Komentari na vest

Svetličić vodi Zemun ka Prvoj ligi: Partizanovi đaci zaustavljeni sa penala

Z

Zeks90

pre 13 dana

Dobra utakmica je bila ali videlo se da je Zemun bolji malo iskusnija ekipa I konkretnija. Mislim da je jako bitno da udjemo u PLS jer to znaci da neki od nasih klinaca sa vise potencijala mogu da igraju tamo jer naravno misle da je sramota igrati u SLB bolje da se sedi na klupi za prvi tim...fali Im to iskustvo igranja fudbala pre prvog tima posebno malo u nekom selu.
k

kolimor

pre 13 dana

Jel ovaj sin od Djordja Svetlicica?
G

Gost137

pre 13 dana

Djordje mu je stric 😃
A

Alo bre

pre 13 dana

Kad je PKB bio u zoni nedelju dana pre nego sto ce da pocne prvenstvo znalo se da PKB ulazi u Srpsku ligu.Toliko da mi stvarno zivimo u Severnoj Koreji
P

Pfc

pre 14 dana

Da nije bilo ofk, igrali bi vec zemunci prvu ligu. U 100e da će ofk opet u bankrot, ko sme?
M

Marjan Obrenovac

pre 12 dana

Ajde objasni kako, ja sam bio na utakmici Zemun - OFK, igralo se posteno, OFK celu utakmicu sa igracem manje zbog crvenog kartona, i zavrseno 0:1. Ne znam sta je trebalo OFK da se skolni da Zemun pobedi. Ali da budemo realni oba kluba su namestila celu proslu sezonu samo se u direktnom duelu cekao ko ce da ide gore.
Z

Zemun Trg

pre 14 dana

Depsaaa
H

Hafiz

pre 14 dana

odlična poseta danas
B

Burek

pre 14 dana

Ko bi rekao da će Rad da bude zakucan za dno treće lige i ispasti u četvrtu
Г

Гос'

pre 14 dana

Мислим да се плански ради, има сруше оно ругло тамо и неко насеље ново да се направи ил "велелепни" тржни центра. Њих ће угасе/пребаце неђе друго, глсвни су се намирили и то је то..
B

Burek

pre 13 dana

Ima smisla, pričao mi je drugar da je načuo da to planiraju
M

Marjan Obrenovac

pre 12 dana

Koje rusenje stadiona. Nego nema vise novca iz budzeta sve potroseno. Prosto je pitanje a ujedno i odgovor zasto Rad propada: A koga ce navijaci koji vode klub da ubede da ulozi u klub a da se nista ne pita??? Pravice Ranja Stojica od blata.
G

Gostpoipoi

pre 14 dana

I njihovim rezervama sudije sviraju penale kad zatreba 🤣
R

Realnosti malo

pre 14 dana

Da sviraju za rezerve Partizana ali i protiv Partizana, tako u tzv. Superligi 15 za Zvezdu samo 1 protiv,bza Partizan 10 a protiv cak 9 pa ti vidi kome sude vase mafijaske sudije i malo prati desavanja i budi realan jer voja konstatacija nema veze sa istinom!