокнади ,четвртфинале прошао на пенале ...па шта је чудно што је добио отказ ? Петарда од Данаца ..замислите да је прекопута био ПСВ или тако неки клуб.И до играча је али и до тренера ,тактике . Ово лупетање и Звезди је било непријатно то манипулисање .Ја сам Звездаш ,било ми је непријатно што вас нисмо два пута петардирали .
N

Nero Wolfe

pre 14 dana

Po njegovom se da zaključiti da je jedina svetla tačka uprave Vazura, a problem su Kralj i ekipa.
R

Repac Plandište

pre 14 dana

Pokusao sam u svom komentaru da budem korektan i dobronameran. Ne vredi burazeru odustajem, u sedamdeset posto komentara navijača Partizana pricaju o sudijama koje su ih pokrale protiv Zvezde i konstantno ih kradu. Ok dobro da je tako, to znači da drugih problema nemate. Onda je trebalo da poslusate Ćuju i da ne igrate kup. Neverovatno. Sa ovim su se složili...
P

PREPISATI REŠENJE USPEŠNIJEG

pre 14 dana

Mora krenuti da se zida kuća od temelja, za početak, da navijači krenu da grade (Grobari kop) i milionima doprinose i sebi i klubu profitom, da se primeni model iz komšiluka, a kako para na paru ide - sa tim prvim navijačkim milionima iz građevine stići će i drugi milioni i stvari će krenuti šampionskim tokom. Vreme je za graditelje, ne za rušitelje!
L

Lakrdija

pre 14 dana

Druže smešno je to što pričaš..Pola intervjua si posvetio tome da li je Marković rupa ili te sudija namešta..Samo naravno da je sudija za tebe kriv..Pola intervjua da li si trebao da izadješ na teren, ma hajde molim te..Šta da kažu ostali kada ih kradete svakodnevno..Sramota!
G

GostRadan

pre 14 dana

Ti si majstore video te igrace jos na pripremama, da nemaju kvalitet. Odbrana nula, ne zna se ko je gori. Sredina terena, igrao si na poziciji zadnjeg veznog, pa to je katastrofa. Nema bloka, protivnici sutiraju kao na treningu, nema oduzetih lopti, dobijaju se zuti kartoni na pocetku, raste pritisak za crveni, a o dodavanjima da ne pricam. Niko od njih petorice ne moze da tacno dodaje loptu saigracu na vecoj razdaljini od dva metara. Primili smo 40 golova, od toga bar 30 posle izgubljenih lopti ili gresaka. Dovedeni su De Medina koji ne igra, Kanute koji ima preko 10 zutih kartona i preko 50% netacnih paseva. Zatim Owusu i Kastiljo, kao da su kaskaderi, Goh koji NE ZNA da igra fudbal, Severina koji se ne vraca u odbranu, Kalulu koji ne zna gde je levo a gde desno, Zahid, koji je trebao suspenziju za nepostovanje profesije itd itd. Jedina greska u vezi tvog treneskog mesta je ta sto nisi smenjen nakon zavrsetka prosle sezone i 4 mesta.
P

Pećko Pivo

pre 14 dana

Zašto si, kada si predložio da se dovede De Medina, rekao da on traži platu od 28 000 evra, a kada su ovi iz uprave direktno kontaktirali De Medinu, tj. njegovog menadžera, oni su tražili platu od 12 000 evra? Šta si planirao da uradiš sa 16 000 viška?
d

dkcz

pre 14 dana

Igor Džinović
m

molim?

pre 14 dana

Bukvalno.
P

PDM

pre 14 dana

Timotije Pać.
m

max 00

pre 14 dana

Šta ovaj čovek vrti u prazno priču. Reci ko čovek da si od ove vlasti doveden i da su te isti smenili. A doveden si jer nijedan ozbiljan trener nece da bude dzak za napumpavlnje koji sluzi da ne moze da ugrozi predsednikov klub.
B

Burek

pre 14 dana

Od strane vlasti je doveden i Željko Obradović
B

Burek

pre 14 dana

Kao zvezdaš imam informaciju iz prve ruke - moj frizer koji je takođe navijač Zvezde zna lično Duljaja. Kaže da je strancima davao platu iz svog džepa. Ovo je dokaz kakva je situacija u Partizanu
F

Frizerka

pre 14 dana

E ako frizer kaže...a ja imam info iz VRHA kluba,da je Duljaj uzimao deo plate od SVOG Severine i da mu De Medina nije igrao jer nije hteo da pristane na tu kombinaciju!!
B

Brc

pre 14 dana

Drugim rečima,talio se sa njihovim menadzerima.Dzaba glumi malu Jucu,lukav je ko lisica od tri godine.
B

Bata Kanda

pre 14 dana

A sta ce Duljaj kod frizera?
B

Burek

pre 14 dana

Druže, da je to dezinformacija, ne bih sigurno ostavio komentar. Zato nemoj da se praviš pametan kad nisi. Takođe mi je nejasno zašto konstantno mislite da je Duljaj bio u talu sa upravom - setite se sukoba nakon meča u Subotici.
X

XD

pre 14 dana

Da ne šiša i duljaja?
B

Burek

pre 14 dana

Nasmejaše me komentari za to da li Duljaju treba frizer ahahahah Šalu na stranu, stvarno ga poznaje lično
a

ako si rekao

pre 14 dana

Gde si bio Duljaje da to iz kluba obelodaniš kada su se te stvari dešavale. Sada možeš samo da pričaš u prazno. Da si hteo pomoći partizanu rekao bi i to da dok ste imali štit u vrhuški kluba dotle ste se kobeljali i to više puta u nadoknadi vremena. Bili loši tereni. Jok drugima su bili odlični. Samo perete svoje laži i nemoć.
g

gasi ruglo

pre 14 dana

...i vracaj u zgreb
P

Princip G.

pre 14 dana

Vrati se na drvo.
c

cim zvezdu

pre 14 dana

Vrate u tiranu onda partizan mogu gde hoce
H

Hesler

pre 14 dana

Dosta više da pravite žrtvu od ovog čoveka. Lepo je Djole Tomić rekao, znao je sa kim ulazi u kolo a i sa ovim strancima koji ne osećaju klub je preterao. Dok se ne smeni uprava nema boljitka za PARTIZAN!!!
b

bljuc

pre 14 dana

I onda kada cujem ove slepe "realiste" kako hvale Duljaja kako je on posten a on jadan i nerealan kao i svi ostali
S

SektorB

pre 14 dana

Ja ovog čoveka potpuno razumem.Partizanovac je,voli klub a otišao je kao poslednje smeće!Koliko je on stvarno kriv za neuspeh Partizana?Čoveku je krivo što ide zato što voli klub i što zna koje krivac za sve to,a to je u ovom slučaju očigledno. Ovih dana se vodi žestoka medijska kampanja protiv uprave i mislim da ako sad ne odu ostaju doživotno.Sad je trenutak da se nešto promeni inače vam sledi dubok bunar.Bivši igrači moraju da daju podršku i da se pridruže rušenju uprave.Ovo je neko moje viđenje kao suparničkog navijača bez ikakve zlobe i provokacije.
d

d.g.

pre 14 dana

Do derbija je imao svosrdnu pomoć sudija i to je bilo u redu.Kad je krenulo realno suđenje odma kuknjava. Zašto ne pišete o poništeenim Vošinim golovima? Zamislite hajku da su njima poništeni onakvi golovi. Duljaj je znao s kim tikve sadi. I nek su ga šutnuli. I Nađa će kao i njegove prethodnike. Kome je u upravi najsposobniji Vazura zaslužuje mnogo gore.
Č

Čičak traka

pre 13 dana

Pa da, normalno suđenje za Partizan je ''svesrdna pomoć sudija'' za vas koji ste navikli na sudijsku protekciju od osnivanja kluba kao i na sudijsko gaženje Partizana kao redovnu pojavu. To govori sve o vama. Ni ovako unakaženom Partizanu ne bi ni bod uzeli u oba derbija i to kući da ne beše ''zvezdinog huligana'' iz KG Pavla Ilića.
R

Raša P

pre 14 dana

Uvek je neko drugi kriv. Sudije u derbijima nisu napravili ni jednu krupnu grešku!!! Krivi su oni u čijem ste vlasništvu od 1945.god i koji ni za živu glavu ne žele da Partizan bude Srbski klub već samo Jugoslovenski!!!
N

Neljudi CZ

pre 14 dana

A vi ste osnovani gde,na Ravnoj gori,Draža vas osnovao jel tako,i dao čisto četničko ime CRVENA ZVEZDA???Aj što pkušavate druge da lažete,nego kako uspete sebe?
B

Brc

pre 14 dana

Šta treba da budemo,lažni stub Srbstva,neka hvala radije ostajemo Jsd 🖤🤍
P

Picmalac

pre 14 dana

A onda je mrmot zavio čokoladu u foliju, ugasio svetla i motao kablove !
s

stokooo

pre 14 dana

Dokle cete vise lagati?
G

Gost442

pre 14 dana

Koliko ste vi medijskog prostora dali jednom Igoru Duljaju neverovatno
b

bljuc

pre 14 dana

Viskovic i ovaj Gojko Andrijašević cute dok ovaj spominje sudijske odluke otvoreno laze ds je bio neki faul, i to su "zvezdasi" Kakve amebe od ljudi
M

Mandrilu

pre 14 dana

Cute zato sto to i jeste bio ocigledan faul, svi vasi golovi na tom mecu su apsolutno neregularni, pogotovo drugi i treci.
a

ahah

pre 14 dana

a nije bio faul?! Pre verovato Jokicu, clanu uprave FKCZ nego Radomanu i Mazicu, kako da ne!!!
Z

Zaza Paculia

pre 14 dana

Viskovic i ovaj Gojko Andrijasevic, kako si napisao, su radnici Sport Kluba, deo su United Medie, samim tim moraju da rade sve protiv trenutne vlasti, i sve sto je vezano za nju. Ja sam prvi protiv Vucica, zelim mu sve najgore, ali i ovo napadanje svega i svačega mi se vec gadi... Dokle god smo ovako podeljeni, nista nas dobro nece snaci...
T

Tarzanko

pre 14 dana

AV je uspeo u svom naumu. Fudbalski klub je totalno devastiran i u buduće će se sa TSC-om, Čukom i Vošom boriti za drugo mesto...
a

arroyo

pre 14 dana

a ti bi hteo i ljubičastog i mirotića i fajnal for i ligu šampiona a usput glumiš opoziciju a nisi alav na pare, pa ne može, za šizofreniju se piju lekovi
p

pad

pre 14 dana

Nećete vi osvojiti ni drugo mesto. Nije vam kriv Vučić vi ne možete da pobedite ni TSC ni Vojvodinu. Nego čim je pao štit tu se raspršio san poput balončića od sapunice. Jesi i tu sudije dali pobede protivnicima. Vi ako budete treći na kraju da udarate petama u dupr.
G

Gost99

pre 14 dana

@Pad, a šta ćete vi kad vama padne štit? I opet vise po vestima o Partizanu.
S

Sima Arauho

pre 14 dana

Sve je rekao samo nije ko je taj ko pritiska Vazuru?!
m

megatron

pre 14 dana

Zarko Zecevic
G

Grozdana

pre 14 dana

Vazuru ne pritiska niko,ali zato deda Vučeli redovno zvoni telefon a sa druge strane žice je nama svima dobro poznata osoba koji gledamo 24h svaki dan! Sve ostalo su prazne priče,i jako je zanimljivo da Duljaj brani Vazuru!
T

Trancer

pre 14 dana

Viskovic i ovaj bivsi komentator cute dok ovaj spominje sudijske odluke, i to su "zvezdasi" Kakve amebe
S

Sima Arauho

pre 14 dana

PA NE MOGU LJUDI DA LAZU SAMO ZATO ŠTO STE VI NESTO UMISLILI!!!
C

CRAZY NORTH

pre 14 dana

auuuuuu Boing 747- Kondor Duljaj opet priča o sudijama.... uvek se vrti ista ploča.... a izgubio protiv čuke pa i od voše...znači 5 zaredom sudija kriv... pa loši tereni na kipru...zašto to nisi rekao tada kad si bio tamo... pa loši protivnici... ajde već sleti Albatrose....loši ste i gotovo! da je prvenstvo normalno bili bi vi 4. ili 5. na tabeli🦅
b

banence

pre 14 dana

PODRSKA ZA UPRAVU SA JUGA!
G

Gorst

pre 14 dana

Kada budete shvatili da vam ni sudije, ni Savez, ni Zvezda nisu krivi za loše rezultate, tada postoji neka minimalnna šansa da se zaustavi ovaj strmoglavi pad.
D

Dragutin Jevtić-Guta

pre 14 dana

Kad ste tako jaki,mislim na Zvezdu,što nas niste pobeđivali dok vas je trenirao Baruk Bahar?Čovek nije hteo da namešta utakmice Zvezde,što se ne može reći za Milojevića.A,kad smo kod njega što se vrati,taj veliki stručnjak,iz inostranstva.
@

@Dragutine

pre 14 dana

Bahar je leteo zbog rezultata u Evropi u ligi je igrao posteno dok je Partizan krao sakom i kapom pa je zato bio prvi dok sreca i namestaljke nisu stale pa sad vidimo gde je taj veliki Partizan pun galaktikosa koji nisu mogli da izgube 20 utakmica za redom, cim ste popili po onoj stvari 2 puta u 4 dana vama se sve raspalo i sad se vidi kolika ste 0 od ekipe zapravo bili. Da vam nije kakvih Srdjana Jovanovica vi biste sada bili u borbi za plej in a sledece sezone i za opstananak u ligi kamoli da se borite za titulu
D

Deyan X

pre 14 dana

Duljaj nije bio problem da se smeni. Problem u PFC je mnoogo dublji. Ali kad vec resis da ga smenis, znaci imas "keca u rukavu" ,tj trenera sa imenom i prezimenom. Neko ko je iskusniji od onog sto odlazi. Ali PFC je nastavio da tone ... nije imao nikog do obicnog radnika. Steta.
G

Gost u iščekivanju komentara

pre 14 dana

Problem u Partizanu jeste dublji.Ukratko.Partizan je Jugoslovenski,anahroni klub koji ne pripada Srpskom biću.Svakim danom,mesecom i godinom koja prođe,ovo će biti još evidentnije a problemi još dublji bez obzira na igrače,trenere,uprave ili trenutne vlasti. Partizanova jedina slamka spasa i renesansa može da dođe samo ako pobedi drugosrbijanska klika. Nadamo se svi,nikada!
P

PsdczKM

pre 14 dana

Za koga ono navijaju djilas, sutanovac, jeremic i svi ostali iz te "opozicije"?
m

matoriii

pre 14 dana

Ko je sad izdajnik Vazura, Duljaj ili Nadj, ko koga vise ovde 🤡🤡 kakva komedija od kluba
A

Alan Brut

pre 14 dana

Duljaj i Nadj su deca Partizana, i to lepo vaspitana... Vazura je doveden i podmetnut, a u njegovo ime su harali Zecevic i Vucelic... Nastradace Vazura, jer ne kapira da treba da bezi.
D

DS3

pre 14 dana

Jesi rekao kod Popa i Milana da dok si uPartizanu da ćeš da pričaš o stanju u klubu, a kad odeš od tebe nećemo čuti ni reč više !?!
T

Tulumba i baklava

pre 14 dana

Polako će se otkriti sve,pogotovo ko je i šta je namazani vlasnik lokala na cvetnog trgu Igor Duljaj...nama neprijatelj ne treba,imamo ih u svojim redovima i previše
m

mali sipac duljaj

pre 14 dana

kakva bolesna histerija, dok ih sudija gura oni cute bezobrazno, a ovsmo lazu da ih sudije kradu, videli smo protiv TSC ili Vojvodine kako sudije ih guraju
R

Repac Plandište

pre 14 dana

Cekaj bre ,spakovani koferi, vojnik Partizana damu jajca. O čemu sad pricas ako si deo te uprave iako nisi trener. Oni koji se kunu u Partizan ili se kunu u Srpstvo i patriotizam obično su lipov Sebastijan. Isto je i sa Zvezdom. Setite se samo golmana Stojkovića sta je sve pricao o Partizanu a posle to isto o Zvezdi. Vi ste ga dizali u nebesa a jeste li culi mozda da se oglasio o katastrofalnom stanju u klubu. Partizan je veliki klub i ima dobre navijace ali dok banku drze razne Vucele, Vazure, pume, pudle, Cuje, Donaldi i magije bolje vam biti nece. Sa ovim su se složili...

Sakur

pre 14 dana

Ovaj indijanac umislio da je nesto a lik najgori trener kojeg je Partizan imao ako uopste moze da se nazove trenerom
š

štit

pre 14 dana

Sad si se javio. Dok je bilo štita bio vrhunski. Sad vam je novi bolji. Od 4 utakmice sledeće maksimalno možete dobiti 2 i samim tim treći ste. I onda će verovatno Vučko biti kriv. Što vam je dao novce poreskih obveznika a nije reaktivirao štit.
G

Gasic StarMo

pre 14 dana

kome se..eš ćelavi…kakav faul šerifa nad Svetom,kome ti prodajes suplje price…i ti i onaj agresor natko…izgubili ste 5 tekmi za redom,neko vam kriv za to…ovaj vas iz Var sobe ponistava golove protivnicima ko na traci,ali ne vredi kad vi primate 5 u proseku…vadis sebe i svoje neznanje sa glupim izgovorima…bio si simpatican citavih 5 dana i onda si poceo da kukas i trazis alibije…smesan ko crtani film,nestani sa scene…neces vise nikoga da treniras,mooozda malu moštanicu
M

Milojko Arsenic's

pre 14 dana

Uskoro se bliži kraj decenijskog zla iz ljutice Bogdana i u potpunosti je nebitan njihov glavni vodja. Svi znamo da je Oskar u sjajnim odnosima sa ceferinom i da zahvaljujući tome njegova mezimica još nije izbačena iz Evrope ali kako ceferinu otkucavaju poslednji dani, sve smo bliži da decenijska krađa i uništavanje Srpskog fudbala dodje na naplatu. Sa verom u Boga! Do kraja!
v

vule ilić

pre 14 dana

Samo vi nemojte da pominjete Boga.
P

Placite

pre 14 dana

Kakav pacenik, svako normalan je video da nije bili faula Serifa kod gola
m

mrsss

pre 14 dana

Pokrali ste TSC, Pokrali ste Vojvodinu jadnici jadni, besramni cutali ste, sad placete 🙈🙉🙊
N

NR

pre 14 dana

Vi pokrali 19 timova u ligi i kradete i dalje i to je mandama ok.
L

Lektor na strazi

pre 14 dana

I ne samo da se vratio sa aerodroma nego je zabiberio evrogolcinu mezimici, tri puta smo igrali ove sezone u prvenstvu i nijednom nisu uspeli da nas savladaju vajni sampioni galaksije, a da to bude fer i posteno. Inace, ti ne da branis generalnog direktora nego si mu usao u...
v

vidi ga

pre 14 dana

Place sipac
p

placite placite

pre 14 dana

Sad je duljaj Sudijski ekspert?
b

bljak ste

pre 14 dana

Zato sto lazete sebe oko sudija zato ste pukli 5x za redom
p

pappa

pre 14 dana

Kad je najskuplja zvezda pobedila na stadionu Partizana? A da niste jedno 4,5 godina 😂
@

@pappa

pre 14 dana

Ne sme da dobije zbog mira u kuci ko sto ne sme da vam metne petardu jer bi to jedino probudilo grobare tj kompleks prema Zvezdi
e

ejjj

pre 14 dana

ovi nisu normalni, serif je njima napravio faul, i lazu i lazu tesko ludilo
F

Figaro

pre 14 dana

Igor Duljaj!
J

Jöle 39

pre 14 dana

Ima li neko onu stvar da napokon izgovoriti ime glavnog i odgovornog ili će svi kružiti kao kiša oko Kragujevca.
K

Kalcopolista

pre 14 dana

@jöle Samo nek ste vi ispali iz EL i zavrsili u Top 12, i nek ste izgubili i 7-mu titulu za redom u fudbalu i 4-tu duplu krunu takodje za redom,to je najbitnije!
Z

ZNA LI SE?

pre 14 dana

Kad je novi protest Grobara?