Komentari na vest

Rastanak posle 315 minuta: Ruski golgeter napustio Pančevo

D

Deyan X

pre 20 dana

Koliko Zeleznicar trosi para, trebalo bi da se gura medju prvih 5-6 na tabeli.....
T

Trebalo bi ali

pre 19 dana

Sef im ne zna sta radi Santrac, nema vremena da se bavi time a ovaj koristi
G

Glavni sef

pre 19 dana

Pustio Santraca da vodi klub a ovaj samo puni dzep. Smenjuje trenere kad mu Grgic ne igra, odmah ubedi glavnog da trener ne valja i tu mu je kraj. Zato je klub tu gde jeste.
C

Cccccc

pre 20 dana

Dzimi i Sani tandem snova za malverzacije
D

Dzimi Barka

pre 20 dana

U Pancevo doveo Santrac sa trenerom Mijailovicem preko svog druga Lazica, 50 000 kesa dobio na potpis.
G

GregorVlajkovac

pre 19 dana

To sam i ja cuo 50 000
n

novinar beogradski MIŠKO

pre 20 dana

Pratio sam dolaske igrača u Radnički Niš,u suštini se zna ko tamo dovodi igrače a to je poznata agencija a i sam vlasnik je jako poznat a i nišlija. Smajlagić Semir najavljen ko BOMBA! pogledam statistiku i ne mogu poverovati da momak 25g a promenio DESET KLUBOVA i generalno učinak mu je NULA. Za 4g postigao 8 golova. Nema ga više ni u protokolu,ali je neko uzeo novac. Sledeća MALA BOMBA je Dennis Stojković koji je dobio ugovor na 2g. Minutaža mu je UKUPNO 87minuta ,ali opet je neko uzeo novac za njegov dolazak. ATOMSKA BOMBA je bila najava iz Niša za Collins Fai ,ma pravi,ma to nam je trebalo,ma bio clan reprezentacije,ma lep,ma kulturan,ma,ma,ma. Sakupio samo 3 utakmice cele koje je odigrao. Niko ga više ne spominje jer ima čiste papire da sada ode iz kluba.Opet je neko uzeo novac što ga je doveo u Niš. Samo ne mogu se setiti ko je tada u klubu bio zadužen za transfere. Na kraju opaska ---David Petrović beogradsko dete iz Grafičara zamisli kapiten Radničkog.Pitam se gde su mladi igrači iz Niša tj.Radničkog,Ko je direktor mlađih selekcija kluba,ko trenira mlade igrače Radničkog??? E,nišlije ne vodi se tako klub. Ali to je vaš problem i idem dalje prema Kruševcu
T

TRIFUN Panić

pre 18 dana

Miško pobogu pa sve ovo je poznato a u Nišu svaki transfer mora da g.Propadalo da verifikuje. Određeni agent je stvarno uzeo dosta love u prošlom pr.roku.Kvalitet smešan . Sve promašaji i niko da objasni g.Ivici da ga "faćare za lovu".
M

Ma nije valjda

pre 20 dana

A odgovornost ko snosi za brdo para bacenih na propalicu? Santrac i Mjjailovic