REZZIME DANA (utorak): Ipsvič u predvorju Premijer lige, Mitar se vratio

Vreme čitanja: 4min | uto. 30.04.24. | 23:47

Pročitajte ko vam je doneo novac 30. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

KOVENTRI - IPSVIČ (tip 2, kvota 1,67) - rezultat 1:2

Staće sve u jednoj kompletnoj engelskoj pokrajini... Šampion Engleske iz 1962. godine, osvajač Kupa UEFA iz 1981, stari velikan evropskog fudbala Ipsvič ušao je u predvorje Premijer lige. Nije tim iz Safoka bio član engleske elite još od 2002. godine, ali je posle večerašnje pobede na gostovanju Koventriju (2:1) došao u situaciju da bi samo splet neverovatnih okolnosti mogao da odvoji tim Kirana Mekene od igranja u Premijer ligi sledeće sezone.

Opširnije OVDE.

VIRCBURGER KIKERS - BAJROJT (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 3:0

Odličnu sezonu imali su fudbaleri Vircburger Kikersa, a ubedljivom pobedom protiv Bajrojta još jednom su pokazali da su u potpunosti zaslužili prvo mesto u četvrtom rangu nemačkog fudbala i igranje u trećoj ligi sledeće sezone. Domaćin je već do 26. minuta vodio 3:0, a onda je sklonio nogu s gasa i uprkos činjenici da je skoro čitavo drugo poluvreme imao igrača više ostavio rivala u dostojanstvenom deficitu.

AL ITIHAD - AL HILAL (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 1:2

Omiljena mušterija Aleksandra MitrovićaSergeja Milinković Savića i saigrača postao je najveći rival Al Itihad. Prvenstvo, Liga šampiona, Superkup, a sada i Kup. Na svim frontovima tukao je Al Hilal omraženog rivala iz Džede, a večeras po sedmi put u sezoni. Sve do 81. minuta rezultat je bio nerešen (1:1), Itihad je imao igrača više zbog direktnog crvenog kartona Sergeja Milinković Savića u finišu prvog poluvremena i konstantno napadao, a onda je Hilal iskoristio jednu od retkih prilika i golom Sauda Abdulhamida trijumfovao (2:1) i plasirao se u finale državnog kupa.

Opširnije OVDE.

ŠANDONG - NANTONG (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 3:1

Domaćin je zabeeležio i treću uzastopnu pobedu u najvišem rangu kineskog fudbala, pošto je trijumfovao protiv Nantonga 3:1. Heroj pobede Šandonga bio je 28-godišnji Brazilac Krisan. Nekadašnji napadač Sante Klare i Serkl Briža dao je het-trik i tako pomogao svom timu da se probije na četvro mesto.

AL KADISIJA - AL KVAISOMA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 3:1

Posle nešto turbulentnijeg perioda Al Kasidija ponovo pobeđuje. Večeras je gotovo rutinski savladao Al Kvajsumu kod kuće i tako nastavio pohod na promociju u elitni rang saudijskog fudbala. Lideru drugoligaškog karavana pobedu je doneo trostruki strelac Embaje Dijanj. Gosti su u 32. minutu izjednačili rezultat, ali je već do poluvremena Dijanj ponovo doneo prednost domaćinu, a sredinom drugog dela i overio trijumf.

MAKLSFILD - VORKSKOP (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 3:1

Neočekivano lako je Maklsfild izašao na kraj sa timom koji ga je oba puta dobio u ligaškom delu sezone. Ipak, kada je bilo najpotrebnije Vorksop je zakazao, a Maklsfild narodski rečeno - pravi. Domaćin je već do poluvremena stekao dva gola prednosti, a na isteku sat vremena trećim pogotkom overio plasman u finale plej-ofa. Vorksop je dvadesetak minuta pre kraja utakmice samo uspeo da ublaži poraz.

STREJMUR - KLAKSVIK (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 0:1

Bio je Klaksvik pravi hit kvalifikacija za evropska takmičenja prošlog leta, kada je izbacio Ferencvaroš i Heken i izborio igranje u grupnoj fazi Lige konferencije. Sezona na Farskim Ostrvima igra se od marta do oktobra, a nakon slabijeg početka, pridigao se Klaksvik i krenuo da se uzdiže ka vrhu tabele. Posle sedmog kola tim srpskog veziste Denija Pavlovića nalazi se na trećem mestu.

MARINE - VARINGTON R. (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 1:0

Minimalno je trijufmfovao domaćin u utakmici šestog ranga takmičenja, a gol za pobedu dao je igrač interesantnog imena i prezimena Sol Solomon. Varington je ovim porazom pao na 12. mesto lige Sever.

SANTOS U20 - FLUMINENSE U20 (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 3:1

Mladi tim crno-belih iz Vila Belmira pobedio je protiv vršnjaka Fluminensea sa dva gola razlike. Duel je odigran u okviru petog od predviđenih 19 kola Pauliste.

PRECRTANO

SAFELDEN - ŠVAC (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 2:3

U duelu trećeg ranga takmičenja austrijskog fudbala, Švac je napravio iznenađenje i trijumfovao na gostovanju Safeldenu. Igrač utakmice bio je 18-godišnji Denis Vesković, koji je dao dva gola za pobednički tim. Švac je ovom pobedom praktično obezbedio opstanak u austrijskoj trećoj ligi, Safelden neće moći do ulaska u drugu.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanjaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara