Partizanovci zovu Toleta u Humsku

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.05.19. | 19:13

Jedna frakcija Grobara se otvoreno izjasnila

Deo navijača Partizana otvoreno se izjasnio na utakmici protiv Mladosti – za Tomislava Karadžića! Nekadašnji prvi čovek crno-belih je nezvanično najavio da će se boriti za povratak u Humsku 1, a dobio je sada i javnu podršku od dela Grobara.

Od tri frakcije navijača Partizana, prva se izjasnila ona koja sebe naziva imenom – Partizanovci. Oni su pre početka drugog poluvremena utakmice protiv Mladosti zapevali:
Grobari, Grobari, hajmo svi u glas, Tomislav Karadžić jedan je od nas“!

Izabrane vesti

Pomenuti stih može se tumačiti kao jasna poruka da je bivši predsednik, kasnije angažovan u Fudbalskom savezu Srbije, dobrodošao u Partizan, s obzirom da je i sam predočio da ima nameru da pomogne.

Karadžić je u intervjuu za MOZZART Sport izjavio kako zna da će njegovo obraćanje imati odjeka kod navijača, a on je evo stigao brže nego što se i on nadao.

Problem je, međutim, što su te njegove reči naišle na oštru osudu sadašnjeg rukovodstva, o čemu je govorio aktuelni predsednik Milorad Vučelić. A baš je Vučelić počašćen uvredama sa južne tribine, od još jedne frakcije Grobara, koji su osim transparenta "Uprava, napolje" iste reči skandirali ka čelnicima u loži na zapadu, prozivajući usput i generalnog direktora Miloša Vazuru.

„Kvaka“ kod navijača Partizana je u tome što imaju pet delegata u klupskoj Skupštini, ali svih pet pripadaju grupaciji koja je na južnoj tribini. A, ona se za sada ne izjašnjava oko početka borbe za crno-beli tron u Humskoj.

Treća frakcija, pod nazivom "Zabranjeni", zasad se nije izjasnila o stanju u rukovodstvu kluba.

Foto: Starsport

 


tagovi

Tomislav KaradžićFK Partizangrobari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara