Janis Sferopulos (Foto: ©ABA liga)
Janis Sferopulos (Foto: ©ABA liga)

Sferopulos: Dobra odbrana nam je donela trijumf

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.04.24. | 21:00

"Od početka meča smo bili fokusirani, bilo je bitno da im ne dozvolimo da uđu u svoj ritam. Čestitam mojim igračima na prikazanoj igri.", istakao je grčki strateg

Prvu stepenicu na putu ka povratku regionalne ABA lige je Crvena zvezde uspešno preskočila. U dva meča je savladala podgorički SC Derbi, a posebno ubedljiv je bio revanš koji je srpski šampion rešio u svoju korist sa 77:92.

Trener crveno-belih, Janis Sferopulos nije bio previše rečit na konferenciji za medije istakavši pre svega dobru defanzivnu svog tima kao jedan od bitnijih faktora uspešnpg završetka četvrtfinalne serije.

Izabrane vesti

"Od početka smo bili fokusirani i igrali odličnu odbranu. Bilo je bitno da im ne dozvolimo da uđu u svoj ritam. Preko dobre defanzive smo došli brzo do dvocifrene razlike koju su kontrolisali celim tokom meča. Upravo zbog toga bih želeo da čestitam mojim igračima, a protivniku da poželim sve najbolje u nastavku sezone. Igrali smo protiv veoma kvalitetnog tima, koji ima talentovane igrače i koji u svaki meč ulazi sa velikom dozom energije.", bilo je sve što je Sferopulos rekao posle prolaska njegovog tima u narednu rundu.

Ovime su kompletirani polufinalni parovi u kojem će se naći četiri prvoplasirana tima na kraju osnovog dela takmilčenja. Crveno-beli će se sastati sa Megom koja ih je ove sezone već jednom savladala i to u gostima, dok se u drugom okršaju sastaju Partizan Mozzart Bet i podgorička Budućnost, Serije se takođe igraju na dve pobede, a prvi susreti na programu su između trećeg i petog maja (tek trebaju biti determinisani).


tagovi

KK Crvena zvezdaABA ligaStudentski centar

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara