Vladan Milojević odgovorio Lazetiću: Vodi se rat! Neko je kao ugrožen, a neko nije

Vreme čitanja: 3min | sub. 02.03.24. | 18:56

“Umoran sam od toga”, odgovorio Milojević na pitanje o suđenju

Nastavio je Vladan Milojević pobednički niz sa crveno-belima od povratka na klupu, nakon što je Crvena zvezda u Bačkoj Topoli savladala TSC (3:1). Četvrta uzastopna pobeda za tim iz Ljutice Bogdana, koji je na kratko preuzeo prvu poziciju na tabeli Mozzart Bet Superlige, makar dok Partizan ne završi svoj meč protiv Železničara iz Pančeva.

 Odmah su izabranici povratnika u redove šampiona Srbije krenuli ofanzivno i agresivno, ne dozvolivši protivniku u nekim momentima utakmice da loptu prenese na svoju polovinu. Ipak, crveno-beli su do prednosti stigli ne iz igre, već sa bele tačke, dok je prethodno Gelor Kanga zatresao prečku. U nastavku je i TSC imao svoje šanse, a sve je palo u vodu kada je Hvan bio precizan iz novog penala za Zvezdu.

Izabrane vesti

Šef struke crveno-belih se prvo osvrnuo na protivnika, prema kojem je imao samo reči hvale. Po rečima Vladana Milojevića, TSC je klub sa prepoznatljivim stilom igre, što je sve plod rada između ostalih i njegovog kolege, Žarka Lazetića. Priznao je trener šampiona Srbije da je priprema za meč bila zahtevna, te da su i on i njegov stručni štab morali dobro da analiziraju današnjeg protivnika.

„Jedna jako dobra ekipa, pratio sam ih poslednih godina i njihov rad, kao i njihove utakmice u Ligi Evrope, apsolutno imaju plan i znaju šta hoće, pripremljeni su za svaku utakmicu. Tražili smo modalitete kako će TSC da izađe, sa jasno prepoznatljivom igrom. Dosta mladih grača koji su mnogo napredovali, većinu poznajem. Lazetić da nastavi ovim putem“, rekao je na konferenciji za medije Vladan Milojević.

Navodi Milojević da su Topolčani uspeli da ga iznenade sa svojom postavkom, odnosno pre svega postavkom koja je bila više defanzivna. Takođe, zahvalio se trener crveno-belih navijačima koji su u velikom broju došli da podrže svoj tim u Bačkoj Topoli.

„Znali smo da će meč biti težak, TSC je jako opasan. Promenili su malo stil igre, obično izađu agresivno od prvog minuta, mislim da smo uspeli da ih osujetimo u našem planu igre. Vraćamo se kući sa tri boda. Čestitam našim vernim navijačima koji su popunili stadion. Želim Lazetiću sve najbolje u daljem radu i da ostvare svoje ciljeve“, istakao je Milojević.

Doživela je Crvena zvezda peh, odnosno dva u prvom poluvremenu, kada su sa terena morali da izađu Aleksandar Dragović i Vladimir Lučić, koji bi mogli i da propuste večiti derbi sa Partizanom narednog vikenda.

„Imali smo dve iznuđene izmene, videćemo šta će biti sa Dragovićem i Lučićem. U nastavku sam rekao mojim igračima da moraju da izdrže i pokažu karakter, da izdržimo što više možemo, da bi došli do nekih optimalnih minuta i tako dođemo do izmena“, rekao je Vladan Milojević.

Na pitanje pristunih novinara o suđenju na današnjoj utakmici, Milojević je odgovorio da ne želi da se bavi istim, već da bi on lično više voleo da se priča o fudbalu.

„Taj neki rat koji se vodi da je neko ugrožen, neko nije, malo sam umoran, nisam hteo ni ovde da pričam o tome. Malo je degutantno, hajde da pričamo o fudbalu. Mi imamo Krasoa koji je prvak Afrike, TSC ima odlične igrače, Stojić, Jovanović“, naglasio je Milojević.


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara