"Ćirković, Everton i Ben pre prvog gola Olimpijakosa"
"Ćirković, Everton i Ben pre prvog gola Olimpijakosa"

Ćirković: Sve bi bilo drugačije da smo dali drugi gol

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.07.17. | 09:07

„Bili smo ravnopravni“, dodaje Miroslav Vulićević

Ćirković, Everton i Ben pre prvog gola OlimpijakosaJedno poluvreme za visoku ocenu i drugo u kome fudbala, praktično, nije bilo. Tako je izgledao Partizan u „utakmici sezone“. Nadahnuto je napao Olimpijakos, ali kad mu je u toj superhrabroj, neko je primetio i samoubilačkoj postavci trenera Miroslava Đukića, ponestalo snage, grčki tim je lako iskoristio greške crno-belih i ostavio ih, sva je prilika bez Lige šampiona.

Bez spotske i finansijske nagrade.
Izuzetno, izuzetno mi je krivo što smo izgubili. Nismo zaslužili poraz. Da je ostalo 1:2 nešto bismo i mogli tamo. Naravno, ni sad se ne predajemo, ali ovaj treći gol nikako nismo smeli sebi da dozvolimo, jer znamo da će u Atini biti duplo teže nego u Beogradu“, rekao je Lazar Ćirković.

Izabrane vesti

Štoper Partizana odigrao je meč iznad standarda ovdašnjeg fudbala. Hrabro se nosio sa fizički dominantnim Benom, nije se ni Seba pored njega naigrao fudbala, ali šta to vredi kad je prvak Srbije u odnosu na ekipu koja ne pripada čak ni drugom razredu evropskog fudbala, na kraju - rezultatski inferioran.
Brzo smo se vratili posle još brže primljenog gola. Posle toga, imali smo dominaciju u prvom poluvremenu. Da smo tad dali drugi gol... Žao mi je što to nismo iskoristili nošeni publikom. Verujem da bi onda utakmica otišla u drugom pravcu“.

PARTIZAN: Katastrofalni sudija navijao za Olimpijakos!

Visokom defanzivcu je jasno da su šanse za prolaz svedene na nivo statističke greške.
Moramo da dignemo glavu. Početak je sezone, ovo jeste bilo bitno, ali nije kraj. Znamo za koji grb igramo i šta nam je činiti. Daćemo sve od sebe da odigramo dobro na gostovanju u Atini“, pojasnio je Lazar Ćirković, uz napomenu da je dvadesetak minuta pre kraja morao da izađe sa terena zbog, kako je objasnio, „bola u zadnjoj loži posle jednog spirnta“.

Miroslav Vulićević sa saigračima po okončanju mečaZamenik kapitena Parnog valjka, Miroslav Vulićević, uverava da je Đukićev tim zaslužio povoljniji rezultat od 1:3.
Rezultat nije realan. Drugi gol Olimpijakosa, u jeku naše inicijative, totalno nas je presekao. Bili smo ravnopravni, na 1:1 nismo iskoristili šanse. Fizički smo apsolutno parirali rivalu. Grci su pak kaznili svaku našu grešku, ne igraju bez razloga svake godine Ligu šampiona“, dodao je desni bek Partizana, poručujući pred revanš na Karaiskakisu „ nije gotovo, ne predajemo se“.

Drugi meč Olimpijakosa i Partizana na programu je u Atini, 2. avgusta od 20 časova.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

kvalifikacije za Ligu šampionaLazar ĆirkovićLiga šampionaMiroslav VulićevićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara