Čekajući sastanak sa Florentinom Peresom

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.05.24. | 18:50

Još uvek nepoznata budućnost Luke Modrića, Tonija Krosa, Lukasa Vaskesa i Naća

Slavlje je završeno, već se razmišlja o velikom finalu Lige šampiona na Vembliju, ali ima i onih koji odlaze korak dalje - ka narednoj sezoni. Španska Marka samo dan nakon Realovog čudesnog preokreta protiv Bajerna podseća da Toni Kros i Luka Modrić još uvek čekaju sastanak sa Florentinom Peresom po pitanju svoje budućnosti u Kraljevskom klubu, a isti slučaj je i sa Lukasom Vaskezom i Naćom.

Niko od njih, kojima ugovor ističe 30. juna ove godine, nije stavio paraf na novi, niti je zvanično objavljeno da odlaze iz kluba. Madridski list navodi da je prošle godine već u ovom periodu sve već bilo poznato, ali ovoga puta to nije slučaj.

Izabrane vesti

Marka piše da čelnici Kraljevskog kluba prvo analzirati situaciju, a potom doneti konačnu odluku po ovim pitanjima. Pokušaće da naprave balans u svojim odlukama, kako bi napravili izbalansiran tim za narednu sezonu, ali i dovoljno kvalitetan za predstojeće izazove.

U ovom trenutku, Lukas Vaskes deluje najbliže produžetku saranje na još godinu dana, dok je Naćo izgleda rešen da ode u Sjedinjene Američke Države. Ipak, iskusni defanzivac je u sličnom iskušenju bio i pre godinu dana, ali je onda nakon emotivne poslednje utakmice u sezoni odlučio da ostane još godinu dana u matičnom klubu.

Na klupskim sastancima u Valdebebasu navodno je bilo dosta govora o Krosu i Modriću. Uprkos godinama, njihov značaj na ekipu i svlačionicu još uvek je ogroman. Radi se o igračima koji imaju ogromnu težinu, obojica su dugo u klubu i osećaju Real na pravi način. Ančeloti je uspeo da im pronađe ulogu u ovoj sezoni, pokazali su da i te kako imaju sposobnost da prave prevagu na terenu i u aktuelnom momentu.

Ostali španski mediji pišu da će do pomenutog sastanka doći uskoro, posle čega bi stvari mogle da budu potpuno razjašnjene, a čitava madridska javnost na vreme biti upoznata sa budućnošću svojih miljenika.


tagovi

Luka ModrićLukas VaskezToni KrosNaćo Fernandez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara