Komentari na vest

Ovo je era bucmastih asova: Jokić, Dončić i Branson vode glavnu reč u NBA plej-ofu

P

Paya

pre 13 dana

Sto bi rekli ameri, this aged well (Edwards)
G

Gost X

pre 14 dana

Ovo je era pametnih igraca sa visokom kosarkaskom inteligencijom poput Jokica i Doncica kojima nije bitno da lete i skacu po obrucima kao majmuni.
l

lupanje

pre 14 dana

ljudi pisu ovde boston pa boston svake godine …Skapirajte boston je top ekipa kad bi se igrao samo ligaski deo oni cim dodju do finala il necega gube sigurno …Svake godine ista prica jak boston i na kraju nista .Smesan boston ubice ih denver il minesota
r

rea

pre 14 dana

Boston ove godine i Boston prošle godine su 2 različite ekipe, a da ne pričamo još ranije kada je Tejtum imao 20, 21 godinu. Nije isto kada ti je prvi plej Smart, ili Holidej, ili kada ti je prvi centar Tajs, ondnosno Porzingis.
V

Vojvodina Novi Sad

pre 14 dana

Ne možeš nijednu vest da pročitaš bez prepucavanja na relaciji zvezde i partizana, gledajte šta je kosarka i jedni i drugi ste mali naspram ovih velikana, sem taj partizan i ima tu titulu šampiona evrope, ovi drugi postoje nekih 15godina u košarci, ali shvatite i jedni i drugi ste smešni koliko se ulaže u vas.
g

gosttt

pre 14 dana

Druze bukvalno si ti sad pomenuo Zvezdu i partizan hahahahaa
V

Veznired

pre 14 dana

Onaj koji kaze da su njih trojica nespremni taj nema pojma o cemu prica.
Z

Znik

pre 14 dana

Boston je daleko najveci favorit. Dalas-Okc zavisi dosta od toga kakvo je koleno Doncicu. Denver-Minesota ce biti kidanje. Denver nema odbranu za Minesotu, samo je pitanje kakvi ce biti Marej i MPJ sa procentima.
g

gober hahaha

pre 14 dana

Videcemo tu tvoju Minesotu. Cuj ovo nema odbrane od Minesote. Strasno.
S

Saturn

pre 14 dana

Boston nema centra koji ce da cuva Jokica , Jokic ce Pozingisu svaki mec da da 40p ako dodju oba tima u finale ,
U

Udvajanje podcast

pre 14 dana

Inace, Edin je to rekao u novom podkastu Udvajanje, on i Milos Jovanovic, bas opustena prica o kosarcu, jedino podkast koji mogu da slusam. LukeiKuzme i Radojevicev poinguts nisu ni do kolena. Simpa ekipa su 6.75, bas simpa tipovi mada prave kosarkaske price su kod Edina i Milosa, obojica su prave enciklopedije