Komentari na vest

Odličan otpor Furiji: Orlovi se sa -4 vraćaju u Novi Sad, neka gori SPENS u nedelju

D

Duljaje odlazi

pre 10 dana

Ako zaigra Djekić umesto neupotrebljivog Kukića, možda i imamo neke šanse.
X

XavieRS

pre 11 dana

Moze li ovaj pesmalbek da pogodi zicer ikada?
P

Pesmalbek fun

pre 11 dana

Moze, kada dobije loptu. Ali nazalost, nema od koga. Jer i kada je dobije, treba da strese sa sebe 2 igraca, izbori se za poziciju ..
P

Prpszfj

pre 11 dana

Jovanovic i Kojadinovic! Kojadinovic ne prestaje da fascinira i greh je da ne igra 40+ minuta jer svaki napad s njim je direktan i pun smisla. Po mom misljenju mnogo korisniji igrac od Kosa koji nema alternativne poteze nego sve izgleda jednolicno. Takodje i odbranu koju je odigrao je bila bez greske. Mnogo vise prostora zasluzuje, dok Kukic neprestano me razocarava sa nastupima u nacionalnom dresu. Ocigledno nije mentalno dovoljno spreman da bude vodja ekipe. Dobro ovo sve izgleda kako god i valjalo bi obratiti paznju na jos neke superligaske igrace jer je bitnije sta oni donose nego u kom klubu igraju.
V

Voždovac

pre 11 dana

Ko napiše da je -4 protiv Španaca neki uspeh, taj ne poznaje rukomet. Mi ne možemo bolje od ovoga večeras, a Španci mislim da mogu. Živi bili pa videli.
5

555-555

pre 11 dana

Ko napise da u ovom sastavu pruziti ovakav otpor spaniji sa onakvim domacim sudjenjm,taj pojma nema u rukometu i on je zlonameran.
H

Handball Fan

pre 11 dana

Boga mi pogodiše ovi stručnjaci ovde što su danima predviđali potop Srbije sa 15 do 20 golova razlike. Želim da i ubuduće budete tako dobri prognozeri. Nisam nažalost bio u prilici odgledati prenos, ali iz izveštaja i kretanja rezultata da se zaključiti da smo pružili muški otpor svakako jačem protivniku. Želim momcima mnogoo sportske sreće u revanšu, pa kako bude. Novosađani od vas se očekuje da napravite grotlo u Spensu i da se podrže ovi momci, ovaj izmučeni i destkovani sastav sa mnoštvom novajlija. I da dodam, da mi je puno srce kada vidim da se vratio naš bombarder Milan Jovanović u punom sjaju.Kakve je samo taj dečko imao pehove, al se diže kao Feniks. Poželimo isto i Stefanu Dodiću. Srećno momci, neka ova nedelja bude od onih koje se pamte po dobru. Za Srbiju!!!
I

Ivan3333

pre 11 dana

Dje je i sta radi Julen Aginagalde
G

Gost454

pre 11 dana

Novo lice i nova lica. Ovo je sjajno,kada se vrate povredjeni mirise napokon na dobro.
N

Napred Srbija

pre 11 dana

Svaka cast,uz toliko malera vise nego ste nas ponos!
M

MarkoMa

pre 11 dana

Spanija odigrala na visokom nivou svih 60 minuta. Rojevic izvukao maksimum iz ekipe, dobrom rotacijom ispratio jak tempo Spanaca,momci bili u fokusu ceo mec. Jedno novo lice reprezentacije uz malo sreće mogli smo do daleko bolje rezultata večeras.. U nedelju nije neuspeh ni da ispadnemo ali hoću da vidim opet ovakvu igru pa sta bude, bravo za momke!
A

Aleksicuuuuuuuu

pre 11 dana

Čuj nije neuspeh ako se ne ode na svetsko prvenstvo, e moj ti nismo mi u toj poziciji da ne odlazak na neko takmicenje nebi bio neuspeh. Nama su prekopotrebni rezultati a rezultate postižeš samo ako si redovan učesnik takmičenja.
N

Nikolasrb

pre 11 dana

Treba biti realan i sagledati gde smo mi u rukometu a gde Spanija. Naravno da nam trebaju rezultati i velika takmicenja .Ali polako idemo redom pa nama je rukomet na polu amaterskom nivou..Ovakvim pristupom, borbom i zeljom rezultati će sigurno doći.Svim srcem uz nase rukometase u nedelju i da napravimo senzaciju i izbacimo Spaniju!
G

Gost 2

pre 11 dana

Je li ovaj usvojio Kosa?! Toliki kredit niko nikada nigde nije imao!
G

Gile 88

pre 11 dana

Nista od SP sa ovim golmanima i kolicinom zicera ne bi dobili ni Dubocicu Sport u .... zadnjih 20 godina.
V

Veliko bravo

pre 11 dana

Ubacio je u vatru mlade dao sansu bez dosta povredjenih igraca sa 1 odbranom golmana protiv jedne Spanije. Za mene je ovo velika pobeda ,nasih mladih momaka. Verujem u buducmost ove reprezentacije.
0

021 NS

pre 11 dana

Ma dokle vise te price o podmladjivanju i te floskule i ti naruceni komentari , zna se i od koga
D

Direwolf

pre 11 dana

Предраг Страјнић, злочин који траје!!!!!
g

gost1978

pre 11 dana

ne postoji bolje zanimanje od novinara rts, ne spremas se za prenose,nista ne znas, imas jedan prenos u mesec-dva dana, izlupetas se, putujes po svetu i tako 40 godina k'o da ti je djedovina
G

Grobar32

pre 11 dana

Opet slavimo poraze kao pobede, jadni li smo majko mila
r

rukomet zna

pre 11 dana

Ko slavi poraze?Lepo ti pise sve,citaj.Dobar otpor Spaniji,samo minus cetiri gola protiv najtezeg moguceg rivala.Steta sto nas Rojevic nije vodio na Euru,dobili bi Island i Crnu Goru.Al dobro,u rukometu je losa,jako losa situacija.
G

Ggostt

pre 11 dana

I još koristiš hrvatsku mantru kao foricu, i posle se čudiš kad Vas zovu ubačeni element iz zg-a.
G

Grobar32

pre 11 dana

@rukomet zna Gle ortak on je tu doveden da pobedjuje i da radi rezultate a ne da se zadovoljavamo što smo imali dobar otpor sa nekim jačim timom, i šta ti znaci taj "dobar" otpor, ako mi u uzvratu ne dodjemo do 4-5 gola prednosti? Apsolutno nista, ispascemo iz kval i ne otići na još jedno svetsko.
a

auuu

pre 11 dana

Spanski golmani i srpski. Nebo i zemlja.
i

ima li golmana?

pre 11 dana

Za 30 minuta drugog poluvremena srpski golmani JEDNA ODBRANA i to u 30 minuti, tj, zadnjoj minuti. Tako ne moze da se pobede ni Zelenortska ostrva. Daj bre na gol Trnavca i nekog mladjeg, dosta Milosavljeva i Cupare.Nista ozbiljno nisu odbranili.Spanci ce naravno ici dalje jer su iskusnja i bolja ekipa, ali nema potrebe da idolopoklonstvom i guranjem bivsih zvezda.
r

rukomet zna

pre 11 dana

Milosavljev odlican prvo poluvreme,nazalost nije nastavio u drugom,a Cupara godinama stagnira.Zato je iz jednog Vesprema sad u Dinamu iz Bukuresta.Pad.
C

Conan

pre 11 dana

Milan Jovanivić.