REZZIME DANA (ponedeljak): Nek’ je slavljen Džejmi Vardi

Vreme čitanja: 3min | pon. 09.03.20. | 23:23

Pogledajte ko vam je 9. marta doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

LESTER - ASTON VILA (tip 1, kvota 1,55), rezultat 4:0

Lester je prekinuo najgori period u sezoni i deklasiranjem Aston Vile (4:0) ostao na kursu za Ligu šampiona. Mladi Harvi Barns i neuništivi Džejmi Vardi su rasturili odbranu gostiju iz Birmngema i doneli Lisicama prvu pobedu posle mesec i po dana u Premijer ligi.

Izveštaj pročitajte OVDE.

SASUOLO - BREŠA (tip 1, kvota 1,55), rezultat 3:0

Opravdao je Sasuolo ulogu favorita protiv nedorasle Breše. Junak meča bio je Frančesko Kaputo, strelac dva gola, a posebno se istakao porukom navijačima, u jeku borber protiv virusa korona.

Izveštaj pročitajte OVDE.

LANS - ORLEAN (tip 1, kvota 1,50), rezultat 1:0

Bilo je u jednom trenutku napeto, bilo je teže od očekivanog, ali bilo je na kraju i zadovoljstvo, jer je kec zaokružen. Lans je nastavio da konkuriše za povratak u Ligu 1, pošto je na svom terenu, doduše pred praznim tribinma, savladao Orlean. Jedini strelac bio je Florijana Sotoka iz penala u 50. minutu.

KJEVO - KOZENCA (tip 1, kvota 1,80), rezultat 2:0

U prošlom kolu pogodio je za vođstvo na terenu Askolija, da bi na zatvaranju 28. kola Serije B Filip Đorđević pogurao Kjevo ka sigurnoj pobedi nad Kozencom kojom je tim iz Verone izbio na osmu poziciju na tabeli, poslednju koja vodi u plej-of.

JONG AZ ALKMAR - KAMBUR (tip 2, kvota 1,55), rezultat 0:3

Za razliku od prvog tima koji se sa Ajaksom bori za titulu u Erediviziji, mladi sastav AZ Alkmara nema kvalitet za veće domete u Drugoj ligi Holandije. To je na najbolji način iskoristio Kambur, dao dva gola još u prvom poluvremenu – oba u režiji Roberta Muihrena – i trasirao put ka trijumfu kojim je učvrstio vođstvo na tabeli.

AIK - KALMAR (tip 1, kvota 2,25), rezultat 3:1

U derbiju trećeg kola Kupa Švedske – takmičenja koje se u početnoj fazi igra po grupama – poklonili ste poverenje AIK-u, a tim iz Stokholma bio ubedljiv. Finac Saku Julatupa dao je dva gola i tako omogućio domaćinu da preskoči Kalmar na čelu tabele.

PRECRTANO

ŠTUTGART - BILEFELD (tip 1, kvota 1,85), rezultat 1:1

Hamburg je ispao 2018. Štutgart mu je pridružio prošlog leta. Upravo su ta dva kluba, na osnovu imena i tradicije, slovila za glavne kandidate za plasman u Bundesligu, međutim, jednocifren broj utakmica pre kraja Cvajte velikani gledaju u leđa Armeniji, pošto je tim iz Bilefelda odoleo na jednom od najtežih gostovanja i remijem na Mercedes benc areni sačuvao velikih šest bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca – 1:1.

Izveštaj pročitajte OVDE.

MEDIJAŠ - KLUŽ (tip 2, kvota 1,75), rezultat 0:0

Već posle dva kola u plej-ofu delu rumunskog šampiona niko nema maksimalan ulinak. A očekivalo se da ga ima Kluž pošto je posle pobede u prvom kolu, danas u u drugom gostovao najslabijem plej-of timu, Gaz Metanu. Međutim, lider nije uspoeo da slomi otpor žilavog domaćina koji se branio i odbranio. Gaz Metan nije imao ni šut u okvir gola, ali je uspeo da izbori bod.

Izveštaj pročitajte OVDE.

BANJIK - M. BOLESLAV (tip 1, kvota 1,60), rezultat 2:3

Zašto je Banjik iz Ostrave bio toliki favorit poput Mlade Bolsevlave, nije baš najjasnije. Ali očigledno da ste ste i vi, i naše kvote, verovali da je kec na Banjik izvestan. Međutim, Mlada Boleslava nije tek tako slučajno imala samo četiri boda manje od Banjika, što je i dokazala sa dva gola u prvih 15 minuta. Banjik je uspeo da izjednači do kraja, da promaši i penal, ali i da postigne autogol u nadoknadi vremena kojim je ostao i bez boda.

SILKEBORG - ORHUS (tip 2, kvota 1,57), rezultat 2:1

Tri meseca najgori tim danskog šampionata nije znao za prvenstvenu pobedu i kad ste vi masovno igrali protiv njega, uspeo je da savlada trećeplasirani tim prvenstva. Iako je Orhus siguran za plasman u plej-of, očekivalo se da savlada nejakog fenjeraša. Ali Silkebborg je sa dva gola u finišu prvog poluvremena stekao kapital koji gosti nisu uspeli da istope. Jesu smanjili posle penala i crvenog za rivala, ali je to bilo sve.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara