Veliki povratak Tomislava Karadžića u Partizan, kancelarije čekaju Zeku i Ćurkovića!

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.09.23. | 17:27

Telegraf piše da će iskusni fudbalski radnik na početku biti predsednik Radne grupe

Otišao je Milorad Vučelić, a u Humsku bi mogao da se vrati još jedan „stari fudbalski vuk“, Tomislav Karadžić. Prema informacijama portala Telegraf, ljudi iz Partizana, će početku promena oformiti Radnu grupu na čijem čelu će biti popularni Tole. Pomenuta Radna grupa za cilj će, na početku, imati konsolidaciju kluba, a potom i pripremu klupske Vanredne izborne Skupštine na kojoj će biti imenovan novi predsednik Parnog valjka.

Neće Tomislav Karadžić biti jedino poznato ime koje bi moglo da zaduži neku od kancelarija na crno-beloj strani Topčiderskog brda. Prema izvorima Telegrafa , Radnu grupu bi trebalo da čine bivši generalni sekretar crno-belih – Žarko Zečević, potom nekadašnji prvi čovek, a sada počasni predsednik Ivan Ćurković, pominje se ime i bivšeg sportskog direktora, trenutno potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije - Nenada Bjekovića (mada, u njegovom slučaju još nema potvrde), ali se i spekuliše o čoveku iz sveta biznisa, čije ime još uvek nije poznato.

Izabrane vesti

Očigledno je talas promena pokrenut u Partizanu. Navodno, sastanak sa Tomislavom Karadžićem je obavljen tokom utorka popodne, ostali su da se usagalse još neki detalji, ali je spreman da se vrati.

Iza Tomislava Karadžića je duga i vrlo kontroverzna karijera sportskog radnika. Upravo sa njim na čelu Partizan je počeo šestogodišnju dominaciju srpskim fudbalom. U nekoliko navrata vodio je FSS. Imao je zapažene rezultate, posebno posle dolaska Radomira Antića na čelo A tima.

Međutim, ostalo je zabeleženo da su njih dvojica ušli u otvoreni rat i pre Mundijala u Južnoj Africi. Refleksija svega toga bilo je rano ispadanje nacionalnog tima i poraz od Australije.


tagovi

Tomislav KaradžićIvan Ćurković

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara