Komentari na vest

U meču sezone ne sme da se spava: Džinovi sa Brda rastužili Karađorđe

L

LFCC

pre 10 dana

Vreme je da se pogelda isti u oci. Srecna pobeda protiv TSC-a pa poraz, Partizana pobedjuje ko god hoce, imamo 10x skuplji tim od Radnickog KG, poraz od Cuke. Bandovic mora da ide na kraju sezone i da dodje neki ozbiljan trener.
I

Igra

pre 11 dana

Vojvodina i pobeđuje u Kupu. A onda i Evropa direktno
@

@igra

pre 10 dana

Jeste, ali u nekom tvom paralelnom univerzumu... 😂😂😂
t

tuneki

pre 11 dana

sta kaze Korac ne moze niko da ga prodje 1 na 1 Sedi Jedan
:

:) :)

pre 11 dana

Ispao smešan danas….ja čitao ovde da je najbolji štoper lige
N

Naopako

pre 11 dana

Sta buncate, Koraca je danas samo jednom presao Ivanovic, sve ostalo je krivica Lazarevica.
н

нс бој

pre 11 dana

Поента је у самопоуздању,само треба имати мозга па разумети ширу поенту.Торес је Видића окрећао као на рингишпилу,па шта,не постоји играч из одбране ког нападач не може предриблати.Само што људи виде кад прође а не виде када га је 100 пута зауставио.
@

@ns gay

pre 11 dana

E ako ga je "okreĆao" onda je to ok! 😂😂😂
č

čudna utakmica

pre 11 dana

Mec godine, a tako loše da se odigra ? Možda grešim, ali imam takav utisak, kao da se sve namešta da Kragujevac ispadne iz trke za Evropom ?
k

kikoman

pre 11 dana

nedostaje najopasniji igrac, nijedna ekipa osim zvezde i mozda tsc nema materijala da odigra konstantno dobro ceo plejof
G

Gost emisije

pre 11 dana

Tako je,Kg nece u Evropu odnosno nisu planirani kada se plan pravio.Vosa ce uzeti kup,Cukaricki 4.
m

možda grešim

pre 11 dana

Nešto se čudno dešavalo u Novom Sadu? Šta je razlog slabe igre, teško je razumeti. Možda se sve zna, a da mi ništa ne znamo. Imam utisak da će Voša i Tsc da dobiju sve tri utakmice do kraja, a da će Kragujevac sve da izgubi. Čuka će da dobije Partizana i tu se zatvara krug, što se tiče prvenstva, a da će naša Voša da osvoji kup. Zvezda kvalifikacije za ligu šampiona kao i drugoplasirani Tsc. Voša kao osvajač kupa u kvalifikacije za ligu Evrope, a sigurna jesen u Evropi. Partizan i Čuka u kvalfikacijama za ligu konferencije. Kragujevac će tu nažalost da izvisi. To mi sve govori današnji meč Voša - Čuka
:

:) :)

pre 11 dana

Ako Kg dobije Vojvodinu kući, Voša neće videti Evrope, živi bili pa videli… Zbilja napao titulu a gori plasman nego prošle godine…
@

@kikoman

pre 11 dana

U pravu si, nije igrao Melo, Čukin najopasniji igrač!
C

Chiske1

pre 11 dana

Vidite, znalo se da ce KG jaaako tesko izboriti Evropu. Ali, vi svi sada mislite da ce Vosa da se proseta a ja kao navijac mislim da nece, jer je glavom u Kupu! Ja bih pre potpisao da ce svaku utakmicu da kiksne a da osvaja kup, nego da ce da pobedi naredne tri osim kupa.
@

@chiske

pre 11 dana

Opravdanje - glavom je u kupu, prolazi jos malo, jos koji dan...bice ometlana u kupu kao sto ti rekoh...jer nece igrati kombinovani i nezainteresovani tim Zvezde sa pola gasa... A tvoji komentari i mudrolije ce nestati do avgusta, ali dobices grejs period da kukas 2-3 dana kad Zvezda osvoji i taj kup. Sportski pozdrav!
S

Samovosa

pre 11 dana

Zukić budući reprezentativac
:

:) :)

pre 11 dana

Šta li je onda Miladinović?
C

Chiske1

pre 11 dana

@:) :) E sad si se odao ko si!
d

d.g.

pre 11 dana

Mislio sam da je Voša obezbedila Evropu kao finalista kupa pošto je Zvezda prvak.
:

:) :)

pre 11 dana

Loše si mislio…
:

:) :)

pre 11 dana

Zanimljiv podatak je da od poslednjih 16 duela u prvenstvu, Vojvodina je pobedila samo 1 utakmicu!!!! Ne treba veći podatak koliki kompleks im je Čuka nabila
@

@:)

pre 11 dana

Nemoj tako, poslednjih mesec dana kruzi legenda kako igraju najbolji fudbal u zemlji i da su cak "razbili" Zvezdu sa 0:0! To je njima isti uspeh kao pobeda partizana nad Realom, takodje 0:0!
G

Gost60

pre 11 dana

Dok piju pica sa starletama i instagramusama tako ce i da igraju.
V

Vojvodinas je

pre 11 dana

Inače,Voša i Čuka su danas odigrali i utakmice mladjih kategorija i naravno pobede Čuke.Nisam neki ljubitelj Čukaričkog ali za razliku od gotovo svih klubova a možda i od svih uvek znaju šta rade ,pa tako i sada uz napomenu da bi im bilo sve uzalud u ovom sistemu da nisu potpuno uz vlast naravno kao i svi ali oni su privatnici pa znaju to i da iskoriste.Bravo za Čuku .
:

:) :)

pre 11 dana

To oko vlasti, moram da te podsetim da Čuka jedina iz superliga nije glasala za Dzaju(Nedimovića).
V

Vojvodinas je

pre 11 dana

haha aaaa nisu glasali ,covece bili su medju najglasnijim pa i podrzali su listu stranke Matijasevic javno i sa potpisom,predsednik i vlasnik,bas kao i Zbiljic i Tanjga i oni da ne podrze njihove ljude ...ne budi smesan
:

:) :)

pre 11 dana

U rečenici “nisu glasali za Džajića”, koji deo ne razumeš?! Neuporedivo je to što pišeš, Čuka troši svoje pare a Vojvodina naše preko Srbijagasa….
Б

Бск

pre 11 dana

Град од 300.000 становника са околином, велики клуб са историјом и традицијом, играш један од најважнијих мечева у сезони против једног од директних конкурената а стадион малтене празан!? Има Воша прилику кроз куп и волео бих да освоје, али мале су шансе. Да је овај Мандарић дошао али као купац па купио клуб и преузео у потпуности, то би била права ствар. Овако само пресипање из шупљег у празно. Једноставно нема ништа од политичара, локалних моћника, разних БаХатовића. Тако могу једино близанци да функционишу и тако функционишу од 1945., остали не. Док се не зна ко шта ради, ко је власник, ко улаже новац, ко за шта одговара, од тога нема ништа.
о

ово је

pre 11 dana

атак на нас навијаче војводине из Ловћенца и Србобрана...
S

Samojed

pre 11 dana

Bozidar promasio taktiku. Ovo se ne sme desavati u utakmici sezone! Pored tri leva beka, igra Mateus??
S

Srpska Atina

pre 11 dana

Idemo dalje momci, ovo je samo los dan, fale nam oba beka i brzi spic, vosa se interesuje za Karikarija iz Jedinstva sa Uba, odlican cf...
T

Tuneki

pre 11 dana

Ima rezervu klauzulu 2 mil evra I on i Zubairu
:

:) :)

pre 11 dana

2.000.000 € mu klauzula i ima dobre ponude od preko…
J

Jbg jbg

pre 11 dana

Boza od Tajlanda, do puba i nazad do Tajlanda. Sto pise onaj novinar hvalospeve, kanda ce biti karta u jednom pravcu. Pored tri leva beka, brazilac, zadnji vezni igra levog beka, a on je pozajmljen i nece biti otkupljen od portugalskog kluba.
C

Chiske1

pre 11 dana

Lazarevic unistio Vosu. BUKVALNO! Svaki gol cuke njegova krivica. Dva izuzetno debilna gola smo primili. Ali raduje borba do zadnje sekunde i realno posed lopte. Za pvakve tekma Seri jako vazan faktor. Najveci utisak teren gde kad sutnes loptu po zemlji ona odskace! Sramota za grad, jako jadno.
Z

Zanovetalo

pre 11 dana

Bio na tekmi, gledao, Cukaricki je bio bolji. Vojvodinina igra je procitana. Vojvodina je shvatila da treba da igra fudbal u 83. minutu, a to je kraj. Jako losa igra Vojvodine. Dobar blok Cukarickog u odbrani.
p

prijatelj

pre 11 dana

Boza izgubio prvo finale sezone i napravio losu atmosferu pred finale. Trener ok za atmosferu, ali ne za sistem i iskorak u zemlji i evropi. Bukvalno je nadigran od no name trenera. Fedja Dudic je slican profile, ali ima iza sebe Adnan Jahica koji radi 99 posto posla za njega. Cujem da se razmislja o Valdas Dambrauskasu, ponovo. Steta za danas.
z

zema

pre 11 dana

Jel moguce da ce ovaj nakazni cukaricki opet igrati evropu.. Tuga.

Неко реалан

pre 11 dana

Ипак је Војводина мали клуб. Некад је ( СФРЈ ) нешто значила у фудбалу. Изгубе кад је најмање требало, скоро па утакмица сезоне. Или ће у Купу бити нешто што ми не знамо.
B

Burek

pre 11 dana

Voša je za Čukarički po veličini kluba Real
N

Nenad1246

pre 11 dana

Flora i Bamblbi lajk dis.
P

Pandora_

pre 11 dana

Meč koji može da odluči o četvrtom mestu, nema više od 1500 naroda. Važno da ciganima dižemo parolu '' Mali je ovo grad u njemu sve se zna " Tako je, jako smo mali. Sram nas bilo. Momci, izvinite!
:

:) :)

pre 11 dana

Bitno da se stalno prozivaju klubovi koji nemaju publike kao da je u NS pun stadion. Vojvodina jad i tuga, svi se kao nešto lože a gori na tabeli nego prošle godine… Čuka digla formu kad treba i rutinski ih dobila
s

sveštoželim

pre 11 dana

E moj Zuka... Samo ti razumeš šta je Vojvodina, ostali se snimaju ili druge snove snivaju!
C

Chiske1

pre 11 dana

Znaci to sto Petrovic umalo nije sam sebi vrat slomio to se ne racuna?
V

Vojvodinas je

pre 11 dana

Ako se ista pa i fudbal ovde shvata ozbiljno onda smo ponolu vise no sto jesmo a jesmo!Kup je naš, doduše naš je još od početka sezone,smejurija!
C

Chivas

pre 11 dana

Moj Chiske, lepo su ti govorili ljudi da se ne ložiš bez pokrića. Svake sezone ista priča... Molim za objavu.