""
""

Tole Karadžić: Zvezda već deset godina nema tim

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.06.17. | 23:23

„A Partizan ima dobru upravu i dobru ekipu“, smatra počasni predsednik FSS

Među zvanicama na večerašnjoj proslavi Partizanove duple krune i – Tomislav Karadžić. Nekadašnji predsednik crno-beli, potonje i prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije, sada na protokolarnoj funkciji počasnog predsednika Saveza, odbacio je optužbe da je za vreme svog mandata u Humskoj 1 pomagao Parnom valjku da stigne do trofeja.

A na to su upućivale, između ostalog, skorašnje izjave generalnog direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića.
Voleo bih da mi jedan sudija kaže da sam mu rekao da nekoga zaustavi ili da nekome pomaže. To je priča za pojedince i klubove. Već deceniju Crvena zvezda nema tim, ima mnogo unutrašnjih problema i dok ih ne reši, uvek će govoriti da su Savez i predsednik ili suđenje krivi. Kad bude jednog dana igrala bolje i na domaćoj i na evropskoj sceni, ti problemi biće iza nas“, rekao je Karadžić.

Izabrane vesti

Crno-beli su večeras u hotelu Kraun Plaza proslavili osvajanje titule i Kupa Srbije, a Karadžić je tom prilikom objasnii da je na skup došao kao prijatelj članova sadašnje uprave, ali da joj „ništa posebno ne pomaže“.

Istovremeno, ekipi Miroslava Đukićakoga je, inače, leta 2008. smenio sa funkcije selektora A reprezentacije Srbije – poželeo je dosta sreće u evropskim kvalifikacijama ovog leta.
„Partizan ima dobru upravu, dobru ekipu, imali su dobrog trenera (Marka Nikolića, op. au) i ja im želim da što pre stignu do Lige šampiona i grupne faze“, naveo je Tole Karadžić.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Tomislav KaradžićSuperligaSrbijaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara