Komentari na vest

Pokaži motiv ako želiš promociju mladih

V

VERSAĆI

pre 10 dana

Liga ne sme da se krati. Taman je 16 ekipa. Ne dirajte ligu. Liga nam je sličan sistem kao i Belgiji. Ne dirajte nam ligu hoćemo 16 ekipa lepše je 16 različitih ekipa. Eto na kraju se deli i sam kraj je 8 ekipa, na početku smo mislili da ce neke ekipe u plejof ali nisu igrale, znači neka ekipa neki grad je imao priliku za nove velike utakmice dodatne, a i ostali igraju doigravanje bonus sedam utakmica kao elitna B ligaž ne dirajte ligu. Ima više igrača, poneki klinac će iskočiti iz nekog grada, nemojmo kratiti prilike drugima, zarad čega po četiri utakmice deset ekipa staranje stvarno nikako to imali smo nešto slično niko nije gledao nemojte to. Ovo je taman nemoj da ste glupi.
M

Mek

pre 10 dana

@Nikada Pa kod nas 8 klubova igra rekreativno. Kvalitet ekipa iz donjeg doma je smesan.
N

News

pre 11 dana

Ligu treba smanjiti na 10 ili 12 klubova.
N

Nikada

pre 10 dana

Liga moze samo da se poveca. 10 klubova u Hrvatskoj gde se dva bore za titulu, jedan ispao posle 10 kola, a ostali igraju rekreativno je bas onako zanimljiva
:

:) :)

pre 10 dana

Jedino rešenje privatizacija i jednaki uslovi za sve, da ne bude privilegovanih od strane države!
M

More..

pre 10 dana

Ima smisla, iskreno, potrebno je restruktuirati ceo sistem. Da nema losih utakmica. Recimo proslo kolo mislim da je bilo 19 golova na 4 utakmice. Milina.. Znaci ima smisla da gledamo fudbal izmedju top 6 timova u krugu. E sad, ne bih davao predloge, jer time treba da se bavi neko vrv iz FSSa, ali smanjis broj klubova u ligi, ubacis visse utakmica u kupu, i napravis i drugu i trecu(od preostalih timova) ligu kompetetivnim. Realno moze..