Komentari na vest

Istorija na Karaiskakisu i prvo evro-finale u istoriji Olimpijakosa, El Kabi dao pet golova Aston Vili (VIDEO)

g

gostttttttt

pre 10 dana

Toliko podcenjena liga, a oni u zavrsnici Evropskog takmičenja. Neko će reći pa to je Liga Konferencije, pa jeste ali treba pobedjivati ovakve ekipe u kontinuitetu. U Grčkoj su gubili Arsenal, Liverpul, Mančester, Totenhem, Barnli i sad Vila. Od ekipe kojoj se predvidjalo da gubi kartu za evropu sledeće sezone do ekipe koja je u borbi za trofej i prvenstvo. Ali to je rezultat jakih utakmica, za titulu imaju 3 derbija i sva tri mora da dobiju: Paok, Aek i Pao. Skraćena liga, dobra infrastruktura, dosta su se izdigli Grci. Primer koji treba slediti. Sad po trofeje! 🔴⚪🔴⚪
Z

Zaza Paculia

pre 10 dana

Da prosetamo malo do Atine za finale, bice opasna zurka!
g

gosttttttttttt

pre 10 dana

Daj brate odma da vidimo i smestaj i karte i sve ahaha, goreće Atina ahaha 🔴⚪🔴⚪🔴⚪
D

DS1989

pre 10 dana

A finale 29. Maja :) pa na taj datum mora da osvoji Oly
A

Astoria

pre 11 dana

Lep uspeh Pirejaca, svaka cast! Drago mi je i zbog naseg Darka Kovacevica koji je sportski direktor tamo. Da spomenemo i da je njihov podmladak uzeo Ligu sampiona za mlade ove godine, sa igrackim kadrom koji je sastavljen samo od domacih igraca (vrednost po TM svega 1,15 miliona E), pobedivsi u finalu slavni AC Milan (12 stranih igraca, vrednost skoro 22 miliona E) sa 3:0!!!
I

Immobile

pre 11 dana

Bilo je beše određenih pajaca koji su do pre mesec dana poredili grčki i srpski fudbal, odnosno lige. Mendilibar najbolji trener u istoriji Olimpijakosa, a u ovom trenutku u 5 španskih trenera. Gospod Bog ga je podario Olimpijakosu. Kako je u obe utakmice nadigrao svog kolegu koji važi za vrhunskog trenera, a i jeste zato i radi na visokom nivou, zato je 4. u Premier ligi. Ali ga je Mendilibar nadigrao, u prvoj utakmici je imao određenu dozu sreće. Ovo večeras, taktički perfektno. Usporio je utakmicu i strpljivo čekao da im se otvara prostor. Napravio je čudo sa ovom ekipom, a preuzeo je u katastrofalnom stanju, nabacana sa individualno dobrim igračima, ali totalno razbijena. Kakav povratak protiv Makabija iz Tel Aviva, pa izbacivanje veoma jakog Fenera u jednoj izjednačenoj borbi i sada ovakav dvomeč. Na sve to imaju i šanse za titulu i sve se lomi u naredna dva meča. Nemojte zanemariti jednu bitnu činjenicu da se finale LK igra na AEKovom stadionu, a vlasnik Olimpijakosa Marinakis najveći animozitet ima upravo prema vlasniku AEKa Melansidisu. Zamislite scenario da diže evropski pehar u njegovoj loži. Biće veoma interesantno do kraja sezone. Večito osporavani genije Luis Mendilibar.
B

Bravo za Oli

pre 11 dana

CESTITKE BRACI IZ PIREJA I GATE 7, IDEMO ZAJEDNO DO TITULE 🏆 🤝
T

Twix

pre 11 dana

Mnogo mi drago zbog Mendilibara. Sad je jasno da su ga u Sevilji sabotirali preko igraca. Pa sad gledaj gde je on, a gde su oni.
С

Сале2323

pre 11 dana

Грци направили лигу са 14 тима, лутали са више, лутали са мање, али са овим бројем некако постала лига екстра. Имају 4 екстра тима, уложило се пуно у њих, Плејоф играју двокружно, све јаке итакмице, укупно 36 кола. А Србија тера своје, 16 тимова, а у Плејауту се расправљају око свега, највише око судија. Плејоф пак увек са два тима као туристи, лагано, без обавезе. Смањуј лигу на 14 тима у Србији, под хитно!
Z

Zeleznik

pre 11 dana

Srbija ima 6.5 miliona stanovnika, Grčka 10.5. Nama je i 12 timova previše u prvoj ligi.
н

непознат

pre 11 dana

Још један доказ да је Премијер лига најпрецењенија лига убедљиво. Не кажем да није најјача, јесте, али тимови ван топ 4-5 тима су им просек, а не ванземаљци.
S

Sava19212414

pre 11 dana

Nista lepse nego kad engleske prevare nalete na nekog u Evropi i popiju samarcinu. Sad ce mufljuzi sa Sky Sporta da nam pricaju kako je Premier Liga zapravo Super Liga i da zbog zahtevnosti njihove lige nemaju vremena i snage da se posvete evropskim takmicenjima. Prejadni su.

Kokot Nedeljko

pre 11 dana

Da je Aston Vila na vreme kupila naseg Kola Nedeljkovica, prosli bi ove Grke bez po muke!
J

Jvvuvuvu

pre 11 dana

A zamisli da uzeše Ahranđela!?!?
M

Mile led

pre 11 dana

I ti da na vreme uzimaš terapiju, ne bi pričao stalno gluposti.
G

GOROSTAS

pre 11 dana

Trebali su Strahinju Pavlovića evo doveo svojim kiksevima Salzbueg do drugog mesta
L

Lee Addy

pre 10 dana

Tebi je Kosta skinuo ribu 100%, ja drugog objasnjenja nemam, na svakoj vesti ti hejtujes decka.
E

Eddienho

pre 11 dana

Oli Kosarka F4 Oli Rukomet f4 Oli Vaterpolo f4 Oli Futbal Final Najveci Klub Evropi
n

nick kerr

pre 11 dana

Хајде још да славимо туђе победе као највећи бедници.
A

AK10

pre 11 dana

Jes samo što si zaboravio da napomeneš da u rukometu i fudbalu igraju finala trećerazrednog evropskog takmičenja, u rukometu je to takmičenje koje je Vojvodina osvojila prošle sezone.
н

непознат

pre 11 dana

Заборавио си да додаш да је ово ЛК ф4, а не ЛШ. Честитке Олију свакако.
G

Gorostas

pre 11 dana

Ne Slavicu pobede Turčina Zeljkoglua sa FENERBAHČEOM
?

??

pre 11 dana

Pa kad ovde slave pobede reala, intera, milana i ostalih, zasto neko ne bi slavio uspehe olimpijakosa?
I

Immobile

pre 11 dana

U rukometu igraju F4 trećerazrednog takmičenja, a u fudbalu isto trećerazrednog, u vaterpolu se to očekivalo jer su u 4 budžeta lige, i u vaterpolu ne igraju F4 nego F8. Ne treba nikoga potceniti, al ovo je sve sem fudbala manje više očekivano.
P

Psihozza

pre 11 dana

Svaka čast za Oli, sa ovim su postali najveći i najuspešniji klub sa ovih prostora u ovom veku!! Bravo
K

Kalcopolista

pre 11 dana

@Psihozza Zvezda i Oli najveci klubovi sa Evro titulama,a tvoj JSD nije LS igrao punih 20 godina a 7 god titule video nije!
B

Bodin

pre 11 dana

Srušena dva mita odjednom o snazi premijer lige i četvrtog kluba na njenoj tabeli,i o Unaj Emeriju kao genijalnom strategu!
m

ma da bre to

pre 11 dana

ovaj oli je smrt za engleze xD skoro su u LE izbacili Arsenal...evo sad i Vilu, dobili su WH u grupi...englezi su ove godine katastrofa, oli koji se muci u grckoj je rutinski odradio 4 tim u PL...sokiran sam. ljudi gube 5:2 i pumpaju statistiku sa posedom lopte...odavno nisam video da neko gubi 3 razlike i da ne moze da udje u priliku za gol...alo zvezda u sred mancestera gubi 2:1 i stvori sansu, a ovi oliju ne mogu da naprave sansu...strasno, trebao im je oli jos 4 dati pa da ih osramote do kraja!
K

Konjsa

pre 11 dana

Hahah kakva dijabola od igrača onaj konsa kod drugog gola,zastao lik da traži ofsajd,da nije stao stigao bi lagano elKabija i ne bi pao gol,alo sine plaćen si da igraš ne da glumiš sudiju 🤣🤣
A

AK10

pre 11 dana

A finale u Atini na stadionu AEK-a. 😃😃 Kakva pišancija će da bude ako Oli uzme prvi evro trofej u istoriji na stadionu ljutog rivala
P

Pixy

pre 11 dana

Tril ole ole.
I

Iskr

pre 11 dana

Pa ovaj el kabi bi u sitiju dao 74 gola po sezoni,kakav realizator
P

Peticija

pre 11 dana

Klubovi Premier lige treba da igraju samo finala sa osvajačima Evro kupova jer su mnogo dominantni na Arena sport i na ostalim drustvenim mrezama, steta je da toliko pratilaca ostane uskraćeno za spektakl koju nudi bez dileme najbolja liga na ostrvu u ostroj konkurenciji sa championshipom i ligom 1, ligom 2 i čuvenim engleskim konferencijma south i north. Glupo je da se zamaraju po grupama i eliminacionoj fazi jer imaju vazne mečeve u Premier ligi bez briga sa Sefildom, Brentfordom, Barnlijem i ostalim velikanima.
i

i nemoj

pre 11 dana

da zaboravis njihovu glavnu mantru u avgustu da bi brajton bio sampion serije a ahahahahaha ali u maju tanja prica tad cetvrti tim grcke daje 6 komada timu iz vrha engleske prevara lige
a

a tek

pre 11 dana

prica vadilica u junu gust im je raspored pa zato nista ne mogu u evropi...posto oni imaju dva kupa nate nije lako igrati na tri dana hahahah
B

Boor

pre 11 dana

Uvek je uživancija kad dibu martinez izgubi.
J

Jadna Aston Vila

pre 11 dana

Ovi teletabisi iz Aston Vile nemaju blage veze, a još igraju kukavički. Stara izreka glasi ,,Ko se bori taj može da izgubi, a ko se ne bori taj je već izgubio". Sa ovakvom igrom ima u nekoj jačoj grupi LŠ da ih petardiraju. Svaka čast Olimpijakosu.
b

bosko2020

pre 11 dana

Sledeca nedelja.Aston Villa kupuje El Kabija za 50 milki hahaha.
D

Don Vito Corleone'

pre 11 dana

Bravoooo Olimpijakos. Idemo do Evro titule, samo jako💪💪💪 Delije🤝G7
n

nick kerr

pre 11 dana

Славићемо туђе успехе као своје. Каква туга од народа.
O

Odstupi

pre 11 dana

Vise, smaras.. Inace delije 🤝 g7 =gejlije
P

Pitam se

pre 11 dana

da li je neko rek'o onom buzdovanu Emeriju da je od desetog minuta imao 3 gola zaostatka, a ne prednosti?
9

95

pre 11 dana

Bravo ! Neka gori Pirej večeras!
l

lazni

pre 11 dana

englezi, medijska prevara od lige koja pravi igrace preko instagrama i tik toka ahahah kakav crni votkins gde je sad pa taj ne moze konferenciju da igra...slabija verzija inakija vilijamsa samo sto inaki nema pr masinu iza sebe. Prica se kao engleska ima ludacki tim pa to su sve prevare sa medijima iza sebe. Skupis medisona votkinsa palmera bovena i shvatis da zajedno nemaju 10 utakmica u ligi sampiona a onda pustis da pogledas utamicu i shvatis da nisu nivo konferencije. A napumpali im imena kao da su igracine dokazane kao da su u najmanj u ruku grizman..nidje veze
H

Hahahahaha

pre 11 dana

4 u pl i olimpijakos ih oduci ali oduci od fudbala, strasna je to liga hahahahaha, svaka cast za oli…
V

Vinegar

pre 11 dana

Englezi oprani redom, eto nade i za nas na EP. Sad kad ih Mister iznenadi sa Racicem i Zivkovicem, a od 70. minuta svemoguci Filip Djuricic.
g

gost99

pre 11 dana

Nemoj Živkovića u isti koš sa njima.
G

GOROSTAS.GLABATI

pre 11 dana

Nemoj Zivkovica on je na 60 utakmica postigao 5 golova kao krilni napadač, sejao je strah u kvalifikacijama
G

GOROSTAS

pre 11 dana

Živković Sašo Lukić Strahinja Pavlović su ubedljivo najgori a igraju svaku da bi partizanovi navijači gledali reprezentaciju.
B

Burek

pre 11 dana

El Kabi ga dvaput zabi
Z

Zvezdas onaj stari

pre 10 dana

5x ga zabi! Inace dosao u Oli kao slibodan igrac. Terza i Mrkela ga ne bi nasli za 7 zivota a kosta manje nego Stojicev balvan Ndiaje!
D

Delija NBGD

pre 11 dana

Bravoo braco 💪🔴⚪