Komentari na vest

Čekajući sastanak sa Florentinom Peresom

M

Mrcina

pre 10 dana

Realov najveći problem će biti naći zamenu Modriću i Krosu.U današnjem fudbalu nema puno takvih igrača.I protiv Bajerna se videlo šta je Luka za Real.Neverovatno da čovek sa 39 godina igra onako.Bez greške,tačno,taktički perfektno.
M

MilosBg

pre 10 dana

Cuameni i Kamavinga jesu dobri, ali rezultati kazu da Kros i Modric i dalje gospodare veznim redom Real Madrida. U prilog tome govori i cinjenica da Anceloti Krosa menja upravo Modricem, koji samim ulaskom daje novu energiju timu. Krece kontra Bajerna a sprint u odbranu trci niko drugi nego veteran Modric. Kros i Modric moraju ostati jos sezonu da bi Cuameni i Kamavinga bili igraci kakve Real i zeli, inace ce propasti buduce sezone i mislim da je Perez toga svestan. Nadam se da nece praviti greske kao sa Raulom, Kasiljasom itd, ovaj dvojac zasluzuje da odigra jos sezonu, njima je konkurencija samo datum rodjenja.
R

Realno87

pre 10 dana

Sve tačno ali ima jedna činjenica da čim ekipi ne ide Anceloti ubacuje proverene snage i adute. Ne dobijaju u takvim situacijama mladi šansu da se izbore sa problemom. Ali svakako da ova dva ,,mladica” moraju da ostanu
I

Ivan...

pre 11 dana

Nacho je fudbalski Branko Lazic. Osim sto je u jednog klubu 20 godina, lici na njega skroz. Da se osisa do glave na kratko, kao braca.
V

Vasojevic 1987

pre 11 dana

Realno, Modric juce kada je usao, totalno je promenio dinamiku. Svi pricaju o Jeselu-u, ali ono je Modricev preokret. Kako covek od 39 godina onako igra… Nemam reci.
b

bosko2020

pre 11 dana

Napisao sam ranije iako to mnogi i ne misle tako ali Kamavinga a pogotovo Cuameni za mene nije krem za Real.Kamavinga povremeno bljesne a npr jucer jako los.Kros da,Modric tata za njih i Valverde da.Kamavinga zamjena.
m

megatron

pre 11 dana

apsolutno. realov najveci problem je vezni red, tu su bili najjaci, a sad su najslabiji. cuameni i kamavinga ne mogu ni blizu biti sto su kros i modric. valverde jedini tu odskace. morace real dovesti kvalitetnog veznjaka
b

bosko2020

pre 11 dana

Upravo tako.Oni jesu bili dobri u Renu i Monaku ali Real je druga dimenzija.Kvalitenih igraca sve manje,od veznjaka, stopera, napadaca, bekova.
M

Malo strpljenja

pre 11 dana

Nisu ni Vinisijus i Rodrigo bili krem u pocetku, pa su pokazali da su i vise od toga. Sta reci za Kazemira, kome je trebalo pet godina da pokaze da je vredan sredine terena kraljevskog kluba...
g

gostop

pre 10 dana

belingem je sredina momci
P

Perez

pre 11 dana

ti li si ???
M

Maree78

pre 11 dana

Ostaju Kros i Vaskez, odlaze Modric i Naco, Joselu je blizi ostanku, Vinicius Tobias odlazi, stizu Endrik, Mbape i Leni Joro, ostaje nedoumica sta ce biti sa Ferlanom Mendijem i Alfonsom Dejvisom....
R

Realno87

pre 11 dana

Sto se tiče zelja reala i ancelotija sigurno će zeleti produžetak na još 1 sezonu sa sva cetiri igrača. Pitanje je njihove zelje. Prosto možda odluče da se u velikom stilu oproste od svetog dresa. Dolaze Mbape, Dejvis, Yoro i Endrik. Od igrača koji odlaze tu je siguran Sebaljos, Garsia. Mislim da Nacho neće produžiti jer dolazi Yoro i oporavio se Militao tako da je uloga minimalna. Vrvt će i Mendija prodati jer ulazi u poslednju godinu ugovora. Sto se tiče Joselua mislim da neće biti produžen i pored velikih zasluga. Mbape, Endrik treba to upakovati..