"stari i novi predsednik"
"stari i novi predsednik"

Jednoglasno: Kokeza predsednik FSS

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.05.16. | 13:15

Tomislav Karadžić nije više prvi čovek srpskog fudbala

stari i novi predsednikOsmogodišnja vladavina Tomislava Karadžića okončana je današnjim izborom Slaviše Kokeze predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Na izbornoj Skupštini u Staroj Pazovi 77 delegata jednoslano je glasalo za bivšeg potpredsednika Crvene zvezde.

Uostalom, Kokeza je bio jedini kandidata.

Izabrane vesti

Novi clanovi Izvršnog odbora postali su Branko Stojaković, Novica Tončev, Miodrag Janković, Goran Bunjevčević, Goran Milanović, Savo Milošević, Darko Ramovš i Janko Žamberi, dok će generalni sekretar ostati Nebojša Ivković.

Predstavljajući program Kokeza je rekao da su mu prioriteti stvaranje pozitivne atmosfere u i oko A reprezentacije, uspostavljanje atmosfere međusobnog uvažavanja i korektnih odnosa, kako između saveza i klubova, tako i između samih klubova, pokretanje projekta izgradnje Nacionalnog stadiona, uz ključnu podršku države za realizaciju tog plana, partnerstvo sa klubovima u projektima izgradnje i rekonstrukcije stadionske infrastrukture..

I pre svega - plasman na Mundijal u Rusiju!
"Moramo svi da budemo u službi reprezentaciji, da iskorenimo klubaštvo i da vratimo kult reprezentacije. Ujedinjenje svih fudbalskih snaga, u službi plasmana u Rusiju 2018. Fudbalska Srbija mora da radi zajedno", istakao je Kokeza.

Kokeza je najavio i borbu za regularnost takmičenja “po svaku cenu“ u čijem cilju će biti osnovana komisija sa ljudima iz FSS i polidicije. Radiće se i na novom Statutu Saveza, trebalo bi da bude više ulaganja u razvoj ženskog fudbala i futsala, dobićemo i oficira za vezu sa navijačima...

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Tomislav KaradžićSuperligaSrbijaSlaviša KokezaFSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara