Fudbaler Jedinstva Dejan Milićević (©Starsport)
Fudbaler Jedinstva Dejan Milićević (©Starsport)

Popravni na Ubu

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.04.24. | 12:08

Poraženi timovi u 1. kolu plej-ofa Mozzart Bet Prve lige Srbije, Jedinstvo i Inđija, sastaće se ove subote od 16 časova

Nije plej-of Mozzart Bet Prve lige počeo idealno po fudbalere Jedinstva iz Uba i Inđije, dva kandidata za promociju u elitni rang. Obe ekipe su poražene u 1. kolu, pa će u svom direktnom okršaju na stadionu „Dragan Džajić“ na Ubu probati da poprave utisak (subota, 16).

Jedinstvo je prošlog vikenda bilo veoma blizu velikog trijumfa nad OFK Beogradom na Karaburmi. Vodili su izabranici Stefana Radisavljevića sve do 83. minuta golom Ognjena Dimitrića, ali je sa dva pogotka u kratkom vremenskom razmaku Dragan Stoisavljević doneo lideru preokret i pobedu.

Izabrane vesti

Istopila je se tako prednost koju su Ubljani stekli pred plej-of od četiri boda u odnosu na Tekstilac i Smederevo. Obe ekipe su slavile u svojim mečevima i sada imaju samo po poen manje od trenutno drugoplasiranog tima na tabeli.

Inđija je izgubila na premijeri upravo od Tekstilca, i to na svom terenu. Ekipa iz Odžaka je slavila sa 1:0, pogotkom Princa Ukačukvua. Zbog ispada na toj utakmici suspendovani su kondicioni stručnjak Sremaca Dejan Čokorilo i pomoćni trener Miloš Petrović, pa neće moći da sede na klupi ovog popodneva.


16.00: (2,05) Jedinstvo Ub (3,20) Inđija (3,60)


Prethodna dva duela Jedinstva i Inđije, u ligaškom delu, donela su mnogo neizvesnosti. U oktobru je na Ubu Jedinstvo vodilo golom Dimitrića do 68. minuta, kada je Lazar Milošev doneo gostima bod. U finišu te utakmice crveni karton je dobio vezista Inđije Stefan Tešić.

U Sremu su se sastali 3. aprila, bodove su odneli gosti zahvaljujući pogotku Jovana Stojanovića u 72. minutu, jedinom na meču.

Naredno kolo je na programu već u sredu, 1. maja, Inđija gostuje OFK Beogradu na Karaburmi, dok će Jedinstvo dočekati Tekstilac.


-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Romu na Olimpiku, Arsenal na Emirejtsu ili možda Marselj na Velodromu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


MOZZART BET PRVA LIGA SRBIJE (PLEJ-OF) – 2. KOLO

Subota

16.00: (2,50) Grafičar (3,20) Smederevo (2,65)

16.00: (2,05) Jedinstvo Ub (3,20) Inđija (3,60)

16.00: (2,30) Radnički Sremska Mitrovica (3,10) Mačva (3,10)

16.00: Tekstilac – OFK Beograd

***Kvote su podložne promenama



tagovi

Mozzart Bet Prva liga SrbijePrva liga SrbijeJedinstvo UbFK InđijaInđija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara