Đanluka Mančini (Roma).šutira na gol Milana
Đanluka Mančini (Roma).šutira na gol Milana

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Novi ujed Vučice

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.04.24. | 11:39

Pročitajte nekoliko predloga za 18. april…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
LIGA KONFERENCIJE | 18:45
Fiorentina - Plzen
ID: 8039066


Njihov prethodni okršaj završen je bez pogodaka, pa u revanš i jedni i drugi ulaze sa istim nadama. Ipak, Fjorentina je kvalitetnija, a verovatno je shvatila da nikog ne sme da potceni, pa ćemo joj pokloniti poverenje. Ukoliko ipak sumnjate u keca, opredelite se za malo golova.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
LIGA KONFERENCIJE | 21:00
Fenerbahce - Olympiakos
ID: 8039011


Njihova prva utakmica bila je veoma uzbudljiva. Olimpijakos je vodio sa 3:0, činilo se da je sve završeno, ali je onda Fenerbahče postigao dva gola, pa u revanš ulazi sa rezultatom koji nije baš tako strašan. U Turskoj nikada nikome nije lako, zbog čega vam predlažemo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.62)
Fiksevi dana
LIGA KONFERENCIJE | 21:00
PAOK - Club Brugge
ID: 8039024


Briž je dobio prvi meč, ali na Tumbi uopšte nije lako slaviti. Prednost gostiju je minimalna i sve je ovde moguće. Mi ćemo da se usudimo da vam predložimo keca, ali ukoliko sumnjate u domaće pokušajte sa 0-2 pošto smo uvereni da će rivali igrati tvrdo kao i u prvom duelu.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Fiksevi dana
LIGA KONFERENCIJE | 18:45
Lille - Aston Villa
ID: 8039083


Aston Vila je dobila prvi meč (2:1), potom je savladala Arsenal sa 2:0. Dakle, gosti “pucaju” od samopouzdanja. I Lil je u finoj formi, te nas ovde ništa ne bi iznenadilo. Možda je najbolje da se opredelite za golove na obe strane ili za puno pogodaka. Ono prvo ima bolju kvotu.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.53)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 21:00
West Ham - Leverkusen
ID: 8039104


Leverkuzen je u nedelju osvojio titulu šampiona Nemačke i to tako što je „uništio“ Verder sa 5:0. Na revanš Vest Hemu dolazi sa dva gola prednosti i ogromnim samopouzdanjem. Kada se sve pomenuto ukombinuje sa neubedljivim partijama domaćih, dobije se prilično sigurna dvojka.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.9)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 21:00
Roma - Milan
ID: 8039093


Kvote favorizuju Milan, ali mi ćemo da se usudimo da im protivrečimo. Roma je dobila njihov prvi okršaj sa 1:0. Činjenica je da su domaći malo uzdrmani zbog situacije sa Evanom Endikom, ali prema rečima trenera Danijelea de Rosija defanzivac Vučice je dobro. Vi tipujte na keca.



Konačan ishod

Tip: 1 (3.3)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 21:00
Olympique Marseille - Benfica
ID: 8039106


Benfika je dobila njihov prvi duel rezultatom 2:1. Posle te utakmice Orlovi su bili ubedljivi protiv Moreirensea (3:0), dok domaći nisu imali obaveze, pa su malo odmorniji od protivnika. Forma Marselja ne najavljuje keca, ali ni dvojka nije sigurna, najbolje je da gađate 2-3.



Ukupno golova

Tip: 2-3 (2)
Fiksevi dana
ENGLESKA 7 ISTOK | 20:45
Potters Bar Town - Canvey
ID: 8040414


Radi se o veoma nezgodnom paru. Domaći imaju četiri boda više i utakmicu manje, ali su do pre dva dana vezali pet prvenstvenih poraza. U utorak su slavili protiv Haringeja, koji se nalazi u zoni ispadanja. Ni gosti ne mogu da se pohvale rezultatima, pa je najbolje da ih obiđete.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.83)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara